امتيازات بازي Alone in the Dark

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام

بالاخره اولين امتياز از بازي Alone in the Dark كه خيلي از ما ها منتظرش بوديم اعلام شد و اين امتياز تا حدود زيادي همه رو نا اميد كرد

Xbox World 360 : 7.3/10

157918_1_hs.jpg

خب سطح امتیاز دهی این سایت چطوریه؟!؟! یعنی مثلا به mgs4 10 داده یا زیر 10???

یه بار دیگه دقت کن ببین کجا به بازی امتیاز داده؟!
Xbox World 360 : 7.3/10
---
---

چجوری میشه این امتیازو بگیره؟
من داستانشو نمیدونم ولی حده اقل گرافیک و گیم پلی خوبی داره بازیش.
پس چرا اینقدر کم شده؟؟؟

:دی شما بازی کردی که میگی گرافیک و گیم پلی خوبی داره ؟ Haze هم قرار بود گرافیک و گیم پلی خوبی داشته باشه ...
They just don't have what it takes to create a good AITD game

:دی شما بازی کردی که میگی گرافیک و گیم پلی خوبی داره ؟ Haze هم قرار بود گرافیک و گیم پلی خوبی داشته باشه ...
They just don't have what it takes to create a good AITD game

نه ولی خب از گفته ها و شنیده ها و دیده ها میشد به یه چیزایی پی برد(به خصوص گرافیک)
شایدم من اشتباه میکنم .ولی حده اقل گرافیکش که دیگه تابلو ِ خفنه

They said it was for the people ... They lied

PLAYR
به این بازی امتیاز 8 از 10 را اختصاص داد

بخش بازیهای The Guardian هم طی یک پیام (نقد!!) 12 خطی به بازی امتیاز 4 از 5 را اهدا کرده (هر چند که فکر نمیکنم انچنان اهمیتی هم داشته باشه)

قسمتی از مطالب The Guardian
It brings a new level of real-world physics to console gaming particularly as far as fire is concerned
و بخشی از صحبتهایی که در نقد عجیب و بلا تکلیف Xbox world 360 در رابطه با بازی ذکر شدند
the much touted storyline isn't quite as impressive as we were led to believe

while it's rare you'll ever want to skip ahead, it's nice to have the option to do so

As much as Alone In The Dark deserves to be criticised for its problems, it equally deserves to be lavished with praise for some outstanding ideas and set-pieces A gracious failure, AITD should stand as a lesson for other developers to see what they should be striving for.
این نقد الان از سورسش برداشته شده
Source

tqt34r.jpg

آخرین ویرایش:
به امتیازای سایتها و منتقدان چی کار دارید؟ اگر از یک بازی خوشتان می آید حتما اون را امتحان کنین. برای هر آدمی، هیچ منتقدی بزرگتر، دقیقتر و تاثیر گذار تر از منتقد درون خود آن آدمی نیست.

تنها در تاریکی یکی از بازی هایی است که من شدیدا منتظرش بودم و اکنون هم تا زمانی که خودم اون رو امتحان نکردم، به حرف این منتقدان کاری ندارم، مخصوصا اون نقد ضعیف Xbox world 360 که کلی از نکات انتهایی بازی رو لو میده و به نوعی Spoiler داره. درسته که یک منتقد باید راجع به ساختار بازی صحبت کنه اما در مورد یک بازی منحصر به فرد و متفاوت چون همین تنها در تاریکی که حالتی نیمه ماجرایی هم داره نوشتن در مورد اون فصل آخر مثل اینه که یک منتقد Act 4 (البته نمی دانم زف آخره یا نه!) ی MGS4 رو در نقدش لو بده.
امیدوارم سایت های حرفه ای چون IGN و GameSpy امتیازات بهتری به این بازی بدهند که حداقل سعی کرده کمی بلند پروازی کند و نوآوری به خرج دهد.:love: (البته برخی ایرادات اساسی که در متن Xbox world 360 اومده بود اگر در بازی نهایی باشند واقعا غیر قابل بخششند)

البته من هم این بازی رو خیلی دوست داشته و دارم و از طرفی همونطور که یاشار گفت تجربه خودم رو به هیچ نقد و امتیازی نمیفروشم (چطور تونستن به STALKER این امتیازهای ناجوانمردانه رو بدن!) ولیکن تو نوشته های اخرم هم در مورد همین بازی نوشتم که بنظرم افت کیفیت پیدا کرده خوصاص در زمینه گرافیک که اونی نبود که در دموها نشون داده بودن.ضمن اینکه بعد از دیدن اخرین عکسها برای من یکی که افت امتیاز این بازی روشن شده بود هرچند هنوز خودمو موظف به تجربه اون میدونم.......

چرا اینطوری شد بابا من به هر کی این بازی رو نشون دادم دهنش از تعجب باز مونده بود :confused:
بزارید چند تا مجله و سایت حرفه ای تر اینو نقد کنن ببینیم واقعا نا امیدمون کرده:confused:

من که دیگه به هیچ امتیازی برای بازی خریدن توجه نمیکنم
وقتی میبینی به NG II8 میدن
و به این بازی دیگه برن گمشن بهتره
من که میگیرم چند بارم تمومش میکنم-
خدایشNGچی کم داشت زیر 9 خدایی حق خوری بود
این بازیم من خفن منتظرش بودم
و هیچ کاری ندارم به امتیاز دهی اینا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or