امتيازات Mass Effect 3

hosseincode

کاربر سایت
اولين امتياز بازي رو مجله آلماني Gamestar داده كه با اينكه يه مجله PCـه ولي نسخه PS3 رو نقد كرده و بهش 9 داده.

Sound 10/10
Quests/Plot 10/10
Charaters 10/10
Combat 8/10 (because of "stupid" AI)
And all other areas 9/10 (don't know which areas they mean)

همچنين اين مجله به ME1 امتياز 8.5 و به ME2 امتياز 8.7 داده بود.

اينم اطلاعاتي كه از اين نقد به بيرون منتشر شده كه چون اسپويلر داشت نتونستم ترجمه كنم فقط اينو ديدم كه گفتن بعد از Credits يه صحنه جالب نشون داده ميشه!:

-15-20 hour-long main quest
-Around 40 hours playtime in total- side missions are vital to amass enough opposition to the Reaper threat
-90 minutes of cutscenes
-No loose ends or cliffhangers, the game is truly an appropriate end to the trilogy with a very intense and touching finale
-More than 100 scenes, conversations and/or events change depending on our choices after importing a save-game from ME2- from something small like someone thanking us for completing a mission to bigger repercussions which would be to spoilerous to write down- you are definitely going to feel the consequences, and not always like them
-SPOILER: In order to rally allies, we search for a cure for the Genophage, build a Prothean weapon, disarm a Cerberus bomb before it destroys half of a moon, and are even inserted virtually in a computer program
-If and how many of these quests we complete influences how the game ends, and who- individually and globally- survives
-While the game can be enjoyable for newcomers as well, because the game is strong on its own mechanically and story-wise, it is recommended to play the first two entries to make more sense out of the wealth of information that the game builds on
-There's an interesting sequence after the end credits
-The „Role-Play“ mode of the game (In contrast to „Action“ and „Story“) feels very much like ME1
-The game gives you more opportunity to customize your Shepard. Each class has 8 talents with 6 levels each, and up from Level 4 there are two branches to choose from to level up each individual talent differently. Weapon customization is also a factor and noticeable, but the effects (which have both pros and cons) are only marginal
-Balancing isn't optimal
-The game is noticeably more difficult up from „Medium“, which makes using the correct weapon mods and talents integral to survive. Shepard also shoots more accurately in cover.
-The AI, on the other hand, is still not very advanced
-SPOILER: You are going to visit Krogan ruins, a Geth ship and the Turian moon Palaven, among others
-There are multiple turret sections which aren't very well directed
-Despite the shortcomings in level design, which are similar to ME2, the game is constantly thrilling, spectacular and dramatic- largely thanks to the well-presented story and dialogue- and there are lot of small and large choices again to ponder on
-Scanning isn't nearly as repetitive as before, because it works a lot quicker now and incorporates a new mini-game where you have to navigate your ship away from Reaper threat
-The new melee option is fun, but a little overpowered
-Graphically, the low polycount, lack of detail and low texture resolution disappoints- the characters are well animated and modeled however, and the overall look, despite its age, is quite moody
-Great dynamic soundtrack and sound-effects
-Our progress in the war effort is constantly trackable on a terminal on the Normandy​

آخرین ویرایش:
اقا نکن اینکار رو.من خودم فن diablo هستم ولی میدونم که میانگینش به ME نمیرسه(به خاطر یک سری دلایل مسخره)
تنها بازی که میتونه میانگین ME رو نابود کنه قطعا GTA V هست
شک نکن سالی که دیابلو 3 عرضه بشه گوتی تو جیب بلیزارد خواهد بود موقع دیابلو 2 هنوز این قرتی بازی امتیاز دادن سایت ها درست جا نیوفتاده بود! تعداد سایت هایی که به دیابلو 2 امتیاز دادن موید این حرف است ولی این بار اوضاع خیلی متفاوت هست...
امسال سال بلیزارد خواهد بود هیچ چیزی هم نمی تونه جلوش بگیره!

