امتيازات Darksiders II

من با تمام وجودم دعا میکنم تا نمره و فروش عالی داشته باشه نه فکر اشتباه نکنید من فن این بازی نیستم چون تمام هست و نیست شرکت THQ به موفقیت این بازی بستگی دارد !! برای همین دعا میکنم فروش خوبی بکند

64999003802704359412.jpg

Consol Plus - German Magazine

9.3/10

Consol Plus praised the game’s deep loot system, dungeon design, puzzles, and epic as well as complex boss battles.
The magazine apparently mentions that Darksiders II offers arenas that are filled with monsters and mini-bosses of the realm you’re visiting. This aspect is extended online through leaderboards. Players will also be able to take the title online with loot sharing.

من سالی 2/3 تا عنوان رو بیشتر Preorder نمیکنم و تو 2012 هم DS2 جزو همین 2/3تا بود . تا اونجا که در توان داشتم زور مو زدم که از کمپانی محبوبم و همچنین عنوانی که فوق العاده برام اهمیت داره و با نسخه ی قبلیش بشدت حال کردم حمایت کنم . مطمئنم هستم نتیجه ی کار مطلوب میشه و متای بالای 84 رو دریافت میکنه .

یه جورایی میدونستم که موفق میشه یعنی یه حس عجیبی داشتم که هی بهم میگفت:d
و یه حسی دیگه ای که دارم اینه که 100% فروشش از نصخه اول که میگن 4 تا بوده بیشتر میشه :d
امیدوارم همینجوری ادامه بده و به یه بازی موفق برای THQ تبدیل بشه .
شماره اول این بازی از همون بازیهایی بود که منو برد به روزای قدیم .
باید دعا کنیم که فروش خوبی داشته باشه، البته با توجه به جدول پیش فروش تو آمریکا امیدوار کنندست .
ایشالا سوارکار بعدی رو میبینیم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or