امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
دوستان کنسول من بن نشده ولی یه مشکلی داره!
هر بازی ی ک میزارم چه قدیمی چه جدید جای که میاره play gameمیاره play dvdمی تونید کمکم کنید؟

ماله منم امروز دقیقا همینجور شد رفتم لایو بعد اینجور شد زنگ زدم پرسیدم گفتن باید 40تومن بدی
تا درست شه دوستان خواهشا کمک کنید ببینیم جریان چیه راه دیگه ای داره یا نه

ماله منم امروز دقیقا همینجور شد رفتم لایو بعد اینجور شد زنگ زدم پرسیدم گفتن باید 40تومن بدی
تا درست شه دوستان خواهشا کمک کنید ببینیم جریان چیه راه دیگه ای داره یا نه

دوست عزیز اگر ابدیت جدید زدی 19 می یا همون 2.0.13146.0 برو اینجا رو مطالعه کن متوجه میشی
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=23585

سلام دوستان...یه کنسول فت دارم که کپی میخوره...یه اکانت xbl هم روش دارم ولی خیلی باهاش بازی نکردم...
نمیدونم بن شده کنسول یا نه...
یه کنسول slim هم گرفتم فقط واسه xbl (دیسک کپی توش نرفته)،مشکلی پیش نمیاد اکانت قبلی رو تو اون وارد کنم و به xbl وصل بشم؟
ممنون

سلام دوستان...یه کنسول فت دارم که کپی میخوره...یه اکانت xbl هم روش دارم ولی خیلی باهاش بازی نکردم...
نمیدونم بن شده کنسول یا نه...
یه کنسول slim هم گرفتم فقط واسه xbl (دیسک کپی توش نرفته)،مشکلی پیش نمیاد اکانت قبلی رو تو اون وارد کنم و به xbl وصل بشم؟
ممنون
نه داداش برای اکانت هیچ وقت مشکلی پیش نمیاد همیشه از اکانت میشه استفاده کرد حتی اگر ایکس باکست بن بشه میتونی از اکانتت تو یه کنسول دیگه استفاده کنی کنسول فتت هم راه داره که بفهمی بن شده یا نه یه سرچ کن تو سایت هست طریقه فهمیدنش کنسول اسلیم شما هم یه چیزی بهت بگم اگر می خوای اورجینال بازی کنی باید روش فریمور اورجینال بزنی که کپی خورش بپره و خام بشه در اون صورت دیگه بن نمیشی در کل اکانت ها هیچ ربطی به بن شدن ندارند

• Like
Reactions: RezaRazeR
دوستان من آخرين آپديت پائيزي كه اومد(براي AC:BH و NFS:HP)رو نصب كردم و بعد از آپديت فيبل 3(پچ نشده)رو گذاشتم و ارور Disc Unreadable داد.بعد از يه مدتي هم LT+ ريختم و نسخه پچ شده بازيها رو انجام حالا ميخام به لايو وصل شم.ميخواستم بدونم فلگ نشدم؟!بخاطر همون ارور فلگ نشدم؟!

با سلام
وقتي داشتم بازي crysis 2 رو انجام ميدادم وسطاي بازي هنگ ميكنه و تصوير همون جا كه هست ميمونه و فقط بايد كنسول رو خاموش كني.
تا حالا به لايو وصل نشدم .از صحبتهاي بچه ها مشكوك شدم كه ايا من هم فلگ شدم با اينكه تا حالا لايو وصل نشدم؟و يا فقط ديسك بازي مشگل داره و هر دفعه به اين قسمت ميرسم همين اتفاق برام مي افته.