متا رو همین الان برد به 94 !
ActionTrip : 88/10 (ثبت شد)

نگران نباشین یه 9 دیگه ثبت بشه میشه 95 ! :d (هر چند همین 88 خودش واسه میانگین بالاتر تاثیر گذار هست)
اشكال رياضيك داره اين پستت . رياضيك :d .
چطوري وقتي 9 بگيره ميانگين رو بالاتر ميبره؟ 9 اگر 90 حساب بشه ، ميانگين رو پايين تر از 94 مياره و بيشتر نزديك به 90 ميشه. اگر 9.5 (95) يا بالاتر بگيره بالا ميبره كلا اگر زير هر نمره اي بگيره كه الان هست كمتر ميشه ميانگينش

شک نکن سالی که دیابلو 3 عرضه بشه گوتی تو جیب بلیزارد خواهد بود موقع دیابلو 2 هنوز این قرتی بازی امتیاز دادن سایت ها درست جا نیوفتاده بود! تعداد سایت هایی که به دیابلو 2 امتیاز دادن موید این حرف است ولی این بار اوضاع خیلی متفاوت هست...
امسال سال بلیزارد خواهد بود هیچ چیزی هم نمی تونه جلوش بگیره!

بیلیزارد همیشه به بازیهاش ظلم شده :دی امسالم میشه شک نکن .

حالمون بهم خورد انقدر ديابلو ديابلو كرديد.
انگار همه هم 10 سال پيش PC داشتيد و موقع لانچ بازی از فروشگاه زنجيره ای خونه تون تو جكسن ويل خريديدش.
همچينم می زنيد رو سر مس افكت كه انگار هر سه شماره اش با كل dlc هاش رو 10 بار رو آخرين درجه سختی رفتيد.
اگه ترمز بريديد يه ليوان آب يخ بخوريد خوب شيد.
اين كارا زشته به خدا. واقعا زشته. سال 2000 لرد های ايران سيستم داشتن و مردم نمی دونستن سی دی چيه چه برسه به كامپيوتر.
طرف زير 18 ساله فن ديابلو شده. (سال 2000 هنوز مهد هم نمی رفته)
يكم به خودتون بيايد...
خيالتون رو راحت كنم: ديابلو3 احتمال Goty شدنش خيلی كمه، همين طور احتمال اين كه نمراتش از Mass Effect 3 بيشتر شه.
هر موقع اومد تو تاپيك نمرات خودش خودتون رو خفن جلوه بديد.

آخرین ویرایش:
نمیدونم دیابلو چه ربطی به این بازی داره؟؟؟... یه بازی 10 سال پیش مطرح شده و نمونه هاش سال هاس منسوخ شده و هیچ کسی طرفش هم نمیره چه برسه به گوتی! یه بازی HnS اساطیری با زاویه دوربین ایزومتریک و کلی جمبل جادو ربطی به این شاهکار نداره.

انقدر بحث Goty نکنید تازه اوایل سال هست و تا پایان سال حداقل 10 عنوان بزرگ که همشون هم احتمال Goty شدن دارن ریلیز خواهند شد ...
الان خیلی زود هست واسه گوتی نظر بدیم اما یه چیزی هست , من با اینکه خودم فن ME هستم اما در صورتی که متا 94 بمونه احتمال Goty بسیار کم میشه !
چون بازیهایی با پتانسیل 94 به بالا زیادی ریلیز خواهند شد ..... امیدوارم متا بره رو 96 >:d

