امتيازات Gravity Rush 2

Outer Heaven

کاربر سایت
i318_img_0159.jpg

امروز امتيازات بازي منتشر شد:

GameSpot - 9/10

IGN - 8.4/10

Jim Sterling - 7.5/10

Press Start - 8/10

Destructoid - 9.5/10

USGamer - 4.5/5

Eurogamer - Recommended

God is a Geek - 8.5/10

Digitally Downloaded - 9/10

Push Square - 7/10

Polygon - 7.5/10

Game Informer - 7.5/10

PS Nation - 8.5/10

NextGen Gaming - 8/10

EGM - 9/10

Hardcore Gamer - 3.5/5

Time - 3/5

GamesRader - 3/5

Metacritic:81

Slant Magazine:30
داریم تو یک دنیا با عده ای ادم مریض و روانی زندگی میکنیم:| من دیگه خیلی وقته متا برام مهم نیست به غیر از یک سری سایت های مشهور با منتقدهای از لحاظ روانی سالم با تجربه خودم:D
خداوکیلی فازش چی بوده :| چند خط از نقدش (lol) رو خوندم اصلا طرف متوجه نیست داره چی بازی میکنه و جریان چیه ! اینا چطوری به درجه منتقدی میرسن موندم !!

Slant Magazine:30
داریم تو یک دنیا با عده ای ادم مریض و روانی زندگی میکنیم:| من دیگه خیلی وقته متا برام مهم نیست به غیر از یک سری سایت های مشهور با منتقدهای از لحاظ روانی سالم با تجربه خودم:D
انصافا الان که چی؟!
زحمتا یه استودیو رو چرا باید با یه کلیک بیت خراب بکنن الکی الکی؟!
پ.ن: الان نگاه کردم به نسخه اول بازی هم 5/10 داده.
خوب عزیز از این سبک بازی خوشت نمیاد مجبوری نقد کنی؟! :|

آخرین ویرایش:
Atomix : 92
Gravity Rush 2 offers us a big evolution to the series. The game is full of personality, full of relevant things to do, full of cotidian stories to tell, it has improvements to the variety of its gameplay and it has a beautiful presentation with colorful art and an exquisite soundtrack. All who played the first game should give this sequel a try.

من سه روز رفتم مسافرت ... نت نداشتم .. نمرات بازی چه زود اومد .... فقط همین رو بگم و برم ... نمرات بازی در حد جکه ... بازی از هر منظی از نسخه اول بازی بهتر و بهینه تر شده ... یه منتقد بز باز باید بیاد یه تنه دو ..سه نمره متا رو بکشه پایین

انصافا الان که چی؟!
زحمتا یه استودیو رو چرا باید با یه کلیک بیت خراب بکنن الکی الکی؟!
پ.ن: الان نگاه کردم به نسخه اول بازی هم 5/10 داده.
خوب عزیز از این سبک بازی خوشت نمیاد مجبوری نقد کنی؟! :|
اگر قرار باشه که هر سایتی فقط عناوین محبوب منتقدهاش رو نقد و بررسی کنه که دیگه هیچ بازی امتیاز زرد نداره :دی همه سبز میشن :-"

پ.ن : برای من یکی فقط امتیاز و نظرات مراجع زیر مهم هست:
Eurogamer، Polygon، GameSpot، IGN، Gamesradar، GameInformer، Easy Allies، Edge Magazine

اگر قرار باشه که هر سایتی فقط عناوین محبوب منتقدهاش رو نقد و بررسی کنه که دیگه هیچ بازی امتیاز زرد نداره :D همه سبز میشن :-"

پ.ن : برای من یکی فقط امتیاز و نظرات مراجع زیر مهم هست:
Eurogamer، Polygon، GameSpot، IGN، Gamesradar، GameInformer، Easy Allies، Edge Magazine
این اصلا حرف درستی نیست به نظرم...
به علاوه نمره 3-4 برای بازی broken هست واقعا که هر لحظه کرش و باگ داره و قابل بازی نیست...
این بازی واقعا اصلا اینطور نیست
بیشتر شبیه جوکِ تا نقد...

• Like
Reactions: Adidas95
With its cel-shaded graphics, shallow characters, and explosive fight sequences,Gravity Rush 2 is essentially a playable anime; the narrative is even presented as a series of manga panels.

خداییش وقتی همچین چیزی میخونم نمیدونم بخندم یا زار زار گریه کنم.. . از این به بعد هر وقت سبک گرافیکی جز چیزی که انچارتد و بتلفیلد دیدیم .. باید مسخرش کنیم و بهش بخندیم ... و برچسب بزنیم روش ...
Gravity Rush 2 is clever enough to introduce two new forms of transversal: a weightless, springy Lunar style and a hard-hitting, heavy Jupiter mode. But outside of a few style-specific and optional challenges, the game never really puts players in a situation in which these powers are needed. Toward the end of the game,

ادم شک میکنه این طرف چی بازی کرده ... یا اصلا بازی کرده ... اخه جد و اباد ...... تو یه دموی نیم ساعته بازی هم کاملا استایل های جدید رو ما دیدیم چه قدر کابردی و مورد نیازه .... اونوقت این چی داره بلغور میکنه واسه خودش .

