دوستان به لطف این اپدیت داشبورد جدید رفتیم ببینیم بن شدیم یا نه که..... ما هم به جمع بن شدگان اضافه شدیم.![]()
هارد شما بن شد با آپدیت جدید؟؟؟ (اگر الیت بودید)
دوستان به لطف این اپدیت داشبورد جدید رفتیم ببینیم بن شدیم یا نه که..... ما هم به جمع بن شدگان اضافه شدیم.![]()
خیر هارد بن نشد. اصلا به خاطر اینکه هارد بن نمیشه رفتم ببینم بن شدم یا نه.هارد شما بن شد با آپدیت جدید؟؟؟ (اگر الیت بودید)

شما بن نشدی داداش مشکل فک کنم از تنظیمات DNS باشهمال منم مثل اینکه بن شده این پیغام رو میده
z 8015 1904
من فقط یک بار با دیال آپ وصل شدم اون داشت آپیدت میکرد منم حوصله نداشتم قطعش کردم
سلام به همه بزرگان
کنسول من تو آخرین دوره بن شدن ها بن شد .
حالا یه کنسول جدید گرفتم و جدید ترین بازی که انجام دادم Alan Wake بود میخواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد اگه به لایو وصل بشم . اصلاً اچیومنت های زودتر گرفته شده باعث بن شدن میشه یا نه ؟
ممنون
یعنی الان اگه بن بشیم دیگه قابلیت نصب روی هارد از بین نمیره؟خیر هارد بن نشد. اصلا به خاطر اینکه هارد بن نمیشه رفتم ببینم بن شدم یا نه.
نع خیر، هارد از کار نمیفته اگه آخرین آپدیت رو داشته باشه.یعنی الان اگه بن بشیم دیگه قابلیت نصب روی هارد از بین نمیره؟
سلام.
لطفآ کسی که واقعا می دونه و مطمئنه به سوالم یک جواب واضح و روشن بده.
من اخرین اپدین رو برای داشبوردم انجام داد( 9199) حالا اگه به لایو وصل بشم و به هر دلیلی بن بشم هارد کنسولم قفل میشه یا نه؟
و اگه قفل بشه بدون باز کردن کنسول و لحیم کاری و دستکاری nand میشه قفلشو برداشت یا نه؟
ممنون