bazicon
کاربر سایت
بازی Killzone Mercenary
امتیاز 8.5 از 10 میدم
واقعا فوق العاده بود
امتیاز 8.5 از 10 میدم
واقعا فوق العاده بود
واقعا قبول دارم. اصلا HD remastered که میگفتن نبود. پورت ps3 فوق العاده بود. هم از لحاظ رنگ بندی هم از لحاظ فریم ریت بازی. ولی خب حس خوبی بود رو ویتاچرا داداش خیلی بد بود.بازی حتی از نسخه ps2 هم بدتر بود.گرافیک که همون بود.فریم هم افتضاح شده بود.سخت افزار ویتا خیلی از ps2 قوی تره نباید اینطور میشد
من نسخه ریمسترش رو ps3 رو هم بازی کردم خیلی تفاوت دارن!
پست زیر خاکی؟واقعا قبول دارم. اصلا HD remastered که میگفتن نبود. پورت ps3 فوق العاده بود. هم از لحاظ رنگ بندی هم از لحاظ فریم ریت بازی. ولی خب حس خوبی بود رو ویتا
چرا داداش خیلی بد بود.بازی حتی از نسخه ps2 هم بدتر بود.گرافیک که همون بود.فریم هم افتضاح شده بود.سخت افزار ویتا خیلی از ps2 قوی تره نباید اینطور میشد
من نسخه ریمسترش رو ps3 رو هم بازی کردم خیلی تفاوت دارن!
آمدی جانم به قربانت ولی حالا چراپستت زیر خاکیه اما اومده بالا پس منم نقدش می کنم کلا ویتا بدون اورکلاک 2 زار نمی ارزه اما با اورکلاک با نرم افزار که اسمش یادم رفته پروفایل گیم می ذارید راحت اکثر بازی ها کاملا 30 ثابت می شه برای بازی هایی هم رزولوشن درست ندارن مشابه همین بازی با VITAGRAFIX می شه راحت NATIVE ش کرد. من همین بازی هم درستش کردم البته FRAME BUFFER بود اما کاملا شفاف شد بازی
واقعا حیف شد چرا سونی پشتیبانیشو قطع کرد !؟جواب :سخت افزار پیچیده که پورت بازیا هزینه زیادی می طلبید
اسم برنامه ش LOLICON یادم اومد با این برنامه درصد شارژ با فریم بازی ها هم نمایش داده می شه و برای هر بازی هم می شه پروفایل جدا سیو کرد یعنی برای هر بازی هر اورکلاکی که می خوای تا فرکانس 500 مگاهرتز با GPU تا 333 قابل تنظیمه اما همون پروفایل گیمش که کاملا هم سیف هست برای اکثر بازی ها کافیه اکثرا دیگه حتی 1 لحظه هم زیر 30 نمیان باشد برای بقیه که می خوان بخرنآمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا
حرفتون درست باورتون نمی شه چه قدر این کنسولو دوست داشتن چه خوابایی دیدم براش متاسفه قربانی سیاست سونی شد رفت و صد البته بازیسازهانه بابا چه پیچیدگیه داره جدیدا 1 شخصی فیفا 19 برداشته براش عرضه کرده البته همون 15 هست اما همه چیزش حتی منوهاش عوض شدن قشنگ انگاری فیفا 19 هست جدی جدی
حتی بازی CATHERIN هم براش عرضه شده ساخت بازی براش کاری نداره اما زیر 15 ملیون که فروختی توجیح اقتصادی برای سازنده ها نداشت زمان بدی این دستگاه عالی عرضه شد و شاید الان وقت مناسبی برای عرضه ی نسخه ی بعدیش باشه هر چند ساخت بازی های AAA دیگه الان خیلی بالا رفته مگه مشابه شرکت NINTENDO بیان بازی های گرافیک پایین عرضه کنه که کار سونی و شرکاش نیست.