حالمون بهم خورد انقدر ديابلو ديابلو كرديد.
انگار همه هم 10 سال پيش PC داشتيد و موقع لانچ بازی از فروشگاه زنجيره ای خونه تون تو جكسن ويل خريديدش.
همچينم می زنيد رو سر مس افكت كه انگار هر سه شماره اش با كل dlc هاش رو 10 بار رو آخرين درجه سختی رفتيد.
اگه ترمز بريديد يه ليوان آب يخ بخوريد خوب شيد.
اين كارا زشته به خدا. واقعا زشته. سال 2000 لرد های ايران سيستم داشتن و مردم نمی دونستن سی دی چيه چه برسه به كامپيوتر.
طرف زير 18 ساله فن ديابلو شده. (سال 2000 هنوز مهد هم نمی رفته)
يكم به خودتون بيايد...
خيالتون رو راحت كنم: ديابلو3 احتمال Goty شدنش خيلی كمه، همين طور احتمال اين كه نمراتش از Mass Effect 3 بيشتر شه.
هر موقع اومد تو تاپيك نمرات خودش خودتون رو خفن جلوه بديد.
اولا سن هیچ ربطی به فن یک بازی بودن نداره.یکی شاید سال پیش diablo2 رو بازی کرده باشه ولی یکی از طرفداراش شده باشه.دوما اینکه همین الان diablo میلیون ها طرفدار داره،یک سر به فروم های بلیزارد بزنی خودت می بینی.سوما یک جوری میگی احتمالش کمه حالا انگار تا حالا بازی بهتر از ME ساخته نشده که احتمالش برای diablo کمه.
من خودم می دونم دیابلو به خاطر یک موضوعاتی نمره به اندازه کافی نمی گیره ولی حتما به بیشترین فروش امسال می رسه
تازه با این پستت به نظر می رسه شما بیشتر عصبی هستید تا بقیه

من خودم می دونم دیابلو به خاطر یک موضوعاتی نمره به اندازه کافی نمی گیره ولی حتما به بیشترین فروش امسال می رسه
احتمال اینکه بالاترین امتیاز امسال رو بیاره خیلی بیشتر از اینه که بیشترین فروش امسال رو کسب کنه :دی
===
امتیازات DLC روز اول :دی
Gamer Limit 6.0/10
Digital Chumps 6.6/10
The Gamers Temple 9.4/10
Official Xbox Magazine UK 4.0/10

بابا چرا تو این فروم همه اینقدر عجیب غریب اند!
اصلا از کجا معلوم gta5 یا مکس پین3 یا the last of us یا بایوشاک یا هیلو4 بازی برتر سال نشن؟
یه جوری میگن انگار همه چی گیر کرده سر این دوتا بازی

اشكال رياضيك داره اين پستت . رياضيك :d .
چطوري وقتي 9 بگيره ميانگين رو بالاتر ميبره؟ 9 اگر 90 حساب بشه ، ميانگين رو پايين تر از 94 مياره و بيشتر نزديك به 90 ميشه. اگر 9.5 (95) يا بالاتر بگيره بالا ميبره كلا اگر زير هر نمره اي بگيره كه الان هست كمتر ميشه ميانگينش
اشکال ریاضیک ؟! بیا درست توضیح بده آقای "خبر نگار سایت" !:d:) من اینجا امتیازاتو مو به مو گذاشتم.از امتیازاتی که ثبت میشن و ثبت نمیشن.امتیاز Digital Chumps که 10 میشه متا 95 میشه و بعد از ثبت امتیاز ActionTrip برمیگرده به 9.4! ( فقط همین یه امتیاز) یعنی اگه به فرض مثال یه 9 دیگه ثبت بشه برمیگرده به همون 95.(کاری نداره واسه این بازی) :d
البته متا یه مشکلات فنی توی ثبت و میانگین نمرات هم داره.مثلا تا همین دو روز پیش قسمت based on رو 31 نقد زده بود در صورتی که دونه به دونه شمردم و 33 نقد ثبت شده بود ! (قطعا توی ثبتش هم نقص داشته) ولی به هر حال با تاخیر همشون ثبت شدن.
بهرحال بازی چپ و راست امتیازات بالا میگیره مقصر من نیستم ! یه نکته هم در رابطه با اون امتیازات DLC که گذاشتی بگم ، اصلا ربطی به اصل بازی نداره.میدونی که چی میگم ؟! (ترول های Metacritic هم همینو بهانه کرده بودن)
-----------------------------------
Invasion Game Communuty : 5/5
Sticky Trigger Entertainment
: 9.5/10
GeekTi.me : 9/10
Complex Review : 8/10

بهرحال بازی چپ و راست امتیازات بالا میگیره مقصر من نیستم ! یه نکته هم در رابطه با اون امتیازات DLC که گذاشتی بگم ، اصلا ربطی به اصل بازی نداره.میدونی که چی میگم ؟! (ترول های Metacritic هم همینو بهانه کرده بودن)
خب همون بالاش که نوشتم امتیازات DLC روز اول :دی در ضمن واسم جالب بود که یکی داده 4، یکی دیگه داده 9.4 :دی بعدش من خودم فن اصیل (:دی) Mass Effect هستم، از این بابت خیالت راحت باشه :دی

