امتياز اعضای بازي سنتر به عناوين XBOX 360

دیگه همه امتیاز دادند .. ما هم افتادیم تو حوس..:biggrin1:

UNDER COVER
9/10
COD 5
9.5/10
MIDNIGHT CLUB
9/10
FARCRY 2
9/10
FALLOUT 3
8/10
STAR WARS
7.5/10
PRO EUOLUTION SOCCER 2009
8.5/10
FIFA 09
به خاطر رویه گل فن های این بازی و کمتر فوش خوردن خودم امتیاز نمی دم..:(
DEVIL MAY CRY 4
9.25/10
GEARS OF WAR 1
9.5/10
ASSASSINS
9.75/10
COD 4
9.25/10

FIFA 09
9.5/10
بعد از چندین سال (دقیقش میشه بعد از FIFA 2000) یه فوتبالی اومد که خیلی با سلیقه ـم جور باشه. همه چیز بازی عالیه. انیمیشنها و حرکات بازی که فوق العاده طبیعی کار شده و هر دفعه چیز جدیدی توش میدیدم. گرافیک واقعآ خوب و تیمهای زیاد و خلاصه همه چیز در بهترین حالت ممکن.

Dead Space
8.5/10
ترسناک ! گیم پلی جالب و نحوه نمایش HUD مبتکرانه , گرافیک واقعآ زیبا , حس عجیب :دی , فقط یه کم تکراری شد آخراش

Mirror`s Edge
9.75/10
جزو بهترین بازیهایی بود که توی این نسل تجربه کردم. یه بازی واقعآ نو و مبتکرانه که هیچ نمونه مشابهی یادم نمیاد. گرافیک جالب و در بعضی جاها خیلی جالب ! , پایین بودن کیفیت بعضی بافتها , مردن بیش از حد :دی (باید یه اچیومنت میذاشتن که در دفعه اول که بازی رو تموم میکنین , کمتر از 30 بار بمیرین مثلآ !)

Pro Evolution Soccer 2009
6/10
این نمره رو بعد از دو سه بار بازی کردن بهش دادم. چون داداشم چندین و چند سال هست هر روز PES میزنه و منم خیلی وقتا باهاش بازی میکنم ولی این نسخه رو زیاد بازی نکرد و منم زیاد تجربه ـش نکردم ولی توی همون چند باری که دیدم , اصلآ برام جالب نبود. از همون قسمت انتخاب تیم گرفته تا خود بازی و ...

NFS : Undercover
7/10
بازی خیلی سعی کرده به Most Wanted نزدیک بشه و حداقل از اون بازی کذایی ProStreet دور شده ولی به علت نامعلومی پر باگ و افت فریم و ... هست ! اگه این کمبودها رو نداشت چیز بدی نبود واقعآ. راستی فوق العاده آسون هست :دی

Mortal Kombat VS DC
به عنوان یک MK
1/10
به عنوان یک Fighting
9/10
همه چیز بازی عالیه. از گیم پلی (که توی Fighting های این نسل , این یکی رو خیلی بهتر از بقیه میدونم) گرفته تا گرافیک و حرکات و محیطها و ... ولی خب به هیچ وجه MK نیست دیگه !

Fable 2
9/10
یه بازی زیبا و دلنشین ! تنوع بازی خیلی خوبه و یه حالت خاص و آرامش بخشی هم به آدم میده ولی متاسفانه یه سری باگ و مشکلات داره که باعث میشه نمره کامل نگیره.

Fable 2
8.5/10
همونطوری که انتظارش را داشتم زیبا و فانتزی و مبارزات بخوبی طراحی شده بودند ولی متاسفانه یه سری باگ هایی بخصوص در قسمت صداگذاری داشت. البته من Fable2 را به هیچ وجه در حد Fable نمی دونم.

COD5
9.5/10
من علاقه خاصی به جنگ های جهانی دارم و این شماره از COD واقعا برام رویایی بود. گرافیک و نورپردازی و صداگذاری عالی در کنار مراحل سخت و نفس گیر.

