امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
پس خیالم راحت دیگه؟
از راهنماییتم ممنون.

دوست عزيز ضمن احترام به فرمايشات پدرام جان ، خدمتت عرض كنم كه 100% هم مطمئن نباش چون هنوز دلايل و روشهاي بن شدن توسط مايكرو سافت دقيقا مشخص نشده است و شايد مايكرو سافت روشهاي جديدي براي بن كردن بدست آورده باشد و حتي ديگر استيلث هم نتواند مايكرو را فريب دهد . البته اميدوارم اينطور نباشد.

اگه یه بازی غیر Stealth روی هارد ریخه باشیم بعد به لایو وصل بشیم در صورتی که دیسک بازی داخل درایو نیست امکان بن شدن هست؟

قبلا که به این صورت نبوده.اما ممکنه الان یکی از موارد بن شدن باشه.(البته یه حدسه)

.:من تاپیک رو نخوندم:.

درایو X360 رو عوض کردم، میخوام ببینم اگر به لایو برای آپدیت وصل شم، بن میشم ؟!

کاربر McAfee هم تعویض کرده الان وصل شده به Live و بازی می کنه.کی برات تعویض درایو کرده علیرضا ؟
مشکلی فکر نمی کنم برای Live بازی کردن داشته باشی.(خودمم می خوام همین کار کنم.)

نكته اي رو خواستم اينجا مطرح كنم و اون اين هست كه شما اگه تعويض درايو رو بصورت اصولي انجام بديد هيچ گاه بن نميشيد. چون ماكروسافت اين كار رو به حساب Repair دستگاه قلمداد ميكنه. جالبه كه بدونيد درايوهاي هيتاچي و سامسونگ و ... كه ديگه بصورت Officialy در دستگاههاي حال مورد استفاده قرار نميگيره هم اكنون با تعداد خيلي كمتر براي Microsoft Warranty Services و صرفا براي دستگاههاي تعميري ساخته ميشه. البته اين مساله رو يكي از دوستان بنده در خارج از كشور به من گفت و من هم اين مساله رو در يكي از فرومهاي خارجي ديدم. در هر صورت مشخص شده كه افرادي كه تعويض درايو كردند و مسائل امنيتي رو رعايت كردند بن نشدند چون همونطور كه گفتم تعويض درايو رو ماكروسافت به حساب Repair دستگاه به حساب مياره.

موفق باشيد

آخرین ویرایش:
يكي كمك كنه به من !!!! من نميخوام بن شم!!!چقدر ازين كلمه بدم مياد!!!!!!!!!
من ميترسم!!!!!!!

چارش اینه که دیسک هات رو چک کنی که Full Stealth Patch باشن و آخرین فریمور IXtreme هم بریزی فکر نمی کنم مشکلی باشه،البته بازی های Review Copy هم باید حواست باشه استفاده نکنی.

چارش اینه که دیسک هات رو چک کنی که Full Stealth Patch باشن و آخرین فریمور IXtreme هم بریزی فکر نمی کنم مشکلی باشه،البته بازی های Review Copy هم باید حواست باشه استفاده نکنی.

خوب من الان یه COD 5 دارم full stealth هست ولی از چیزایه دیگش خبری ندارم نمیدونم review هست یا نه :((
اعصابم ریخته به هم چجوری بفهمم آخه
مثلا این تفاوت تاریخی که آقای رضا سونی گفته منو خیلی گیج کرده نمیدونم بلاخره بلاخره 1 روز تفاوت داشته باشه review هست یا چند ماه تفاوت داشته باشه :(
یا نمیدونم که bad keron rip هست یا نه اصلا این چیه؟

3582xxg.png

15f4ol4.png

w99lz9.png

الان با این وضعیت موجود من میتونم با این COD 5 آنلاین بزنم؟

آخرین ویرایش:
تو عکس های بالا هيچ مشکلی نداری بجز Kreon Rip که ميگه Bad و اگر درايوت فريمور iXtreme 1.4 نداشته باشه شناسايی ميشی.
COD4 هم نسخه review نيست اصلا

خوب من الان یه COD 5 دارم full stealth هست ولی از چیزایه دیگش خبری ندارم نمیدونم review هست یا نه :((
اعصابم ریخته به هم چجوری بفهمم آخه
مثلا این تفاوت تاریخی که آقای رضا سونی گفته منو خیلی گیج کرده نمیدونم بلاخره بلاخره 1 روز تفاوت داشته باشه review هست یا چند ماه تفاوت داشته باشه :(
یا نمیدونم که bad keron rip هست یا نه اصلا این چیه؟

3582xxg.png

15f4ol4.png

w99lz9.png

الان با این وضعیت موجود من میتونم با این COD 5 آنلاین بزنم؟

شما اگر Bad Kreon Rip هست دیسکت مشکلش رو حل کن و بعدشم راحت بازی کن.COD5 مشکلی نداره برای این کار.می تونی برای اطمینان اسم بازی رو توی ABGX.Net بخش XBox 360 بزنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or