سلام به همه من این موضوع رو تو تاپیک مربوط گفتم اما کسی جواب نداد لطفا شما جواب بدید
من می خوام برای اولین بار به ایکس باکس لایو وصل شم اول که گفت باید اپدیت کنی اپدیت کردم
کپی خورش پرید فرستادم تهران واسه lt9 حالا می گه باید جوین شی وقتی می خوام جوین شم می گه downloading new updates
بعد من سریع خاموش کردم حالا اگه بزارم این چیزارو اپدیت کنه کپی خورش دوباره می پره؟
چون من دیگه نمی تونم هی بفرستم تهران لطفا کمک کنین​

سلام به همه من این موضوع رو تو تاپیک مربوط گفتم اما کسی جواب نداد لطفا شما جواب بدید
من می خوام برای اولین بار به ایکس باکس لایو وصل شم اول که گفت باید اپدیت کنی اپدیت کردم
کپی خورش پرید فرستادم تهران واسه lt9 حالا می گه باید جوین شی وقتی می خوام جوین شم می گه downloading new updates
بعد من سریع خاموش کردم حالا اگه بزارم این چیزارو اپدیت کنه کپی خورش دوباره می پره؟
چون من دیگه نمی تونم هی بفرستم تهران لطفا کمک کنین

شما قبل از اینکه بدی دوباره برات کپی خور کنن آپدیت داشبورد و لایو رو به صورت آنلاین انجام دادین ؟؟؟ ( نشونش اینه که کپی خور میپره ) اگر جواب مثبته که خوب

شما اگر lt1.9 یا lt1.91 آپ گرید کرده باشید و قبلش آپدیت ها رو به صورت آنلاین انجام داده باشید دیگه مشکلی نیست و کپی خور نمیپره ... اون آپدیتی که الان میاد برای بازی هست که میخوایین برید تو لایو و باید آپدیت بشه و اشکالی نداره ... :>

هشدار

هشدار به همه دوستان

با توجه به متن ایمیلی که برای من آمده که نشانده دهنده معلق شدن پروفایلم بصورت دائم (بن) از استفاده کردن کلیه پروفایلهای که در این بخش [h=1]دانلود بازیهای Arcade ( بدون نیاز به J-Tag) + آموزش[/h]گذاشته شده جددا خودداری کنیدچون باعث بن شدن پروفایلتون بصورت دائم میشه .
متن ایمیل و عکس از پیغام کذایی رو کنسول
Xbox LIVE - Notification of Enforcement Action

cleardot.gif
xlcm@microsoft.com to me Xbox LIVE
Notification of Permanent Suspension: Marketplace theft

[ DO NOT REPLY to this email address. It is not monitored. ]
This email is to notify you that your Xbox LIVE account privileges have been permanently suspended due to marketplace theft.
The conduct that caused this suspension may include, but is not limited to:

• Duplication of item purchase history
  • Attempted Microsoft Points fraud
  • Illegitimate acquisition of redemption codes
Your conduct was brought to the attention of the LIVE Enforcement Team through complaints filed by other Xbox LIVE users or in the course of our operation of the service. The LIVE Enforcement Team has reviewed the complaints and other evidence regarding your conduct and determined it violates the Xbox LIVE Terms of Use and/or Code of Conduct. Because your conduct is in violation, the LIVE Enforcement Team has issued a permanent suspension.
During your suspension, you will not be able to log into Xbox LIVE. Your Xbox LIVE privileges will not be reinstated.
Customer Support is not able to modify or provide any further details about your suspension.
Microsoft expects that all customers abide by the Code of Conduct. The Code of Conduct provides guidelines for appropriate behavior while using the service.
You can view the Xbox LIVE Code of Conduct from the Xbox LIVE Dashboard under Xbox LIVE Policies in Account Management, or by visiting http://www.xbox.com/legal/codeofconduct.htm.You can view the Xbox LIVE Terms of Use by visiting http://www.xbox.com/legal/livetou.htm.
Note: if you are not a user of Xbox LIVE, this suspension may have been enacted due to your activity in the Zune Social. You can view the Zune Social Code of Conduct by visiting http://www.zune.net/legal/codeofconduct.htm. You can view the Zune Social Terms of Service by visiting http://www.zune.net/legal/termsofservice.htm.

Thank you,

LIVE Enforcement Team

[ 800/P/1/67165A47-531A-4BEE-BC78-A9610CF7E6ED/20110815-2328 ]

عکس

برای مشاهده تصویر اصلی (800x1067) روی این نوار کلیک کنید.
DSC_0048.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or