MK vs DC
8/10
شخصیت های جدیدی که به این بازی اضافه شد, واقعا هیچ ربطی به MK نداشتند و به نوبه خودشون شکستی برای Ed Boon بودند. ولی شخصیت های اصیل MK در همون حد عالی هستند. بخصوص نینجا‌ها: Scorpion و Sub Zero

Gears 2
9/10
این بازی بخوبی از قدرت UE3 استفاده کرده و بافت‌ها و صداگذاری و ... در حد مطلوبی هستند. خط داستانی هم بهبود پیدا کرده. هر چند معتقدم که همین چند خط داستانی هم که این بازی داره فقط یه بهونه هست تا تفنگ را بدست بگیری و از گیم‌پلی لذت ببری.

sonic unleashed 8.10
به خاطر پیشرفت زیاد در گیم پلی سرعت و گرافیک در مراحل سونیک
و منفی هم به خاطر مراحل سونیک گرگ نما که خیلی زود تکراری میشه:( اگر سگا این مراحل رو از سونیک گرگ نما رو حذف کرده بود امتیاز این بازی بالای 9 میشد (از نظر من)

GEARS OF WAR2:9.75
Dead Space:9.25
Mirrors Edge:9
PRO EUOLUTION SOCCER 2009:9
Fable2 :8
FAR CRY :9
PURE:9.5
Call Of Duty5:9.5
Tomb Rider Underworld:8.5
NFS : Undercover:6.5
midnight club:LA:8.5

Silent hill:Homecoming:7.5
:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

آخرین ویرایش:
Dead Space
9 / 10

بعد از مدت ها یک بازی فوق العاده عالی و البته با تم ترسناک منتشر شد که اون هم Dead Space بود . به نظر من همه چیز بازی عالی بود . ولی چیزی که منو بیشتر به وجد میاورد صداگذاری خارق العاده بازی بود که حس واقعی ترس رو به خوبی به ادم منتقل میکرد . گرافیک بازی هم بسیار عالی بود و از طرفی داستان بسیار خوب ( که البته جای کار داشت هنوز ) این بازی باعث شد که نمره 9 رو بهش بدم .

FIFA 09
8.5 / 10

خب من هم مثل خیلی ها تا قبل از FIFA 09 از این بازی به شدت متنفر بودم و فقط PES بازی میکردم . اما این دفعه FIFA 09 نه تنها نسبت به شماره قبلی خودش بلکه نسبت به PES هم پیشرفت کرده بود که همین باعث شد من بیام سمت این بازی .
البته با این حال هنوز که هنوزه من گیم پلی بازی PES رو ترجیح میدم به فیفا اما در بقیه موارد فیفا واقعا فوق العاده کار کرده .

Mortal Kombat VS DC
8.5 / 10

یک افتضاح برای سری بازی MK و یک شاهکار در بین بازیهای Fighting
من اصولا تو کل بازیهای Fighting فقط MK رو ترجیح میدم همیشه و معمولا به هیچ وجه عنوان های دیگر رو بازی نمیکنم .
اگر اون تفاوتهای این بازی با شماره های قبلی MK رو فاکتور بگیریم باید بگم که بازی بسیار بسیار زیباست . گرافیک , گیم پلی و ... برای یه همچین بازی در بهترین حالت قرار داره که باعث شده من به شخصه لذت کافی رو از بازیش ببرم .

Mirror`s Edge
8.5 / 10

یک بازی بسیار مفرح و جالب .
همینطور که خیلی ها میدونید این بازی کلا یک بازی سلیقه ای هست . ممکنه یکی مثل برادر من از این بازی بدش بیاد یا یکی مثل من عاشق این بازی بشه .
گرافیک بازی در بعضی از مراحل اینقدر پیشرفت میکنه که ادم دچار اشتباه میشه که ایا این واقعا روی کنسول داره اجرا میشه یا نه !
از طرفی نور پردازی فوق العاده زیبا به قشنگ بودن این بازی کمک شایانی کرده .
با اینکه داستان در حد مطلوبی قرار داره اما من دوست داشتم که مثل بقیه چیز های این بازی عالی باشه که متاسفانه اینطور نیست . اگر روی داستان بیش از این کار میکردن مطمئنا الان به جای 8.5 نمره 9.5 رو به بازی میدادم !

ادامه دارد ... :دی

Fable II=10/10:love:
Gears of War 2=9/10:love:
Dead Space=8.5/10:p
Mirrors Edge=7/10:(
Call of Duti World at War=9/10:love:
Far Cry 2=8.5/10:love:
Need for Speed Undercover=7/10:-"
Tomb Rider Underworld 8/10:love:
:love:GTA IV=9.5/10
Saint Row 2=8/10:cool:
Pro Evolution Soccer 2009=9/10:love:
FIFA 09=9/10:mad:
Mortal Kombat vs. DC Universe 8/10:-"
Assassins Creed=8/10 (يه بازي پر از باگ:mad:)
و ديگر هيچ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or