With its cel-shaded graphics, shallow characters, and explosive fight sequences,Gravity Rush 2 is essentially a playable anime; the narrative is even presented as a series of manga panels.
خداییش وقتی همچین چیزی میخونم نمیدونم بخندم یا زار زار گریه کنم.. . از این به بعد هر وقت سبک گرافیکی جز چیزی که انچارتد و بتلفیلد دیدیم .. باید مسخرش کنیم و بهش بخندیم ... و برچسب بزنیم روش ...
Gravity Rush 2 is clever enough to introduce two new forms of transversal: a weightless, springy Lunar style and a hard-hitting, heavy Jupiter mode. But outside of a few style-specific and optional challenges, the game never really puts players in a situation in which these powers are needed. Toward the end of the game,
ادم شک میکنه این طرف چی بازی کرده ... یا اصلا بازی کرده ... اخه جد و اباد ...... تو یه دموی نیم ساعته بازی هم کاملا استایل های جدید رو ما دیدیم چه قدر کابردی و مورد نیازه .... اونوقت این چی داره بلغور میکنه واسه خودش .
کلا از فقط بیست خط نقدی که نوشته ... ۲۲ خطه چرند و چرت و پرته و کاملا مشخصه با انگیزه قبلی رفته سراغ نقد بازی ... اخه یه نقد بازی تو بیست خط ... ؟
و همه چیزم منفی ؟
باقی سایت ها هم همشون از بهتر شدن و کامل شدن و عمیق تر شدن بازی حرف زدن .. ولی کمتر یا در همون حد نسخه اول امتیاز دادن که خیلی مسخره به نظر میاد این موضوع.
چیز دیگه هم که توجهم رو جلب کرد ... من تو دو سال گذشته بارها گفتم جریانی تو سونی با این بازی مشکل داره ... الان وقتی نمرات سایت های مرتبط با ps و سونی رو میبینم بیشتر وجود همچین چیزی برام قطعی میشه.
.......
گیمرا و منتقدا همه از کلون سازی گیم ها حرف میزنن .. از عدم خلاقیت حرف میزنن .... و وقتی یه بازی خلاقانه و (با کیفیت) میاد اینطوری برخورد میکنن ... و بازی رو نابود میکنن.
خواهشا یکی نیاد بگه مگه متای ۸۰ بده ... اولا بله برای بازی که حقش بیشتر از ایناست خیلی هم بده ... دوما کاملا حس میکنم متا با نمرات یه سری نابغه دیگه قراره پایین تر هم بره .
خداوند همه رو رستگار کنه