امتياز اعضای بازي سنتر به عناوين PS Vita

TearAway
9
+: دنیای دوست داشتنی - داستان نواورانه و جالب - رونده متنوع و خلاق
- : مقداری کوتاه - ارزش تکرار به نسبت پایین

Final Fantasy X/X HD
9
+: دو بازی به یاد موندنی - 150 ساعت gameplay - هر دو نسخه ها در HD واقعا زیبا شده اند
- : قابلیت skip بعضی قسمتها وجود نداره -

DanganRonpa
8.5
+: داستان درگیر کننده - شخصیت پردازی بی نظیر - غیر قابلی پیش بینی - gameplay جالب
- : مقداری بخشه 3d بازی ساده به نظر میرسد -

YS Memories Of Celceta
8.5
+ مبارزات متنوع - دنیای open و جذاب - داستان خوب - موسقی بسیار عالی
- : گرافیک سطحی بازی -

Dynasty Warrios Next
8
+: از نظر performance خیلی خوب و روان - نبردهای عظیم و جالب
- : بعضی از mini game ها جالب نیستند - مقداری تکراری - مشکلات دوربین

FEZ
9.5

+: رونده فوق القعاده جالب و نواورانه بازی - پازلهای زیبا - موتور گرافیک بازی فوق القعاده هست
- : میتونه بعضی موقعها بیش از چیزی که به نظر میرسه سخت بشه.

Flower
9.5

+ : - موسقی عالی - همه چیز
- : ندارد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: bazicon
uncharted :10/10 بازی علی هستش مخصوصا گرافیکش خسته کننده هم نمیشه
killzone 9/10 :گرافیکش در حد انچارتد نیست اما بد هم نیست قسمت multyplayer هم برای من کار نمیکرد همش ارور میداد
rayman origins 8.5/10:گرافیک هنری زیبایی داره و چشم نوازه مثل نسخه PC ما کنترلش زیاد راحت و روان نیست.پیشنهاد میکنم نخرید
نسخه کامپیوتر رو امتحان کنید

• Like
Modnation Racers : یک پورت معمولی و تا حدودی ضعیف با لودینگ های روی اعصاب و افت فریم های زیاد - 5.5/10
Thomas Was Alone : گواهی بر اینکه فقط یک ایده خلاقانه برای ساخت بازی کفایت میکنه.میتونست با بلندپروازی های بیشتری همراه بشه و از این ایده فراتر بره - 8/10
Velocity Ultra : برای وقت هایی که بازی دیگه ای ندارین میتونه سرگرم کننده باشه.جز پلات چیز دیگه ای بازی ارائه نمیکنه - 6.5/10
Shooter Ultimate : جذاب تا حدودی،باس فایت و مراحل متنوع داره و کلی چیز جمع کردنی و پیدا کردنی هم داره که ترغیبتون میکنه برای دوباره بازی کردن.آنلاینش هم با اینکه بسیار محدوده اما خسته کننده نیست - 7/10

• Like
10/10 :x
میتونم بگم محشر بود. واقعا لذت بردم. یه جورایی از لحاظ محیطی یاد آنچارتد میفتادم ولی آخراش هم از لحاظ محیطی و هم در کل از لحاظ سبک داستان یاد آنچارتد 2 افتادم که خیلی برام لذت بخش بود. موزیک بازی حرف نداشتش.:) واقعا دست همه ی سازنده ها درد نکنه. امیدوارم حداقل یه آنچارتد دیگه رو ویتا ببینم + این که بازیای انحصاریه خوب تو این سطح و حتی بهتر در آینده رو ویتا ببینم.
+ ) گیم پلی عالی البته با همون دکمه لذتش بیشتره. بعضی جاها هم کار با تاچ جالب بود. موزیک بدون نقص. زمان بازی واقعا زیاد و خوب بود. گرافیک حرف نداشت. نشونه گیری با حسگرهای ویتا واقعا جالب بود.

