امتيازات Darksiders II

چه خواهری؟:دی اینا همه برادر هستن :دی
========================
کلا جدا از امتیازات , بازی ارزش خیلی‌ بالایی داره، از اونایی هست که بدون توجه به امتیازات باید Rush بدی به original :دی

مثل اينكه عكس چهار تاشون كنار هم رو نديديد :d Fury مونث تشريف دارند:d

مثل اينكه عكس چهار تاشون كنار هم رو نديديد :d Fury مونث تشريف دارند:d
همین الان چک کردم، horsemen , ظاهراً اسم‌هاشون عوض شدن تو بازی ، Fury دیگه کیه؟:دی، فک می‌کردم همون pestilence,War,Death,Famine اولیه هستن.
متأسفانه بازی هنوز در مرحله دانلود هست :دی
البته ظاهراً Fury و Strife همون Pestilence,Famine هستن

بازی خیلی خوش ساخت از آب دراومده. Perfect نیست اما خیلی خوب و سرگرم کنندست. بیشتر ایرادات نسخه ی اول رو اینجا برطرف کردن.

مثلا هروقت که بخوای برای رفت و آمد بین منطقه های مختلف میشه از اسب استفاده کرد. نه مثل نسخه ی اول که اکثرا باید پیاده روی میکردی و فقط چند قسمت کوتاه میشد سوار اسب شد.
Fast Travel هم اضافه شده که واقعا لازم بود.
گرافیک فنی بازی بهتر شده ولی هنوز هم خیلی خوب نیست اما گرافیک هنری عالیه.
ولی من شخصا رنگبندی نسخه ی اول رو بیشتر دوست داشتم چون از رنگ های مُرده زیاد خوشم نمیاد :دی
اسلحه ها و آپگرید ها هم به طور کلی متنوع تر و بهتر از قبل شده.
پازل ها و پلتفرمینگ هم همچنان هست.
فقط دوربین بازی به خاطر اینکه ثابت نیست و باید دستی تغییرش داد بعضی وقتا تو مبارزات مشکل ساز میشه.

البته حق داشتن. نمیشد واسه طاعون و قحطی شخصیت ساخت
شدنش که میشد همون طور که تو فیلم Supernatural هر چهار برادر رو به همراه حلقه هایی که داشتند به تصویر کشیدند. من خیلی در جریان داستان این سری نیستم چون از نسخه اول هم اصلا خوشم نیومد و بازی نکردمش اما اگه قراره که چهار شخصیت اصلی نباشند و دوتاش رو عوض کنند بنظرم چندان جالب نیست.

شدنش که میشد همون طور که تو فیلم Supernatural هر چهار برادر رو به همراه حلقه هایی که داشتند به تصویر کشیدند. من خیلی در جریان داستان این سری نیستم چون از نسخه اول هم اصلا خوشم نیومد و بازی نکردمش اما اگه قراره که چهار شخصیت اصلی نباشند و دوتاش رو عوض کنند بنظرم چندان جالب نیست.
سریال خیلی فرق داره با بازی :d
اونجا خصوصیات هر چهار نفر به خوبی نشون داده شد. مخصوصا نقش مرگ که خیلی جالب بود ولی تو بازی یک سخت میشه از خصوصیاتش استفاده کرد. ولی اگه میتونستن دربیارن چیزه جالبی میشد

GAMESPOT به نسخه ی PC امتیاز 8 رو داده :| بریدگی تصاویر و سینک نشدن RES بازی در هنگام ورود به بازی (مشکلی که خودمم داشتم ) و یه سری مشکلات ریز این چنینی باعث کسر شدن این 0.5 شدن . لازم به ذکر :d هست که به نسخه ی کنسولی امتیاز 8.5 رو داده بود .

جالبش اینه به نسخه PC مدال Outstanding visual design رو نداده و فقط به کنسولها داده!!!
یکی از ایرادهای اصلی هم که به نسخه PC گرفته نبود تنظیمات گرافیکی هست!!

من از نسخه اولی خوشم اومد فقط بیش از حد طولانی و کم تنوع بود این نسخه هم خیلی بهتر شده مخصوصا این المان های rpg اضافه شده به بازی که به تنوع بازی کمک کرده
این 4 تا برادر هم از همون نسخه اول اعلام کردم که دوتاشون رو تغییر دادن فقط warوdeath رو دست نزدن :دی

META SCORE

dreadcentral :

5 / 4.5

Game Features Single player featuring more than twenty hours of gameplay
Build Your Own Death: Fully customizable player character
Game+ Mode, which will allow players to carry over their Death for a new game retaining all of their skills and equipment.
Crucible Mode
Achievement and Trophy support

===

ویرایش شد / ...

آخرین ویرایش:
الآن چطور دوست عزیز ؟:-/

=))
ای کاش از همون 10 میبود:d دیروز میخواستم بیام بگم چرا اینقد بازی رو تحویل میگیرن گفتم بیخیال دوباره جنگ میشه!!
الان که اینو دیدم گفتم بیام بگم خالی شم ولی کلا رو حرفم تاکیید دارم واقعا اگه به من باشه بیشتر از 5 نمیدم نمیدونم ملت از چیش خوششون میاد

من هم چیزی بیشتر از 4-5 تو این بازی نمیبینم نمیدونم چرا اینقد تعریف میکنن ازش

ميدونيد چرا ؟؟ چون هرچي كه ميسازن نبايد باب طبع همه باشه و قرار هم نيست شما هرچي جلوت گذاشتن خوشت بياد !!! بازي و تمش سليقه اي هست و حالا ديگه با سليقه شما جور نيست نبايد بگيد بازي ارزشش همين نمره هست . معلومه اين سايت دقيا از اون سايت خوشحال هاست كه ميخواد ملت برند تو سايتش تا ببينند چرا اين نمره رو دادند .

كلا انسان مجبور نيست از همه چي خوشش بياد و همه چيز رو هم تجربه كنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or