امتياز اعضای بازي سنتر به عناوين XBOX 360

Spider Man : Shattered Dimensions
داستان : 5
گرافیک : 6
صدا: 7.5
گیم پلی : 6.5
ارزش : 7
امتیاز نهایی (میانگین) : 6.4
--------------------
جذابیت : 6.5
اینکه هر مرحله ی بازی مثل یک باس فایت طراحی شده ایده ی خیلی خوبیه. صدا گذاری ها هم خیلی خوبن. حتی گرافیک سل شید زیبا ولی پر باگ هم مشکل خاصی نداره. مشکل اصلی دوربین هست که رو اعصاب من رژه میرفت. همچنین مشکلات کنترل که اکثرا ناشی از دوربین بد بازی هست. مراحل مخفی کاری خیلی ساده و بعضا احمقانه هستن و کلا اضافه به نظر میرسن. بازی بعضی مواقع شما رو مجبور میکنه که اسپایدر من نباشی که با وجود بازیهایی مثل بتمن یه نکته ی منفی بزرگ به حساب میاد.

Dead Rising 2
داستان : 6.5
گرافیک : 8.5
صدا : 7.5
گیم پلی : 7.5
ارزش : 8.5
امتیاز نهایی (میانگین) : 7.7
-------------------
جذابیت : 8.5
دقیقا نکاتی که اکثرا به عنوان نکات منفی ذکر میشن (مثل سیستم سیو و محدودیت زمانی) به نظر من نقاط قوت بازی هستن. در واقع اگر اینا برداشته بشن با یه بازی ساده و بی هدف طرف هستیم. در کل لذت بردم!

Final Fantasy XIII
داستان : 8.5
گرافیک : 9.5
صدا : 9
گیم پلی : 6
ارزش : 6.5
امتیاز نهایی (میانگین) : 7.9
نا امید کننده ترین بازی سال. همین!
قصد داشتم به ارزش بازی 0 بدم که وقتی به دیسک سوم رسیدم تصمیم گرفتم 3 بدم و وقتی بازی تموم شد 6.5 دادم. پایان بازی فراتر از انتظارم بود!

BATMAN:A.A
9.5/10
خیلی عالی بود یعنی من هر چی فکر میکنم از این بهتر نمیشد بازی رو ساخت ایرادی هم بهش وارد نیست.فقط قسمت چلنج هاش خیلی رو اعصاب بود و نمیشه اچیومنت ها رو کامل کرد.

MAFIA 2
8.5/10
بازی خوب بود مشکل خاصی نداشت داستانشم بد نبود فقط یک سری باگ داشت که آدم شاخ در میورد مثلا من بازی رو روی هارد رفتم اچیومنتش رو نداد..

TEKKEN 6
7/10
بازی چنگی به دل نمیزد خصوصا بخش تکنفره که واقعا ضعیف کار شده بود هیچ نکته مثبتی نداشت فقط تکن بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or