- ) چیز خاصی ندیدم ولی به نظرم کنترل با تاچ بعضی جاها یه مشکل کوچیک داشت، البته شاید چون من هنوز آپدیتش نکردم.
:x

آخرین ویرایش:
  • Like
Child Of Light
9

خب میتونم بگم Child Of Light یکی از بهترین بازیهای اخیر هست که برای ویتا عرضه شده . بازی در سبکه RPG هست و حدوده 12 الا 13 ساعت به طول میبره تا بازی کامل بشه اما باید گفت بازی واقعا فوق القعاده هست ... به کنار از داستان زیبا دارای موسقی شنیدنی و همچنین دنیای دیدنی هست .... این بازی رو شخصا به همه ویتا داران توصیه 100% میکنم .

+:
طراحی هنری فوق القعاده خلاقانه و فراموش نشدنی - داستان جذاب و پر معنی - ساختار زیبای بازی -
- :
مبارزات به نسبت اسان -

Demon Gaze
7.5

میشه گفت مقداری بیشتر از demon gaze انتظار داشتم اما روی همه رفته از نظر داستان و fun و gameplay بازی چیزی کم نداره. متاسفانه بخشه گرافیکه بازی مقداری توی ذوق میزنه و همچنین بازی در واقع بیشتر برای مخاطبان بازیهای این تیپی طراحی شده و tutorial دقیقی برای تازه واردها نداره . بازی رو شخصا اگر دنباله JRPG خیلی کلاسیک نیستید اصلا توصیه نمیکنم . اما در غیر این صورت Yes .

+:
نبردهای چالش برانگیز و بسیار سرگرم کننده - بخشه انتخاب و ساخت شخصیتها عمقه بالایی دارد - داستان بالانس خوبی داره -
-:
گرافیکه تاریخ گذشته بازی - بسیار سخت برای تازه واردان

BorderLands II
7.5

میشه گفت اونقدری که فک میکردم بخشه فریم ریت بازی اذیت کننده نیست. مقداری در hub اصلی و بخشی هم هنگامه نبردهای شلوغ افت فریم دیده میشه ... اما در کل جالبه که این دنیای بزرگ و تعدادی dlc که البته باید دانلود بشه رو توی این بازی و vita قرار دادن . بدون شک اگر شما امکانه بازی روی pc یا کنسولهای نسل قبل رو به هر دلیلی ندارید ویتا میتونه گزینه اخری برای تجربه این بازی باشه ! مقداری نسبت به نسخه کنسولی ساده سازی شده اما در نهایت میشه گفت عالی هست.

+:
دنیای فوق القعاده بزرگ و جذاب - داستان جذاب و طنز امیز - فرموله gameplay بازی borderlands در ویتا هم جذاب هست - چند DLC
-:
multiplayer محدود شده - مشکلات نرخ فریم ریت در بعضی قسمتهای بازی

God Of War Collection
7

+:
دو بازی با قیمت کم -
- :
گرافیک بازی تو ذوق میزنه - مقداری مشکلات فریم ریت

*سعی میکنم بعدا تاپیکهای بازیها رو با screenshot های بازی هم اپدیت کنم به جز God Of War Collection که در واقع روی ویتای دوستم بازی کردم نه خودم .

Muramasa ReBirth = 9.5:
+ :
HnS درگیر کننده - 2 داستان در یک بازی - تعداد شمیشیر های بسیار بالا - اسپشیال اتک مخصوص هر شمشیر - دنیای بسیار وسیع - بهترین گرافیک هنری که من دیدم - تنوع قابل قبول دشمنان
- :
نبود یکی از اصلی ترین بخش های یک بازی HnS یعنی Upgrade - برگشت از مبارزه های خسته کنده -

• Like
unit 13 = 9
بازی خیلی خفنی بود:d
تعداد مراحل بالا و البته سخت!!! از همین سختیش خیلی خوشم اومد.قسمتایی که مجبوری مخفی کاری کنی خیلی خوبن.آهنگ های باحالی هم داشت که به بازیش میخورد
برای پلات کردنش خیلی وقت میخواد...

