خب PDF شماره 221 مجله Play توي سايتهاي دانلود اومده كه اولين نقد Darksiders II رو هم توش داره و بهش 86% داده!
فعلا خبرش رو نديدم تو سايتهاي خارجي زده باشن! لينك دانلود مجله
فعلا خبرش رو نديدم تو سايتهاي خارجي زده باشن! لينك دانلود مجله
چه خواهری؟اینا همه برادر هستن
========================
چه خواهری؟اینا همه برادر هستن
========================
کلا جدا از امتیازات , بازی ارزش خیلی بالایی داره، از اونایی هست که بدون توجه به امتیازات باید Rush بدی به original![]()
همین الان چک کردم، horsemen , ظاهراً اسمهاشون عوض شدن تو بازی ، Fury دیگه کیه؟مثل اينكه عكس چهار تاشون كنار هم رو نديديد :d Fury مونث تشريف دارند:d
واقعا ؟Fury ه
زنه
شدنش که میشد همون طور که تو فیلم Supernatural هر چهار برادر رو به همراه حلقه هایی که داشتند به تصویر کشیدند. من خیلی در جریان داستان این سری نیستم چون از نسخه اول هم اصلا خوشم نیومد و بازی نکردمش اما اگه قراره که چهار شخصیت اصلی نباشند و دوتاش رو عوض کنند بنظرم چندان جالب نیست.البته حق داشتن. نمیشد واسه طاعون و قحطی شخصیت ساخت
سریال خیلی فرق داره با بازی :dشدنش که میشد همون طور که تو فیلم Supernatural هر چهار برادر رو به همراه حلقه هایی که داشتند به تصویر کشیدند. من خیلی در جریان داستان این سری نیستم چون از نسخه اول هم اصلا خوشم نیومد و بازی نکردمش اما اگه قراره که چهار شخصیت اصلی نباشند و دوتاش رو عوض کنند بنظرم چندان جالب نیست.
Game Features Single player featuring more than twenty hours of gameplay
Build Your Own Death: Fully customizable player character
Game+ Mode, which will allow players to carry over their Death for a new game retaining all of their skills and equipment.
Crucible Mode
Achievement and Trophy support
dreadcentral :
10 / 4.5
الآن چطور دوست عزیز ؟من هم چیزی بیشتر از 4-5 تو این بازی نمیبینم نمیدونم چرا اینقد تعریف میکنن ازش
الآن چطور دوست عزیز ؟![]()
من هم چیزی بیشتر از 4-5 تو این بازی نمیبینم نمیدونم چرا اینقد تعریف میکنن ازش