امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
امیر دروغم چیه :(( بد بخت شدم رفت.... الان تو خونمون عذای عمومی شده همه سکوت کردن :((

اگه میخوای خنک شی تا میتونی به عمو بیلی و $M لعنت بفرست! منم همین کار رو کردم! :biggrin1: بعدشم رفتم با قرض و قوله یه Premium 20GB گرفتم و همون هارد قبلی رو گذاشتم و استفاده میکنم! دیگه هم (حداقل تا وقتی که آبا از آسیاب بیفته :biggrin1:) قید لایو رو زدم! البته یه راه مطمئن هست که هارد رو جدا کنی و بعد بری لایو! راستی یه سوال: اگه هارد رو جدا کنم و بازی هم (من فقط COD:MW بازی میکنم) Full Stealth باشه! فرمویر هم 1.6 باشه! اونوقت احتمال بن شدن هست؟! (هارد رو میگم چون هارد من 250 هست!)

هيييييييييييييييييييييييييييييييي بياين يه هيت بزنيم به نام (شهداي بن مايكروسافت) هر شب اونجا عزاداري كنيم هيييييييييييييييييييييي:((:((:((:cross::crying1:
مرگ بر اين مايكروسافت مردم ازار اخه ما چه گناهي داريم تو ايرانيم ؟؟؟؟؟

هيييييييييييييييييييييييييييييييي بياين يه هيت بزنيم به نام (شهداي بن مايكروسافت) هر شب اونجا عزاداري كنيم هيييييييييييييييييييييي:((:((:((:cross::crying1:

هیچی کم ترین گناهش مفت خوری و حق خوری :biggrin1:
داریم حق اونایی که 39$ میدن بازی میخرن رو میخوریم همین کاره دیگه ای مگه میکنیم:biggrin1:
ماکروسافت هم مانند شیر اوژن داره از حق کاربراش در برابر:biggrin1: قوم ظالمین:biggrin1: دفاع میکنه .

ویرایش : کلا من نمیدونم الان که بن شدم یه جورایی شادم شدم یه جورایی این اتفاق برام جالب میاد نمیدونم چرا شاید مخم عیب دیده:wacko: موقعی که اون متن فدایت شوم ماکروسافت :banned:رو خوندم:punish:

آخرین ویرایش:

من كه اصلا ناراحت نيستم .. هر كدوم از دوستام كه زنك زدن بهم كلي هم خنديدم :biggrin1:... بابا ما داريم دزدي مي كنيم بعد توقع نداريم مجازات بشيم .
دنيا كه به آخر نميرسه .. يا ديگه لايو نميايم يا يه كنسول ديگه ميخريم.(كه من دومي رو انجام ميدم;))
شما هم خودت رو زياد ناراحت نكن

دوستااااااااااااااااان... ای خدااااااااااااااااااا یکی بیاد با من همدردی کنه بن شدم :((
ناراحت نباش دوست من
من هم دیشب بن شدم
تقصیر من هم نبود که modern warefare 2 رو قبل انتشار بازی کردم اونا باید میفهمیدن اینجا ایرانه

هیچی کم ترین گناهش مفت خوری و حق خوری :biggrin1:
داریم حق اونایی که 39$ میدن بازی میخرن رو میخوریم همین کاره دیگه ای مگه میکنیم:biggrin1:
ماکروسافت هم مانند شیر اوژن داره از حق کاربراش در برابر:biggrin1: قوم ظالمین:biggrin1: دفاع میکنه .

ویرایش : کلا من نمیدونم الان که بن شدم یه جورایی شادم شدم یه جورایی این اتفاق برام جالب میاد نمیدونم چرا شاید مخم عیب دیده:wacko: موقعی که اون متن فدایت شوم ماکروسافت :banned:رو خوندم:punish:
شما وضعت پس خیلی خوبه چون کسی که ماهی 300 تومن درامد داره باید پوله اجاره و .................................................................. بده چه جوری میتونی ماهی 100 تومن بازی بخره

منم بن شدم هم بن شدم بعد که بن شدم 1 ساعت بعد دستگام 1 چراغه شد :( حالا هم که گوشه تعمیر کاست اه شانسو نگاه تو این موقعه بی پولی دوستان چه کار کنم آیا دستگامو طاق بزنم دستگام پال هست یا درستش کنم 1 یکی راهنمایی کنه حالم خیلی بده :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or