امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
رسما دارن کله بچه ها بن می شن:biggrin1:اگرچه پدرام توکه مثل من شبانه روز نمی زدی ولی بازم بهت تسلیت می گم;)
انشاءالله بیشتر رعایت کنی:biggrin1:

من یه کنسول آرکید تو خونه دارم.برای یکی از کاربرهای همین سایت خریدم.متاسفانه Drive Key پرید و من هم 370 هزار تومان ضرر کردم.(یعنی از جیبم دادم به اون دوستی که براش کنسول خریدم)
حالا اگر بشه Drive Key اون کنسول رو درست کرد دوباره می تونم بیام Live.
بالاخره 1 بار در رفتیم از این بن کردن ها ... این بار حقم بود :دی

خوب پدرام هم که متاسفانه بن شد،با اینکه میدونم همش دیسکاش فول استیلث بودن و خودش همه بازیارو از جاهای مطمئن دانلود میکرد،الان فقط کم مونده اشکان هم بگه بن شدم:sick:
این دفعه مایکروسافت نشون داد که راهکارهای جدیدی برای شناسایی پیدا کرده،که فول استیلث ها رو هم شناسایی میکنه،ولی انگار تعدادشون زیاده و رندوم اینکارو میکنه:confused: وگرنه همه رسما بن بودن دیگه،آخه خیلی بعیده پدرام اشتباه کرده باشه،درسته پدرام؟

سلام
از سوی Xbox Flash که مربوط به Xbox Live میشه و همیشه اخبار لایو رو به ایمیل ها میفرسته یه ایمیل فرستاده که موضوعش اینه :
Go Gold. Get points. Get yourself a gift
.
اینم عکسی که مربوط به ایمیل میشه :
http://i38.tinypic.com/2mo6y6c.jpg
نوشته از November 17 تا November 30 با گرفتن گلد 1 ساله 400 پوینت میگیرید. درسته؟ یا من اشتباه کردم .
پدراج جان کاره خودته:دی
یک چک بکن خبر بده.من 12+1 گلد خریدم.درمورد من چطور؟

اشکان که بن نميشه...
دوتا کنسول داره فکر کن رو اون کنسولی که بازی ميکنه به صورت آنلاين همه بازی هاش اورجينال هست...

مطمئن نيستم ... ولی 2 تا کنسول داره!
عجب! یعنی میگی اشکان این همه مدت داشته به هممون دروغ میگفته؟
این Stealth بودن/نبودن دیسک ها هم دروغ بوده پس:biggrin1:

نه دروغ نبوده این مایکروسافت لعنتی قویتر شده:mad:
منظورتون از نسخه Review Copy چیه؟ یعنی بازیهایی که استیلث نیستن؟
با بازی اورجینال هم امکان بن وجود داره؟ چون یه مدت پیش تو اخبار سایت زده بود که هرگونه تغییر در نرم افزار
و سخت افزار منجر به بن میشه(ما هم که همه کنسولامون کپیخور و هک شدس:-")

نه دروغ نبوده این مایکروسافت لعنتی قویتر شده:mad:
منظورتون از نسخه Review Copy چیه؟ یعنی بازیهایی که استیلث نیستن؟
با بازی اورجینال هم امکان بن وجود داره؟ چون یه مدت پیش تو اخبار سایت زده بود که هرگونه تغییر در نرم افزار
و سخت افزار منجر به بن میشه(ما هم که همه کنسولامون کپیخور و هک شدس:-")
نسخه Review Copy نسخه ای هستش که در اختیار مجلات و سایت هایی مثل IGN برای اینکه اونها قبل از عرضه نقدش کنن داده میشه.( که ناغافل یهو وسط راه تو اینترنت پخش میشه:biggrin1:)
از اینکه تغییرات توی سخت افزار و نرم افزار موجب بن شدن میشه یا نه هیچ اطلاعات دقیقی نیست ولی خیلیا به خاطر رعایت کردن یه سری مسائل(مثل اینکه همه بازیهاشون فول استیلث باشه و ...) هنوز هم لایو بازی میکنن.
در ضمن هنوز هیچ کس به واسطه نسخه ارجینال بن نشده:biggrin1:

من بدبخت هم از همین2 Saints Row مسخره بن شدم

از كجا مطمئني علت بن شدنت اين باشه ؟ آخه هنوز هيچ كس نتونسته اطمينان پيدا كنه بن شدنش به واسطه چي بوده اگر هم چيزي گفته ميشه همش بر پايه حدس و گمان هست در ضمن منظور شما اينه كه saints row 2 رو لايو بازي كردي؟ يا آفلاين ؟

دوستان من یه سوال داشتم من adsl دارم اگه بخوام live بازی کنم چه مقدار از bandwith معمولا تو یه بازی مصرف میشه ؟؟؟چون محدودیت دارم برا این میپرسم یعنی داداشم میخواد وصل بشه بازی کنه میترسم یه شبه خالی بشه اگه یه اطلاعاتی بدید ممنون میشم مثلا gear of war 2 رو بخوایی بازی کنی 2 ساعت 100 مگ مصرف میشه یا نه؟؟؟

دوستان من یه سوال داشتم من adsl دارم اگه بخوام live بازی کنم چه مقدار از bandwith معمولا تو یه بازی مصرف میشه ؟؟؟چون محدودیت دارم برا این میپرسم یعنی داداشم میخواد وصل بشه بازی کنه میترسم یه شبه خالی بشه اگه یه اطلاعاتی بدید ممنون میشم مثلا gear of war 2 رو بخوایی بازی کنی 2 ساعت 100 مگ مصرف میشه یا نه؟؟؟

من محاسبه كردم حدودا هر ساعت 20 تا 25 مگ از حجمت استفاده ميشه . البته شايد به نوع بازي هم مرتبط باشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or