اسم برنامه ش LOLICON یادم اومد با این برنامه درصد شارژ با فریم بازی ها هم نمایش داده می شه و برای هر بازی هم می شه پروفایل جدا سیو کرد یعنی برای هر بازی هر اورکلاکی که می خوای تا فرکانس 500 مگاهرتز با GPU تا 333 قابل تنظیمه اما همون پروفایل گیمش که کاملا هم سیف هست برای اکثر بازی ها کافیه اکثرا دیگه حتی 1 لحظه هم زیر 30 نمیان باشد برای بقیه که می خوان بخرن
دیگه از من PC بازم حساس تر روی فریم نداریم.
البته در جوابتون دوره کنسول دستی تمام شده اما نیتندو ثابت کرد اینجوریا نیست اما سونی تمرکزشو گذاشته روی کنسول خونگی سویچ تکلیفش مشخصه یه قشر خاصه که کم هم نیستند اما استریم جواب بده و سیستن بدون نقصی داشته باشه مثل استادیا که پیش قدم شده امگانش هست سونی حتی ماکرو سافت هم به کنسول دستی بیفتن که بشه استریم قابل حمل البته همه نسل بعد مشخص می شهحرفتون درست باورتون نمی شه چه قدر این کنسولو دوست داشتن چه خوابایی دیدم براش متاسفه قربانی سیاست سونی شد رفت و صد البته بازیسازها
من این کنسولو موقعی که مدرسه بودم داشتم،نباید میفروختمش. تو دانشگاه سر بیشتر کلاس ها به کار میاد لولنه بابا چه پیچیدگیه داره جدیدا 1 شخصی فیفا 19 برداشته براش عرضه کرده البته همون 15 هست اما همه چیزش حتی منوهاش عوض شدن قشنگ انگاری فیفا 19 هست جدی جدی
حتی بازی CATHERIN هم براش عرضه شده ساخت بازی براش کاری نداره اما زیر 15 ملیون که فروختی توجیح اقتصادی برای سازنده ها نداشت زمان بدی این دستگاه عالی عرضه شد و شاید الان وقت مناسبی برای عرضه ی نسخه ی بعدیش باشه هر چند ساخت بازی های AAA دیگه الان خیلی بالا رفته مگه مشابه شرکت NINTENDO بیان بازی های گرافیک پایین عرضه کنه که کار سونی و شرکاش نیست.
اسم برنامه ش LOLICON یادم اومد با این برنامه درصد شارژ با فریم بازی ها هم نمایش داده می شه و برای هر بازی هم می شه پروفایل جدا سیو کرد یعنی برای هر بازی هر اورکلاکی که می خوای تا فرکانس 500 مگاهرتز با GPU تا 333 قابل تنظیمه اما همون پروفایل گیمش که کاملا هم سیف هست برای اکثر بازی ها کافیه اکثرا دیگه حتی 1 لحظه هم زیر 30 نمیان باشد برای بقیه که می خوان بخرن
دیگه از من PC بازم حساس تر روی فریم نداریم.
البته در جوابتون دوره کنسول دستی تمام شده اما نیتندو ثابت کرد اینجوریا نیست اما سونی تمرکزشو گذاشته روی کنسول خونگی سویچ تکلیفش مشخصه یه قشر خاصه که کم هم نیستند اما استریم جواب بده و سیستن بدون نقصی داشته باشه مثل استادیا که پیش قدم شده امگانش هست سونی حتی ماکرو سافت هم به کنسول دستی بیفتن که بشه استریم قابل حمل البته همه نسل بعد مشخص می شه
دقیقااتفاقا دورش با قدرت گرفتن موبایل تموم شد اما الان دوباره داره جون می گیره چون واقعا بازی کردن با موبایل سخته و نچسب همه بازی هاشم رایگان شدن کسی سمتش نمی ره خوب نینتندو زرنگی کرد چیزی من مدت ها توی ذهنم بودش رو عملی کرد یعنی ترکیب کنسول خانگی با دستی اما مشکل اینجاست سخت افزارهای سونی با مایکی اینقدر پیچیده و سنگین هستن که دستی کردنشون غیر ممکنه اصلا هم با هزینه های الان بازی جدا ساختن براش به صرفه نیست.