خب همون بالاش که نوشتم امتیازات DLC روز اول :دی در ضمن واسم جالب بود که یکی داده 4، یکی دیگه داده 9.4 :دی بعدش من خودم فن اصیل (:دی) Mass Effect هستم، از این بابت خیالت راحت باشه :دی
ببین امتیازات DLC که جمع نمیشه روی متای اصلی بازی !:d دلیلش هم کاملا مشخصه چرا یه سایت بالا میده یه سایت پایین! :d یکی شاید مسائل جنسی رو یه نکته مثبت گیم بدونه یکی هم منفی:d بهرحال این دی ال سی کاملا با نسخه اصلی بازی مجزا هستن.
فقط خوبیش اینه که رو نظر سایت ها در مورد بازی اصلی تاثیر گذار نبود
آره خب :d

Last edited by a moderator:
ببین امتیازات DLC که جمع نمیشه روی متای اصلی بازی !:d دلیلش هم کاملا مشخصه چرا یه سایت بالا میده یه سایت پایین! :d یکی شاید مسائل جنسی رو یه نکته مثبت توی گیم بدونه :d بهرحال این دی ال سی کاملا با نسخه اصلی بازی مجزا هستن.
خب مگه من گفتم جمع میشه؟ :دی من از همون اولش هم فکر می کردم سایت ها یه بلایی سر این DLC میارن چون زیاد علیه ـش جبهه منفی گرفتن. فقط خوبیش اینه که رو نظر سایت ها در مورد بازی اصلی تاثیر گذار نبود :دی

اولا سن هیچ ربطی به فن یک بازی بودن نداره.یکی شاید سال پیش diablo2 رو بازی کرده باشه ولی یکی از طرفداراش شده باشه.دوما اینکه همین الان diablo میلیون ها طرفدار داره،یک سر به فروم های بلیزارد بزنی خودت می بینی.سوما یک جوری میگی احتمالش کمه حالا انگار تا حالا بازی بهتر از ME ساخته نشده که احتمالش برای diablo کمه.
Mass Effect هم ميليون ها طرفدار داره. سن هم دقيقا ربط داره. الان RPG يه شكله و 12 سال پيش يه شكله ديگه بوده، نمی شه طرف تا RPG های اون زمان رو پشت سر هم بازی نكرده باشه و يه چرخه خاصی رو طی نكرده باشه به درك از اون بازی برسه، اين نظر منه. اين حرفایی كه می بينيد از Mass Effect ايراد می گيرن دقيقا به همين دليله، چون اين چرخه رو درك نكردن و معنی پيشرفت و تحول رو نمی فهمن. اين مصداق بارز افراد كهنه گرا تو يه دوره جديد هست.
در مورد امتيازات يه عده جوری دارن اين بازی رو هايپ می كنن كه خدای نكرده اگه Goty نشد ديگه روشون نشه بيان. ضمنا الان سليقه عام بيشتر سمت Mass Effect هست چه گيمرها چه منتقدا. الان 12 سال پيش نيست. يه موقع 20 سال پيش بازی های دو بعدی سگا پادشاهی می كردن ولی الان كجان؟ در مورد RPG هم همين صدق می كنه. نمی شه دوربين مال زمان دايناسورها باشه و نوبتی زد و يه ميليون آيتم و اسلحه نگه داشت و داستان هم خطی خطی باشه! اينا برای دهه پيش بود! قبول داشتن اينا به عنوان fact يعنی كهنه گرایی كه يه كهنه گرا نمی تونه چيزایی به اين سادگی رو هم هضم كنه.
خط آخرت بدجور عجيب بود! اگه بخاطر يه سری مسائل نبود (همون كلاس داشتن و اين حرفا) طبعا بايد هر كس حرف از ديابلو می زد مثل تاپيك امتيازات Forza 4 و چند تا تاپيك بن دائم می شد. ولی كاربرا بايد انقدر فهيم باشن كه ترول نكنن و اين كارا لازم نباشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or