امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
متاسفانه من هم بن شدم
واییییییییییییییییییییی
شما تو موج بن قبلی کنسولت رو روشن نکرده بودی و الان که دوباره روشن کردی بن شدین؟ یا اینکه بعد از موج بن یه کنسول دیگه گرفتین و کپی خور کردین و بن شدین؟
ممنون میشم جواب بدین.

نه دوست عزیز من این کنسول رو دو ساله که دارم و فقط برای آپدیت از لایو استفاده میکردم نمیدونم چرا یک دفعه اینجوری شدم.
یک سوال آیا شما باید اول شناخته بشین بعد بن بشید یا نه هر وقت سوتی بدید در همون ثانیه بن میشید. ؟

سلام
من 1 ساله کنسولو خریدم ولی از لحاظ stealth بودن بازیهامو امتحان نکردم ولی الان میخوام به لایو وصل شم چون تازه adsl گرفتم الان با یه بازی stealth انلاین بازی کنم امکان بن شدنم هست!

سلام
من 1 ساله کنسولو خریدم ولی از لحاظ stealth بودن بازیهامو امتحان نکردم ولی الان میخوام به لایو وصل شم چون تازه adsl گرفتم الان با یه بازی stealth انلاین بازی کنم امکان بن شدنم هست!

اگر درایو کنسول شما Lite-On هستش به iXtreme LT آپدیت کنید و موارد امنیتی دیسک رو رعایت کنید مشکلی ندارید. دو تاپیک زیر را حتماً بخوانید.
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=27688
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=27815

اون 2 تا تاپیک رو هم مطالعه کردم ولی درایو من benq هست و فریمور دستگاه هم 1.50 یا 1.51
و حدود 85 تا بازی هم باهاش بازی کردم که از stealth بودنشون اطمینان ندارم
حالا نمیدونم الان که میخوام ان لاین بازی کنم احتمال بن شدن دارم؟

امروز دستگاه منم بن شد . 3 ماه پیش آنلاین بازی کرده بودم و تا امروز اصلا به live وصل نشده بودیم . ixtreme LT هم داشتم.

حتما قبلا شناسایی شدی!و چون 3 ماه پیش بازی کردی -حتما اپدیت اکتبر رو هم انجام داده بودی!
LT رو هم نمیریختی بن میشدی!چون تو Black list بودی!ربطی به اون نداره!

گفته بودن اگه شناسایی شدید حتی با LT هم امکان بن شدنتون هست ولی چون شما تا وصل شدی -بن شدی پس حتما شناسایی شدی!

سلام میگم یک سوال آقا من خیلی کم قبلا میرفتم لایو و بازی هم البته میکردم الان میخوام برم یک سری فایل دانلود کنم ولی چیزی که هست میترسم اگر وصل شم علاوه بر اینه از بن شدنم خبر دار بشم باعث بشه هاردم هم قفل بشه یعنی اگر دستگاه وصل باشه و پیغام بن روی صفحه بیاد هارد اتوماتیک قفل میشه یا نه مشخصه ای داره

حتما قبلا شناسایی شدی!و چون 3 ماه پیش بازی کردی -حتما اپدیت اکتبر رو هم انجام داده بودی!
LT رو هم نمیریختی بن میشدی!چون تو Black list بودی!ربطی به اون نداره!

گفته بودن اگه شناسایی شدید حتی با LT هم امکان بن شدنتون هست ولی چون شما تا وصل شدی -بن شدی پس حتما شناسایی شدی!

اره 100% قبلا شده بودم . کاش نمیرفتما:( . حالا راهی واسه برگشت هست؟میشه هاردو درست کرد ؟

سلام میگم یک سوال آقا من خیلی کم قبلا میرفتم لایو و بازی هم البته میکردم الان میخوام برم یک سری فایل دانلود کنم ولی چیزی که هست میترسم اگر وصل شم علاوه بر اینه از بن شدنم خبر دار بشم باعث بشه هاردم هم قفل بشه یعنی اگر دستگاه وصل باشه و پیغام بن روی صفحه بیاد هارد اتوماتیک قفل میشه یا نه مشخصه ای داره

من 2 3 بار فقط بازی کردم بعد 3 ماه آنلاین شدم بن شدم
به نظر من به لایو وصل نشو . بازم خود دانی
اول یه پیغام خشگل بهت میده اعلام می کنه بن شدی بعد از اون از هارد نمیتونی استفاده کنی دیگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or