امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
دوستانی که بن شدن گيمرتگشون رو به من پيغام بدن.
عرفان جان ليست گيمر تگ اون دوستانمون رو هم که اعلام کردی بفرست. با دليلی که فکر ميکنن بن شدن به خاطرش.

BanWave dont contain data

دوستانی که بن شدن گيمرتگشون رو به من پيغام بدن.
عرفان جان ليست گيمر تگ اون دوستانمون رو هم که اعلام کردی بفرست. با دليلی که فکر ميکنن بن شدن به خاطرش.

پاپیک Ban wave تاریخ خریده شدن کنسول هارو وحشتناک کم داره.
میتونستیم یه میانگین خوشکل از توش در بیاریم
هنوزم دیر نیست با pm به تک تک...

اقا کسی میدونه گیمرتگ چرا recover نمیشه؟ مجبور شدم یه پروفایله دیگه بسازم بعد باهاش وصل شم . پروفایل اولی وصل نمیشه .recover هم میخوام بکنم نمیشه!!! چرا اخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به نظر من تو این یه هفته بی خیال لایو بشید .احتمالا مایکروسافت میخواد تا اومدن update جدید لایو رو پاک سازی کنه

ممکنه همه از قبل شناسایی شده باشن و حتی اگر تا 2 ماه دیگه هم وصل نشن به محض وصل شدن بن بشن.

دوستانی که اطلاع ندارن که دقیقاً چجوری متوجه بشن که بن شدن باید مورد ذکر شده در زیر را چک کنند:
  • چطور متوجه بشویم که BAN شده ایم؟
برای این کار زمانی که شما قصد دارید که به LIVE متصل شوید با پیغام خطا مواجه می شوید و نمی توانید متصل شوید در این صورت کافی است که Test XBOX LIVE Connection را انتخاب کنید و منتظر شوید تا مراحل تست را انجام دهد. تست کردن شامل چندین مرحله است، زمانی که شما بن شده باشید در قسمت XBOXLIVE به شما پیغام Failed می دهد، برای اطمینان از اینکه واقعا بن شده اید می توانید بروی button کناری failed کلیک کنید سپس با زدن بر روی Status Code با این پیغام خطا مواجه می شوید: Z: 8015 - 190D
یک راه دیگر هم این است که وقتی XBOXLIVE پیغام Failed را نمایش داد به اولین مرحله در بالای صفحه که Network Adaptor می باشد رفته و گزینه کنار آن را انتخاب نمایید، در این صورت یک متن در مورد اینکه این کنسول بن شده است نمایش داده می شود.
توجه کنید که در انجام مراحل تست اگر در قسمت دیگری به جز XBOXLIVE با مشکل مواجه شدید این اصلا ربطی به بن شدن و یا نشدن شما ندارد.
کلاً live دیروز انگار مشکل پیدا کرده یه مقدار و خیلی ها dc می شدن از live، بنابراین اگر نتونسید وصل شید سریع فکر نکنید که پس بن شدید و احتمالاً مشکل از خود live هست. هر وقت این پیغام Z: 8015 - 190D رو دیدید یعنی بن شدید.

اشکان جون این که ماله بعد از بن شدنه که دیگه تمامه
بچه ها تا جایی که من دیدم بیشتر دنبال عوامل و علل
و نحوه و زمان بن شدن هستن واینکه اگر الان وصل بشن
یا نشن فرقی داره یا نه

که شخصا در این مورد با پدرام موافقم که شناسایی از
قبل صورت گرفته و به احتمال زیاد اکثر دستگاههایه کپی
شده بن خواهند شد

دوستان سلام
من بين خريد ps3 و خريد مجدد 360 به اين نتيجه رسيدم كه دوباره 360 بخرم كه اميدوارم تصميم درستي گرفته باشم ، البته با درايو لايت ان كه ديگه خدائي نكرده فكر كپي و كپي خور كردن نره تو ذهنم و سفارش آركد دادم ، حالا بنظر اساتيد اين بخش اگر من هارد دستگاه بن شده قبليم رو بندازم رو اين آركد و از گيمر تگ قبلي خودم استفاده كنم شدني هست و خطري نداره ؟ يعني اطلاعات بازيهاي كپي كه تو دستگاه بن شده قبليم هست به اين دستگاه جديد انتقال پيدا نميكنه ؟ و مطمئن باشم درصورت كپي خور نكردن و استفاده از بازيهاي اصل هيچ مشكلي پيش نمياد و سوال آخر اينكه من ميتونم از ادامه اكانت گلد قبليم (12+1 ) ماه تو اين دستگاه استفاده كنم و اگر اينكار رو بكنم اون 1 ماهه گلد كه رو خود دستگاه هست چي ميشه ميپره؟ از اين كه اين همه سوال داشتم منو ببخشيد.

اگر من هارد دستگاه بن شده قبليم رو بندازم رو اين آركد و از گيمر تگ قبلي خودم استفاده كنم شدني هست و خطري نداره ؟ يعني اطلاعات بازيهاي كپي كه تو دستگاه بن شده قبليم هست به اين دستگاه جديد انتقال پيدا نميكنه ؟

نه مطمئن باشید که هیچ مشکلی نداره

مطمئن باشم درصورت كپي خور نكردن و استفاده از بازيهاي اصل هيچ مشكلي پيش نمياد

از این مورد هم مطمئن باشید ! :دی

سوال آخر اينكه من ميتونم از ادامه اكانت گلد قبليم (12+1 ) ماه تو اين دستگاه استفاده كنم

بله میتونید استفاده کنید . چون اکانت ، مربوط به گیمر تگ هست ، نه کنسول

اون 1 ماهه گلد كه رو خود دستگاه هست چي ميشه ميپره؟

اون که دیگه پریده تموم شده ! مگر اینکه یک گیمر تگ جدید بسازید .

اون که دیگه پریده تموم شده ! مگر اینکه یک گیمر تگ جدید بسازید .

دوست عزيز منظورم 1 ماهه گلد دستگاه جديد هست نه اون دستگاه بن شده قبلي. منظورم اينه كه اگه ابتدا باقيمانده 12+1 رو تو دستگاه جديد استفاده كنم اون 1 ماهه رايگان دستگاه جديد رو ميتونم بعدا استفاده كنم ؟[/QUOTE]
ببینید اصلا گلد به دستگاه ارتباط نداره به گیمر تگ ربط داره که شما وقتی یک گیمر تگ جدید میسازید و وصل میشید لایو بهتون 1 ماه گلد مجانی.. میده و شما می خوای هاردتو بیاری رو این دستگاه بنا براین شما از پرو فایل قبلی استفاده میکنی یعنی همون 12 ماهه که دارید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or