زود باشین برین گینس رو خبر کنین بیان! 1!!! باورم نمیشه!>:d< فکر نمیکردم زنده بمونم و همچین روزی رو شاهد باشم!GamesRadar - 1 out of 5
IGN - 5.5 out of 10
تند نرو برادر!زود باشین برین گینس رو خبر کنین بیان! 1!!! باورم نمیشه!>:d< فکر نمیکردم زنده بمونم و همچین روزی رو شاهد باشم!
حالا بازیشو بگی یه چیزی فرهاد ولی کجای فیلمش افتضاح هستش!!من موندم اینا چه فکری کردن بازی این فیلم رو ساختن؟! وقتی فیلمش یه افتضاح به شمار میره!
متاش 45ـه و گوجه اش 40. پس دقیقا افتضاحه:dحالا بازیشو بگی یه چیزی فرهاد ولی کجای فیلمش افتضاح هستش!!![]()
راحته اشکان جون.حالا بازیشو بگی یه چیزی فرهاد ولی کجای فیلمش افتضاح هستش!!![]()
متاش 45ـه و گوجه اش 40. پس دقیقا افتضاحه:d
اخه این حرفا چیه که میزنید.صحنه های اکشن فیلم که فوق العاده هستش از نظر من فقط تنها نفطه ضعف فیلم نبود داستان هستش.در کل میخوام بگم هر چی باشه از بعضی از این فیلم های مضخرف که الکی نمره بالا میگرن بهتره.راحته اشکان جون.
فیلمش یه فیلم سوپر استار محور بود و سعی کرده بود از تمام هر پیشه های معروف یه جا استفاده کنه و هیجان و آدرنالین خون رو ببره بالا. وگرنه حتی برازنده لقب فاجعه هم هست!
اخه این حرفا چیه که میزنید.صحنه های اشکن فیلم که فوق العاده هستش از نظر من فقط نتها نفطه ضعف فیلم نبود داستان هستش.در کل میخوام بگم هر چی باشه از بعضی از این فیلم های مضخرف که الکی نمره بالا میگرن بهتره.
من فیلم خاصی مد نظرم نیستش.کلی گفتم.اگر شما میدونید مثالی بزنید تا ما هم فیض ببریم.
وقتی که منظور منو متوجه نمیشی کلا بخیال بحث شو.
فیلم که زیاد هستش ولی جای بحثش اینجا نیستش منتقد عزیز.
من فیلم خاصی مد نظرم نیستش.کلی گفتم.اگر شما میدونید مثالی بزنید تا ما هم فیض ببریم.میشه چند تا از این فیلما رو نام ببرید ما هم استفاده کنیم ؟
وقتی که منظور منو متوجه نمیشی کلا بخیال بحث شو.مثالی ندارید پس از روی هوا fact صادر نکید.
فیلم که زیاد هستش ولی جای بحثش اینجا نیستش منتقد عزیز.ولی از این Expendables شما مضخرفترن نام ببرید ما هم استفاده کنیم ؟
من نمیدونم چرا نمیفهمن بازی ساختن از روی فیلم خوب از کار در نمیاد اینم معلوم بود به همون سرنوشت دچار میشه
يه مثال زدي اونم اشتباه زدي :d بازي از روي كميك هاش ساخته شده نه سريالش.البته بازیهای خوبی هم داریم که از روی فیلم ساخته شدن مثل:
Walking Dead
.....
يه مثال زدي اونم اشتباه زدي :d بازي از روي كميك هاش ساخته شده نه سريالش.
عجب!!اونوقت شما از کجا فهمیدی که من هتوز بزرگ نشدم.برو هروقت بزرگ شدی تونستی وقتی حرفی زدی با مثال پاش وایسی بیا حرفی بزنیم...
ببین نمونش همین پست علی.حالا من از شما و علی یه سوال دارم.یعنی تو هر فیلمی هرچی تعداد بازیگر معروف بیشتر باشه پس اون فیلم مضخرف هستش دیگه.اگه اینطور هستش که خوب پس منم برمیگردم میگم فیلم The Avengers یا Ocean's Thirteen مضخرف هستش چون بازیگر معروف زیاد داره.بعدم اینجا تاپیک امتیاز بازی هستش نه تاپیک نقد فیلم.فیلمش یه فیلم سوپر استار محور بود و سعی کرده بود از تمام هر پیشه های معروف یه جا استفاده کنه و هیجان و آدرنالین خون رو ببره بالا
عجب!!اونوقت شما از کجا فهمیدی که من هتوز بزرگ نشدم.
ببین نمونش همین پست علی.حالا من از شما و علی یه سوال دارم.یعنی تو هر فیلمی هرچی تعداد بازیگر معروف بیشتر باشه پس اون فیلم مضخرف هستش دیگه.اگه اینطور هستش که خوب پس منم برمیگردم میگم فیلم The Avengers یا Ocean's Thirteen مضخرف هستش چون بازیگر معروف زیاد داره.بعدم اینجا تاپیک امتیاز بازی هستش نه تاپیک نقد فیلم.