کلا از فقط بیست خط نقدی که نوشته ... ۲۲ خطه چرند و چرت و پرته و کاملا مشخصه با انگیزه قبلی رفته سراغ نقد بازی ... اخه یه نقد بازی تو بیست خط ... ؟
و همه چیزم منفی ؟

باقی سایت ها هم همشون از بهتر شدن و کامل شدن و عمیق تر شدن بازی حرف زدن .. ولی کمتر یا در همون حد نسخه اول امتیاز دادن که خیلی مسخره به نظر میاد این موضوع.
چیز دیگه هم که توجهم رو جلب کرد ... من تو دو سال گذشته بارها گفتم جریانی تو سونی با این بازی مشکل داره ... الان وقتی نمرات سایت های مرتبط با ps و سونی رو میبینم بیشتر وجود همچین چیزی برام قطعی میشه.
.......
گیمرا و منتقدا همه از کلون سازی گیم ها حرف میزنن .. از عدم خلاقیت حرف میزنن .... و وقتی یه بازی خلاقانه و (با کیفیت) میاد اینطوری برخورد میکنن ... و بازی رو نابود میکنن.
خواهشا یکی نیاد بگه مگه متای ۸۰ بده ... اولا بله برای بازی که حقش بیشتر از ایناست خیلی هم بده ... دوما کاملا حس میکنم متا با نمرات یه سری نابغه دیگه قراره پایین تر هم بره .

خداوند همه رو رستگار کنه

With its cel-shaded graphics, shallow characters, and explosive fight sequences,Gravity Rush 2 is essentially a playable anime; the narrative is even presented as a series of manga panels.

خداییش وقتی همچین چیزی میخونم نمیدونم بخندم یا زار زار گریه کنم.. . از این به بعد هر وقت سبک گرافیکی جز چیزی که انچارتد و بتلفیلد دیدیم .. باید مسخرش کنیم و بهش بخندیم ... و برچسب بزنیم روش ...
Gravity Rush 2 is clever enough to introduce two new forms of transversal: a weightless, springy Lunar style and a hard-hitting, heavy Jupiter mode. But outside of a few style-specific and optional challenges, the game never really puts players in a situation in which these powers are needed. Toward the end of the game,

ادم شک میکنه این طرف چی بازی کرده ... یا اصلا بازی کرده ... اخه جد و اباد ...... تو یه دموی نیم ساعته بازی هم کاملا استایل های جدید رو ما دیدیم چه قدر کابردی و مورد نیازه .... اونوقت این چی داره بلغور میکنه واسه خودش .

کلا از فقط بیست خط نقدی که نوشته ... ۲۲ خطه چرند و چرت و پرته و کاملا مشخصه با انگیزه قبلی رفته سراغ نقد بازی ... اخه یه نقد بازی تو بیست خط ... ؟
و همه چیزم منفی ؟

باقی سایت ها هم همشون از بهتر شدن و کامل شدن و عمیق تر شدن بازی حرف زدن .. ولی کمتر یا در همون حد نسخه اول امتیاز دادن که خیلی مسخره به نظر میاد این موضوع.
چیز دیگه هم که توجهم رو جلب کرد ... من تو دو سال گذشته بارها گفتم جریانی تو سونی با این بازی مشکل داره ... الان وقتی نمرات سایت های مرتبط با ps و سونی رو میبینم بیشتر وجود همچین چیزی برام قطعی میشه.
.......
گیمرا و منتقدا همه از کلون سازی گیم ها حرف میزنن .. از عدم خلاقیت حرف میزنن .... و وقتی یه بازی خلاقانه و (با کیفیت) میاد اینطوری برخورد میکنن ... و بازی رو نابود میکنن.
خواهشا یکی نیاد بگه مگه متای ۸۰ بده ... اولا بله برای بازی که حقش بیشتر از ایناست خیلی هم بده ... دوما کاملا حس میکنم متا با نمرات یه سری نابغه دیگه قراره پایین تر هم بره .

خداوند همه رو رستگار کنه
داداش مهم تجربه ادمیه خودت باید حال کنی با بازی الان شاید بگی این نقدهای منفی ممکنه باعث بشه سازنده بازی نامید بشه ولی باور کن اینور اب من و تو این نقدها رو جدی نمیگیریم و میچسبیم به سایت های مشهور و منقدهای فهمیده اونطرف هم همینطوره مخصوصا ادما خلاقی که بازی میسازن

• Like
Reactions: vaan 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or