دوستانی که بن شدن گيمرتگشون رو به من پيغام بدن.
عرفان جان ليست گيمر تگ اون دوستانمون رو هم که اعلام کردی بفرست. با دليلی که فکر ميکنن بن شدن به خاطرش.
و سرانجام بن شدم
تو test connection وقتی live و چک میکنه failed میشه![]()

پاپیک Ban wave تاریخ خریده شدن کنسول هارو وحشتناک کم داره.
میتونستیم یه میانگین خوشکل از توش در بیاریم
هنوزم دیر نیست با pm به تک تک...

به نظر من تو این یه هفته بی خیال لایو بشید .احتمالا مایکروسافت میخواد تا اومدن update جدید لایو رو پاک سازی کنه
کلاً live دیروز انگار مشکل پیدا کرده یه مقدار و خیلی ها dc می شدن از live، بنابراین اگر نتونسید وصل شید سریع فکر نکنید که پس بن شدید و احتمالاً مشکل از خود live هست. هر وقت این پیغام Z: 8015 - 190D رو دیدید یعنی بن شدید.برای این کار زمانی که شما قصد دارید که به LIVE متصل شوید با پیغام خطا مواجه می شوید و نمی توانید متصل شوید در این صورت کافی است که Test XBOX LIVE Connection را انتخاب کنید و منتظر شوید تا مراحل تست را انجام دهد. تست کردن شامل چندین مرحله است، زمانی که شما بن شده باشید در قسمت XBOXLIVE به شما پیغام Failed می دهد، برای اطمینان از اینکه واقعا بن شده اید می توانید بروی button کناری failed کلیک کنید سپس با زدن بر روی Status Code با این پیغام خطا مواجه می شوید: Z: 8015 - 190D
- چطور متوجه بشویم که BAN شده ایم؟
یک راه دیگر هم این است که وقتی XBOXLIVE پیغام Failed را نمایش داد به اولین مرحله در بالای صفحه که Network Adaptor می باشد رفته و گزینه کنار آن را انتخاب نمایید، در این صورت یک متن در مورد اینکه این کنسول بن شده است نمایش داده می شود.
توجه کنید که در انجام مراحل تست اگر در قسمت دیگری به جز XBOXLIVE با مشکل مواجه شدید این اصلا ربطی به بن شدن و یا نشدن شما ندارد.
اگر من هارد دستگاه بن شده قبليم رو بندازم رو اين آركد و از گيمر تگ قبلي خودم استفاده كنم شدني هست و خطري نداره ؟ يعني اطلاعات بازيهاي كپي كه تو دستگاه بن شده قبليم هست به اين دستگاه جديد انتقال پيدا نميكنه ؟
مطمئن باشم درصورت كپي خور نكردن و استفاده از بازيهاي اصل هيچ مشكلي پيش نمياد
سوال آخر اينكه من ميتونم از ادامه اكانت گلد قبليم (12+1 ) ماه تو اين دستگاه استفاده كنم
اون 1 ماهه گلد كه رو خود دستگاه هست چي ميشه ميپره؟
اون که دیگه پریده تموم شده ! مگر اینکه یک گیمر تگ جدید بسازید .
و سرانجام بن شدم
تو test connection وقتی live و چک میکنه failed میشه![]()