امتيازات Wolfenstein

Black Roz

کاربر سایت
سايت guardian اولين امتياز اين بازيرو داد.

4/5

در کل از بازی تعريف کرده.

Wolfenstein-001.jpg

http://www.guardian.co.uk/technology/gamesblog/2009/aug/17/wolfenstein-xbox-ps3-pc

Wolvrine به هیچ وجه نمره های کمی نگرفت . بیشتر نمره ها حدود 7.5 یا 8 بودند که برای یه بازی اقتباسی از فیلم عالی هست .

همه از این بازی به عنوان یک شاهکار یاد میکنن ! کسانی مثل فردین هستن که شبو روز دارن بازی رو بازی میکنن ! منظور من میانگین نمرات حداقل 8.5 بود ! الان میانگین امتیاز های بازی 76 % هست دوست من ;)

ای وای دوست من میتونی از این هزاران ارزش 5تا رو بگی؟ یا نه می خوای من بگم:1-هوش مصنوعی در حد جلبک:cheesygri 2- گرافیک در حد بازی 3 سال پیش :sick: 3-روند مزخرف :sick: 4-gameplay صفر 5- باگ تا دلت بخواد واستین همین مجله بازی رایانه خودمون این بازی رو نقد کنه ببینید چی میشه
این بازی افتضاح افتضاح.سربازای این بازی احمق ترین در نوع خود هستن جلوی دوستامم این بازیو گذاشتم ازش فقط به عنوان سوژه خنده استفاده کردیم.مخلص همه بچه های گل بازی سنتر هستم ولی هر کی بگه این بازی هوش مصنوعی خوبی داره یعنی یا اصلا بازی های جدیدو کلا ندیده یا اینکه رووم به دیوار چیزی کلا بلد نیست چون واقعا هوش مصنوعی این بازی به جلبک گفته زکی.:laughing::biggrin1::cheesygri

کلا دوست عزیز شما که 10 ساعت از بازی رو بازی نکردی که بخوای بفهمی بهتره نظر ندی ! بازی دقیقا مثل inFAMOUS هست (منظورم از نظر جذابیت ـه) ! هر چقدر توی بازی جلو میری به جذابیت بازی اضافه میشه ;) نمیخوام بحثش رو راه بندازم چون حوصله این کارا رو دیگه ندارم برام عادی شده ولی تک تک اون هزار دلیل رو میتونم بهت بگم ;)
در ضمن اگه میشه یه تعریف کلی هم از هوش مصنوعی برای من بکن چون برام جالبه :)

منم کلا از این بازی زیاد خوشم نیومد البته از روی تریلر ها می گم.این جوری که سام می گه شاید بازی خوبی باشه.ولی من همون ولورین رو هم خوشم نیومد.بچه ها بازیسنتر هم که خون پرست هستن هر بازی خونش بیشتر کیفیتش بیشتره:biggrin1:

ای وای دوست من میتونی از این هزاران ارزش 5تا رو بگی؟ یا نه می خوای من بگم:1-هوش مصنوعی در حد جلبک:cheesygri 2- گرافیک در حد بازی 3 سال پیش :sick: 3-روند مزخرف :sick: 4-gameplay صفر 5- باگ تا دلت بخواد واستین همین مجله بازی رایانه خودمون این بازی رو نقد کنه ببینید چی میشه
این بازی افتضاح افتضاح.سربازای این بازی احمق ترین در نوع خود هستن جلوی دوستامم این بازیو گذاشتم ازش فقط به عنوان سوژه خنده استفاده کردیم.مخلص همه بچه های گل بازی سنتر هستم ولی هر کی بگه این بازی هوش مصنوعی خوبی داره یعنی یا اصلا بازی های جدیدو کلا ندیده یا اینکه رووم به دیوار چیزی کلا بلد نیست چون واقعا هوش مصنوعی این بازی به جلبک گفته زکی.:laughing::biggrin1::cheesygri

میشه بگید گرافیک بازی شبیه به کدوم یک از بازی های 3 سال پیش هستش ؟! بعد تعریف شما از گیم پلی چی هستش ؟! بهترین بازیی که تاحالا انجام دادین چی بوده از نظر گیم پلی ! چون من تاحالا ندیدم کسی از گیم پلی بازی ایراد بگیره ! به گرافیکش که اصلا کاری مدارم چون مهمترین چیز برای موفقیت یه بازی اول گیم پلی هستش ! در مورد باگ ها هم یه مقداری بیشتر توضیح بدین .

