امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
در مورد بازی James Bond Quantum Of Solace

این بازی یه نسخه review هم داره که زودتر از موعد اومده و توسط گروه SYNDiCATE ریلیز شده و ممکنه باعث بن بشه . طریقه شناسایی این نسخه :
1- time stamp mastering : 23/9/2008 که در نسخه های Retail متفاوت است (هنوز نسخه Retail این بازی به دستم نرسیده تا تاریخ دقیق رو چک کنم ولی قطعا این تاریخ نیست )
2- تا اونجا که من فهمیدم نسخه Review توی منو های بازی بخش Live نداره (خودم بازی رو رایت نکردم تا ببینم ) . میتونید برای تست یه پروفایل جدید بسازید و در حالت offline این موضوع رو تست کنید .
در کل به شما توصیه میکنم وقتی تاریخ رو چک کردید و مثل بالا بود دیگه سراغ این نرید که بازی رو درون دستگاه بزارید .
نسخه های خوب از این بازی هم توسط گروه DAGGER با فایلی به نام dgr-james و همچنین گروه APATHY با فایلی به نام apathy-jamesbond بر روی نت قرار گرفته .

در مورد بازی James Bond Quantum Of Solace

این بازی یه نسخه review هم داره که زودتر از موعد اومده و توسط گروه SYNDiCATE ریلیز شده و ممکنه باعث بن بشه . طریقه شناسایی این نسخه :
1- time stamp mastering : 23/9/2008 که در نسخه های Retail متفاوت است (هنوز نسخه Retail این بازی به دستم نرسیده تا تاریخ دقیق رو چک کنم ولی قطعا این تاریخ نیست )
2- تا اونجا که من فهمیدم نسخه Review توی منو های بازی بخش Live نداره (خودم بازی رو رایت نکردم تا ببینم ) . میتونید برای تست یه پروفایل جدید بسازید و در حالت offline این موضوع رو تست کنید .
در کل به شما توصیه میکنم وقتی تاریخ رو چک کردید و مثل بالا بود دیگه سراغ این نرید که بازی رو درون دستگاه بزارید .
نسخه های خوب از این بازی هم توسط گروه DAGGER با فایلی به نام dgr-james و همچنین گروه APATHY با فایلی به نام apathy-jamesbond بر روی نت قرار گرفته .

خیلی مممنون دوست عزیز از کجا میشه تاریخ رو چک کرد با همین برنامه که گذاشتید؟ در ضمن اگه برای هر بازی ای توی یه پروفایل دیگه بازی کنیم بن نمیشیم؟

دوستان بهتون توصیه میکنم از این برنامه abgx360 حتما واسه چک کردن بازیهاتون استفاده کنید ، چون چیزایی رو که این برنامه چک میکنه برنامه های دیگه چک نمیکنن .
بشدت تاييد ميشه . این برنامه خيلی حرفه ای عمل ميکنه

خیلی مممنون دوست عزیز از کجا میشه تاریخ رو چک کرد با همین برنامه که گذاشتید؟ در ضمن اگه برای هر بازی ای توی یه پروفایل دیگه بازی کنیم بن نمیشیم؟
بله همین برنامه این اطلاعات رو بهتون میده >

دوستان من یه پیشنهاد دارم چرا از این بازیهایی که نسخه review دارن که باعث بن شدن میشه یه لیست تهیه نکنیم؟ من خودم الان دو تا بازی گرفته ام نمیدونم که اینطور هست یا نه یکیش Mortal kombat vs dc و یکی هم Tomb Raider اینا نسخه Review دارن؟

دوستان من یه پیشنهاد دارم چرا از این بازیهایی که نسخه review دارن که باعث بن شدن میشه یه لیست تهیه نکنیم؟ من خودم الان دو تا بازی گرفته ام نمیدونم که اینطور هست یا نه یکیش Mortal kombat vs dc و یکی هم Tomb Raider اینا نسخه Review دارن؟
خیر هر دوشون نسخه retail و اصلی هستن. کلا نسخه های review تا چند وقت پیش وجود نداشت. تازگیا مود شده گروه ها روی به بازی های review اوردن.

360 منم بن شد:((:((:((
البته از وقتی خریدم بن بود:laughing::laughing:
راستی حالا که بن شدم نمیشه از خدمات دیگر انلاین استفاده کنم؟؟
وقتی بن میشی اصلا نمیتونی به لایو وصل شی و هنگام وصل شدن ارور میده
بن => آنلاین نداری => خدماتی نداری :biggrin1:

من که دیروز بن شدم
با این فرمویر تقلبی که قبل اصلی اومد
کسی اکس باکس بن شده می خره؟

دلیل بن شدنت نمی تونه داشبوردی که آزمایشی بود و پخش شده بود باشه.مشکلت یا Stealth Patch نبودن بازی ها بوده یا شاید یکی از بازیهات Review Copy بوده. ;)
در ضمن عضویت پرمیوم داشته باشی می تونی کنسولت رو توی بازارچه برای فروش بذاری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or