من فقط مثال زدم عزیز.شما خوب متوجه نشدی.از نظر من تنها مشکل اصلی فیلمش نبود داستان مناسب هستش.این بنده خداها کی گفتن فیلمی که بازیگر معروف زیاد داشته باشه مضخرفه؟؟؟دارن میگن این فیلم بجز بازیگر چیزه دیگه ای نداره حالا شما اینو از کجای این حرفا در اوردین؟؟؟؟
تا حالا باريي بوده از 10 نمره 1 رو بگيره
من فقط مثال زدم عزیز.شما خوب متوجه نشدی.از نظر من تنها مشکل اصلی فیلمش نبود داستان مناسب هستش.
یعنی اگه هر فیلمی بازیگر معروف زیاد داشته باشه باید نتیجه گیری کرد که فیلمش مضخرف هستش!!شما مثال زدین که این فیلما چون بازیگر زیاد داشتن پس طبق گفته ی دوستان باید مضخرف باشن حالا کجارو من بد متوجه شدم؟![]()

The Expendables 2
The Expendables 2 (2012) - IMDb
Rating : 8.0
این فیلم تو ژانر خودش ( در هسته - اکشن مطلق حساب میشه ...) خیلی حرفها برا گفتن داره و تو ژانر خودش جزو درجه یک ترین فیلم های فعلی هالیوود هست ... ( دز ضمن پیش خودتون فکر نکنین که جمع کردن همچین Cast کار ساده ای هست ...)
ولی چونکه تمزکز اصلی فیلم رو اکشن و بازیگرهای اکشن کار هست ، خیلی از بیننده های عادی - که تلاش میکنن با بقیه متفاوت باشن - از این دسته فیلمها بد میگن و ...
----------------------------
بازیش هم یکی از دوستام گرفته بود - چقدر فحش نثار سازنده هاش کرد !
1200 پوینت ! چه کاراکه نمیشه کرد باهاش. اونوقت بدی برای این بازی ...

یعنی اگه هر فیلمی بازیگر معروف زیاد داشته باشه باید نتیجه گیری کرد که فیلمش مضخرف هستش!!
حرف های شما کاملا تایید میشه دوست عزیز.
===========================
مگه بازیش اومده تو لایو!!![]()
( خدا شفا بده ملتو ...
) خودم هم که چک نکردم ... 
یعنی اگه هر فیلمی بازیگر معروف زیاد داشته باشه باید نتیجه گیری کرد که فیلمش مضخرف هستش!!
حرف های شما کاملا تایید میشه دوست عزیز.
===========================
مگه بازیش اومده تو لایو!!![]()
من کی گفتم فیلمی که بازیگر زیاد داشته باشه میشه مضخرف. شما بگین از کدوم قسمت حرف من این حرفو برداشت کردین؟من دارم میگم این فیلم فقط این فیلم بازم تاکید میکنم فقط این فیلم به جز بازیگر چیزه دیگه ای نداره.داستان یکی از مهمترین قسمتای فیلمه که این فیلم نداره حالا از رو کجای این فیلم رفتن بازی ساختن خدا میدونه قسمت اکشنش هم باشه تا وقتی که cod هست کی میره سراغ همچین عنوانی. وگرنه اشن فیلم قشنگی بود به نظرم هم 11 از همشون قشنگتر بود.The Expendables 2
The Expendables 2 (2012) - IMDb
Rating : 8.0
این فیلم تو ژانر خودش ( در هسته - اکشن مطلق حساب میشه ...) خیلی حرفها برا گفتن داره و تو ژانر خودش جزو درجه یک ترین فیلم های فعلی هالیوود هست ... ( دز ضمن پیش خودتون فکر نکنین که جمع کردن همچین Cast کار ساده ای هست ...)
ولی چونکه تمزکز اصلی فیلم رو اکشن و بازیگرهای اکشن کار هست ، خیلی از بیننده های عادی - که تلاش میکنن با بقیه متفاوت باشن - از این دسته فیلمها بد میگن و ...
----------------------------
بازیش هم یکی از دوستام گرفته بود - چقدر فحش نثار سازنده هاش کرد !
1200 پوینت ! چه کاراکه نمیشه کرد باهاش. اونوقت بدی برای این بازی ...
دوست عزیز بیخیال شو.اصلا هر چی شما میگی درست هستش.هر کی به یه سبکی علاقه داره.ای خدا!!!!!!!من کی گفتم فیلمی که بازیگر زیاد داشته باشه میشه مضخرف. شما بگین از کدوم قسمت حرف من این حرفو برداشت کردین؟من دارم میگم این فیلم فقط این فیلم بازم تاکید میکنم فقط این فیلم به جز بازیگر چیزه دیگه ای نداره.داستان یکی از مهمترین قسمتای فیلمه که این فیلم نداره حالا از رو کجای این فیلم رفتن بازی ساختن خدا میدونه قسمت اکشنش هم باشه تا وقتی که cod هست کی میره سراغ همچین عنوانی. وگرنه اشن فیلم قشنگی بود به نظرم هم 11 از همشون قشنگتر بود.
---------- نوشته در 09:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:05 PM ارسال شده بود ----------
شما ها ما نه-شما غیر عادی ما عادی:d.من اصلا این فیلمو نگاهش نکردم علاقه ای هم به این سبک ندارم فیلم باید محتوا داشته باشه مثل فیلمای دوید لینچ و کوبریک و... و فیلمایی که از رو کتابای استیفن کینگ>:d