نوشته شده توسط artin_131
فک کنم دوستان جواب دادن ولی شما گیم پلی به چی میگی از هر چیز این بازی میشه ایراد گرفت جز گیم پلیش که اصلا ایراد نداره بعد بستگی داره که شما تعریفت از هوش مصنوعی چیه مثلا شما میخوای به ارومی بری پشت دشمن و بعد دشمن برگرده و هدشاتت کنه ؟ به این میگن هوش مصنوعی ؟ همه ی دنیا دارن میگن بازی خوبه ولی شما ... !

واستین همین مجله بازی رایانه خودمون این بازی رو نقد کنه ببینید چی میشه
بقیه صحبتات در مورد گرافیک و گیم پلی که هیچی بچه ها گفتند ولی این یه مورد خیلی جالب بود. از نمره دادن این مجله تابلوئه که کاملا هر جور عشقشون بکشه نمره میدن نه مثل بقیه ی جاها حرفه ای و فنی. وقتی به استیل لایف میده 10 از 20 بازم میشه به نمرات این مجله اطمینان کرد.
موفق باشید.

بقیه صحبتات در مورد گرافیک و گیم پلی که هیچی بچه ها گفتند ولی این یه مورد خیلی جالب بود. از نمره دادن این مجله تابلوئه که کاملا هر جور عشقشون بکشه نمره میدن نه مثل بقیه ی جاها حرفه ای و فنی. وقتی به استیل لایف میده 10 از 20 بازم میشه به نمرات این مجله اطمینان کرد.
موفق باشید.
شما رو کسی مجبور نکرده این مجله رو بخرید میتونید برید و هر مجله ای که به نظرتون حرفه ای و فنی نقد میکنن بخرید. من یادم نمیاد که به نسخه اول چه نمره ای داده شده ولی اگر منظورتون Still Life 2 هست باید اینو بگم که این بازی میانگین امتیازیش کلا 6.8 هست و این میانگین در صورتی ایجاد شده که یه سایت خوشحالی به نام Just Adventure اومده به بازی -A یعنی 91 داده. این در حالی هست که امتیاز بازی در مجله 6.5 از 10 هستش. البته باز هم میگم اگر منظور شما شماره دوم باشه که باید یه فکری به حال عینک مصرفیتون بکنید

فکر کنم دوستان تاپیک امتیازات بازی رو با بحث پیرامون این بازی اشتباه گرفتن !! این بحث رو در تاپیک خودش ادامه بدین بعد پست من پست های بی ربط به تاپیک پاک میشه...

گیم پلی killzone2 و 2 gears of war شبیه کدوم بازی 3 سال پیش !!! quake4 doom3
بابا به خدا هوش مصنوعی بازی ضعیف چرا دارین گول اسمشو می خورین واقعا ضعیف
در جواب دوست عزیز بگم که راجب هوش مصنوعی گفت والا من یادمه 2 سال پیش که fear رو رفتم اینو کاملا میخورد.یا oblivion یا resistance1 این بازی به نسبت سالی که اومده ضعیف خیلی

عزیز جان جناب آقای city sport هوش مصنوعی یه الگوریتم که نباید تک قابلیت باشه مثل این بازی باید قابلیت احتمال داشته احتمال تو الگوریتم AI حرف اول میزنه.این بازی انگار عین doom3 هست .یه جوری حرف میزنی انگار از پشت کوه اومدم.با همه همینطوری بد صحبت میکنی چون عضو تحریریه هستی مثلا...
بحث رو اینجا ادامه بده ! :
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=24166&page=4

واقعا بازی گند زده!نه به اولی نه به این...

Gamespot : 7.5 Out of 10

هرکی از راه میرسه یه امتیازی میده :biggrin1:
این سایت تا الان 437 تا نقد داشته که البته در برابر 10 هزار و اندی نقد IGN چیزی نیست.
دقیقا معلوم نیست از راه رسیده یا نه!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or