امتيازات The Expendables 2

حالا بازیشو بگی یه چیزی فرهاد ولی کجای فیلمش افتضاح هستش!!:-/
راحته اشکان جون.
فیلمش یه فیلم سوپر استار محور بود و سعی کرده بود از تمام هر پیشه های معروف یه جا استفاده کنه و هیجان و آدرنالین خون رو ببره بالا. وگرنه حتی برازنده لقب فاجعه هم هست!

متاش 45ـه و گوجه اش 40. پس دقیقا افتضاحه:d

راحته اشکان جون.
فیلمش یه فیلم سوپر استار محور بود و سعی کرده بود از تمام هر پیشه های معروف یه جا استفاده کنه و هیجان و آدرنالین خون رو ببره بالا. وگرنه حتی برازنده لقب فاجعه هم هست!
اخه این حرفا چیه که میزنید.صحنه های اکشن فیلم که فوق العاده هستش از نظر من فقط تنها نفطه ضعف فیلم نبود داستان هستش.در کل میخوام بگم هر چی باشه از بعضی از این فیلم های مضخرف که الکی نمره بالا میگرن بهتره.

آخرین ویرایش:
اخه این حرفا چیه که میزنید.صحنه های اشکن فیلم که فوق العاده هستش از نظر من فقط نتها نفطه ضعف فیلم نبود داستان هستش.در کل میخوام بگم هر چی باشه از بعضی از این فیلم های مضخرف که الکی نمره بالا میگرن بهتره.

میشه چند تا از این فیلما رو که نمرشون بالاست ولی از این Expendables شما مضخرفترن نام ببرید ما هم استفاده کنیم ؟

من فیلم خاصی مد نظرم نیستش.کلی گفتم.اگر شما میدونید مثالی بزنید تا ما هم فیض ببریم.

مثالی ندارید پس از روی هوا fact صادر نکید.
وقتی که منظور منو متوجه نمیشی کلا بخیال بحث شو.
فیلم که زیاد هستش ولی جای بحثش اینجا نیستش منتقد عزیز.

برو هروقت بزرگ شدی تونستی وقتی حرفی زدی با مثال پاش وایسی بیا حرفی بزنیم...

آخرین ویرایش:
میشه چند تا از این فیلما رو نام ببرید ما هم استفاده کنیم ؟
من فیلم خاصی مد نظرم نیستش.کلی گفتم.اگر شما میدونید مثالی بزنید تا ما هم فیض ببریم.
مثالی ندارید پس از روی هوا fact صادر نکید.
وقتی که منظور منو متوجه نمیشی کلا بخیال بحث شو.
ولی از این Expendables شما مضخرفترن نام ببرید ما هم استفاده کنیم ؟
فیلم که زیاد هستش ولی جای بحثش اینجا نیستش منتقد عزیز.

آخرین ویرایش:
برو هروقت بزرگ شدی تونستی وقتی حرفی زدی با مثال پاش وایسی بیا حرفی بزنیم...
عجب!!اونوقت شما از کجا فهمیدی که من هتوز بزرگ نشدم.
فیلمش یه فیلم سوپر استار محور بود و سعی کرده بود از تمام هر پیشه های معروف یه جا استفاده کنه و هیجان و آدرنالین خون رو ببره بالا
ببین نمونش همین پست علی.حالا من از شما و علی یه سوال دارم.یعنی تو هر فیلمی هرچی تعداد بازیگر معروف بیشتر باشه پس اون فیلم مضخرف هستش دیگه.اگه اینطور هستش که خوب پس منم برمیگردم میگم فیلم The Avengers یا Ocean's Thirteen مضخرف هستش چون بازیگر معروف زیاد داره.بعدم اینجا تاپیک امتیاز بازی هستش نه تاپیک نقد فیلم.

عجب!!اونوقت شما از کجا فهمیدی که من هتوز بزرگ نشدم.

ببین نمونش همین پست علی.حالا من از شما و علی یه سوال دارم.یعنی تو هر فیلمی هرچی تعداد بازیگر معروف بیشتر باشه پس اون فیلم مضخرف هستش دیگه.اگه اینطور هستش که خوب پس منم برمیگردم میگم فیلم The Avengers یا Ocean's Thirteen مضخرف هستش چون بازیگر معروف زیاد داره.بعدم اینجا تاپیک امتیاز بازی هستش نه تاپیک نقد فیلم.

این بنده خداها کی گفتن فیلمی که بازیگر معروف زیاد داشته باشه مضخرفه؟؟؟دارن میگن این فیلم بجز بازیگر چیزه دیگه ای نداره حالا شما اینو از کجای این حرفا در اوردین؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or