امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
من هم چنین چیزهایی رو توی برد های قدیمی دیدم، و مطالب قدیمی...

کسی که بخواد UNBanned کنه باید به Downgrade کردن تعویض region code ها وارد باشه به dump کردن NAND و سایر فایل های mobo ( مثل FUSES 1BL.bin ) وارد باشه... باید با کیت هایی مثل INFECTUS و یا Cygnos V2 اشنایی داشته باشه، لحیم کاری حرفه ای بلد باشه. از hex سردربیاره و در نهایت با برنامه های PROGRAMMER بتونه کار کنه..

البته kernel به kernel متفاوت هستش، برای هم میگم که روی بردهای قدیمی بیشتر از این چیزها دیدم..

من فقط یکی دو نفر رو بیشتر تو تهران نمی شناسم که چنین توانایی رو دارند و تا حدی در زمینه ی Attack به کنسول کارهایی انجام دادند.

http://www.bazicenter.com/forums/member.php?u=13432
http://www.bazicenter.com/forums/member.php?u=319
من ادمش رو که لحیمکاریش خوب باشه و کار با programer بلد باشه رو دارم فقط اگه میشه یه توضیح دقیقتری بدید یا یه فرومی ، ادرسی معرفی کنید که یه توضیح کامل تر نوشته باشه ممنون میشم .

من ادمش رو که لحیمکاریش خوب باشه و کار با programer بلد باشه رو دارم فقط اگه میشه یه توضیح دقیقتری بدید یا یه فرومی ، ادرسی معرفی کنید که یه توضیح کامل تر نوشته باشه ممنون میشم .

خودم که اطلاعات بسیار محدودی در این زمینه دارم.... در حد چندتا مطلب و یکی دو تا کلیپ که دقیقاً ربطی به unbanned ندارند.
کار کردن با PROGRAMMER ها و نصب کیت ها چیز راحتی نیست، دانش این کار نیاز هستش

میتوانید تو فروم سایت xbox-scene.com , x360.gx-mod.com برید تا کمی اطلاعات بدست بیارید من سابقاً اینجا کلیپ و آموزش هایی رو در رابطه با یک سری کارهایی رو خوندم

همچنین تو سایت infectus.biz که برید مطالبی هستش... ولی خیلی کم بتونید اطلاعات دقیق و کامل پیدا کنید، نیاز به تجربه داره

تو آخر پست ام لینک دو نفر رو قرار دادم که در زمینه ی Attack به کنسول کارهایی رو انجام دادند

طاهر nextgen
میثم رایا سیستم

لطفاً بحث رو یک طرفه نکنید، تاپیک از مسیر خودش خارج میشه

آخرین ویرایش:
نه اینی که میگی نیست.
من نرفتم که بازی کنم یعنی اصلا توی این مدت بازی نکردم فقط رفتم برای اینکه تست کنم بن شدم یا نه
خوب منم نظورم همین بود
همین ریسک که 90 درصد به بالا حالت مثبتش مشخصا نتیجش بود
باعث این شد که install to hard بپره از کنسولتون
electricf.gif

هیچی بدتر از این نمیشه که دیگه تو یه جمع حساب آدمتم نکنن (چقدر بد) . . .
:((
ببخشید این حرف یعنی چی ؟
begging.gif

یعنی تمام کسانی که حالا به هر دلیل تو live بازی نمیکردن تو جمع های گوناگون ادم حساب نمیشدن ؟
یا من بد برداشت کردم ؟
6834.gif

راستی بعضی از دوستان هم طوری راجع به خرید یک کسنول جدید صحبت میکنن انگار امار قدرت خرید و وضع اقتصادی این روز ها رو نمیدونن

چه بسا دوستانی که با قرض و قوله و پول جمع کردن همین یک دونه رو هم خریدن

با سلام
یه سوال به نظرتون امکان داره مایکرو این بار دست به بن منطقه ای زده باشه
منظورم اینه که هر کنسولی که با ip ایران به لایو وصل شده رو داره بن میکنه ( به نوبت)
البته به نظر خودم احتمال همچین حرکتی کم هست اما خواستم نظر شما رم در این باره بدونم.