• Like
injastic gods among us
7
+ شخصیت های سوپر هیرویی مثبت و منفی زیاد
map های جالب
- داستان آبکی
گرافیک پایین تر از بازی های ویتا
ضربات مشابه کارکتر ها
:|

• Like
Disgaea 4 A Promise Revisited
8.5

+: داستان خیلی جالب و طنز امیز - ابعاد داستانی گسترده تر به نسبت سریهای گذشته - امکاناته جدید - سناریوهای جدید
- : همچنان tutorial دقیقی برای تازه واردان موجود نیست - بیش از حد معتاد کننده

Proteus
7.5

+: دنیای بسیار زیبا - گذره جالبه زمان در طوله بازی - موسقی دوست داشتنی - تجربه ای کاملا متفاوت
- : اندکی کوتاه -

Metrico
6.5

+: آبعاد هنری جالب و ایده خاص - پازلهای درگیر کننده و متنوع
- : کنترله ازار دهنده

BlazBlue Chrono Phantasma

9

+: همچنان یکی از بهترین 2D Fighting های این دور و زمونه - محیط کاربری بهبود یافته - مراحل و شخصیتهای جدید - سیستم مبارزات بهبود یافته
- : سختی بیش از حده بازی برای تازه واردان - شخصیتهای جدید به اندازه ای که باید و شاید خارق القعاده نیستن - dlc های زیاد و گرون ...

Akiba's Trip
7.5

+: گشت و گزار در محیط Akiba لذت بخش و fun هست - مبارزات نرم و خوب -
- : مناسبه هر سلیقه ای نیست - بعضی قسمتهای عجیب داستانی -

YS memories Of Celceta
9

+: دنیای فوق القعاده بزرگ و متنوع - سیستم مبارزات عالی و نرم و روان - شخصیتهای دوست داشتنی - موسقی عالی
- : گرافیکه قدیمی

این دوتای اخری رو تست کردم اما هنوز شخصا نخریدم ! احتمالا در اینده !:
DanganRonpa 2
8.5

+: دیالوگ های عمیق و پرمعنا - مثل همیشه شخصیتهای فوق القعاده پرداخته شده و عالی - داستان پردازی بسیار زیبا - مراحل جذاب
- : مکانیزمهای جدید به نظره من مقداری بالانس جالبه قبلی رو به هم ریخته -

HyperDimension Neptunia Rebirth: 1
7

+: مبارزات بهبود یافته به نسبت سریهای قبلی - متافرهای جالبه داستانی - رنگ و وارنگ!
- : همچنان مناسبه هر سلیقه ای نیست ! - انتظار میرفت بهبودهای بهتری داشته باشه اما رسما اوله بازی قابل تحمله این سری هست - گرافیک قدیمی -

Garvity Rush:

گیم پلی: گیم پلی جذاب و درگیر کننده، سیستم ارتقا اسکیل ها به کار آمد است

گرافیک: گرافیک هنری فوق العاده در کنار گرافیگ تکنیکی قابل قبول

موزیک و صدا گذاری: موسیقی های گوش نواز در کنار صدا گذاری شخصیت ها که متوسط است

داستان: داستان نور آورانه، شخصیت پردازی جالب KAT و SYD

نکات مثبت: گرافیک هنری در کنار طراحی بسیاز زیبای شهر ها، شخصیت پردازی بسیار عالی در مورد شخصیت KAT، یک انحصاری بسیار عالی با طعم امکانات بی شما ویتا

نکات منفی: لب و دهان شخصیت اصلی بازی در حین بازی بسیار غیر طبیعی بوده و بنظر میرسد لب و دهان انسان نمی باشد! ، بهتر بود کمی بیشتر روی صدا گذاری کار میشد

نمره کل: 8.5

• Like
Garvity Rush:

گیم پلی: گیم پلی جذاب و درگیر کننده، سیستم ارتقا اسکیل ها به کار آمد است

گرافیک: گرافیک هنری فوق العاده در کنار گرافیگ تکنیکی قابل قبول

موزیک و صدا گذاری: موسیقی های گوش نواز در کنار صدا گذاری شخصیت ها که متوسط است

داستان: داستان نور آورانه، شخصیت پردازی جالب KAT و SYD

نکات مثبت: گرافیک هنری در کنار طراحی بسیاز زیبای شهر ها، شخصیت پردازی بسیار عالی در مورد شخصیت KAT، یک انحصاری بسیار عالی با طعم امکانات بی شما ویتا

نکات منفی: لب و دهان شخصیت اصلی بازی در حین بازی بسیار غیر طبیعی بوده و بنظر میرسد لب و دهان انسان نمی باشد! ، بهتر بود کمی بیشتر روی صدا گذاری کار میشد

نمره کل: 8.5

داداش ps vita مبارکت باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or