با سلام
یه سوال به نظرتون امکان داره مایکرو این بار دست به بن منطقه ای زده باشه
منظورم اینه که هر کنسولی که با ip ایران به لایو وصل شده رو داره بن میکنه ( به نوبت)
البته به نظر خودم احتمال همچین حرکتی کم هست اما خواستم نظر شما رم در این باره بدونم.
فکر میکنم منطقی تر بود از اول نمیذاشت که IP های ایران به LIVE وصل بشن، مثله کاری که گوگل میکنه و یه سری سایت هاش رو نمیذاره ماها ببینیم.

ببین، مایکروسافت دوست نداره بن کنه چون از LIVE پول در میاره، چون ban wave باعث میشه سهامش افت کنه، این شرکت های بازی ساز هستن ( و بعضا خود MGS) که بهش فشار میارن که یه سری رو بن کن که بازی ما بفروشه.

فکر میکنم منطقی تر بود از اول نمیذاشت که IP های ایران به LIVE وصل بشن، مثله کاری که گوگل میکنه و یه سری سایت هاش رو نمیذاره ماها ببینیم.

ببین، مایکروسافت دوست نداره بن کنه چون از LIVE پول در میاره، چون ban wave باعث میشه سهامش افت کنه، این شرکت های بازی ساز هستن ( و بعضا خود MGS) که بهش فشار میارن که یه سری رو بن کن که بازی ما بفروشه.

ممنون از شما حرفتون کاملا منطقی هست ;) الان که فک میکنم میبینم اگه تحریمی میخواست بکنه از همون اول میکرد نه از حالا .

الان به یکی از دوستام زنگ زدم تست کرد گفت نه بن نشده ما کلا جمعی بودیم L4D باز کلا اکانتامونو با هم میگرفتیم که یه 3 ماه مجانی خود کنسول 1 ماهم خودمون خریدیم:biggrin1: هیچ کدوم به غیر از L4D بازی دیگه ایی نکردیم :-"
اما همین دوستم که بهش زنگ زدم و خبر گرفتم هم GTA میزد هم wwe جی تی ای ش هم play box بود اصلا هم تمایلی به تست بازی ها نداشت:thumbdown یعنی چک نکرده بازی میکرد:hide: اما بد بازی که بهش میگفتم عزیز من بازی هارو چک کن بذار بعد از اینکه بازیش تو لایو تموم میشد تازه میومد تست میکرد:pepsi: که البته همه فول بوده :peace:
ما گروهی 3 نفره:gathering: بودیم که هم کنسولامون هم بازی تو لایومون به جز این آخریه مثل هم بود
حالا ما 2 نفر بن شدیم:crying1: اما دوستی که اصلا نکات ایمنی رو رعایت نمیکرد سالم به زندگیش ادامه میده:devil:
البته فکر نکنین که ما 2 تا الان به خونش تشنه ایم:gunner: و بهش حسودیمون میشه:discussion: نه من میخوام اینو بگم که این موج بن امسال کلا خیلی عجیب غریب بود:blink:
ای بابا چه برنامه ها که برا L4D2 نذاشته بودیم ای دل غافل حیف شد .

البته این رفیقم میگفت بابا کشتین مارو از یه طرف اون زنگ:biggrin1: میزنه از یه طرف تو:biggrin1: کلا از دیروز تا الان 3 بار به زور به لایو وصلش کردیم که گزارش بده بن شده یا که نشده:biggrin1: میخوایم انقدر زورش کنیم که اینم بن شه:biggrin1: دیگه جمعمون مثل قبل بشه همه مثل هم LoL ولی کلا آدم خر شانشیه.

آخرین ویرایش:
خب، طبق چیزی که دوستمون تو این تاپیک می گه:
شناسایی Ban شدن دستگاه بدون اتصال دستگاه به Live
من هم بن شدم!
هیچ وقت تو لایو بازی نکرده بودم، فقط برای آپدیت گیمر تگ می رفتم. همه ی دیسک ها استیلث پچ دارن، فرمرو 1.6 ـه، آخرین بار چند روز قبل از این موج وصل شده بودم و تا اون موقع هیچ wave 4ی رو هم تو دستگاه نذاشته بودم. فقط تنها مساله این بود که فورتزا رو قبل عرضه (آفلاین) بازی کرده بودم و صبح روز عرضه به لایو وصل شدم.
در ضمن هارد هم هک شده ست...

حالا این روش هنوز معلوم نیست درست باشه نترسین بیخود اینقدر تو برگه از آدم سوال اینا میکنه شما مثلا آدرس رو چی دادین به نظر من معتبر نیست زیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or