امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
یه سوال از اساتید دارم
هارد هک شده فلگ میشه تو لایو؟
اگه با هارد هک شده بازی کرد و موقعی رفتی لایو هاردو قطعش کنی بازم امکانش هست فلگ بشی؟
سوال اخرم اینکه اگه یه هاردی بازی های ارکید برای خریده شده باشه رو دستگاههای دیگه جواب میده؟
ممنون از دوستان

یه سوال:وقتی مایکروسافت می خواد ban wave بده,خبری چیزی نمیده؟؟!من امروز هر چی سعی کردم به live وصل شم نشد,خیلیم امتحان کردم!قبلاً ام چک کردم فلگ نشده بودم.....

یه سوال:وقتی مایکروسافت می خواد ban wave بده,خبری چیزی نمیده؟؟!من امروز هر چی سعی کردم به live وصل شم نشد,خیلیم امتحان کردم!قبلاً ام چک کردم فلگ نشده بودم.....

خیر خبر نمی ده , احتمالا مشکل از تنظیمات مودم با ISP هست .

سلام من میخوام اولین بار به live وصل بشم دستگاه من arcad 2009 هست که کپی خور شده و از وقتی که خریدمش هیچ نرم افزار خاصی مثل lt نصب نشده و فقط اپدیت 2010 داشبرد رو دارم اگر در محیط live بازی و دانلود نکنم وفقط توی محیط live بچرخم وکاری نکنم باز هم امکان بن شدن هست

سلام من میخوام اولین بار به live وصل بشم دستگاه من arcad 2009 هست که کپی خور شده و از وقتی که خریدمش هیچ نرم افزار خاصی مثل lt نصب نشده و فقط اپدیت 2010 داشبرد رو دارم اگر در محیط live بازی و دانلود نکنم وفقط توی محیط live بچرخم وکاری نکنم باز هم امکان بن شدن هست
بله دوست عزیز امکان بن شدن هست شما باید +Lt داشته باشید بعد به لایو وصل شید !

آخه مگه تاپیک سوال کردن برای لایو و نکات امنیتی نیست که همه اینجا سوال میپرسن؟آخه اینجا برای آمار گرفتن و وقتی یکی بن میشه میاد اینجا اعلام میکنه.هر وقت میبینم اینجا یکی پست زده میگه ای وای که باز بن شدن شروع شد ولی وقتی میای تو تاپیک میبنی یه چیز دیگه پرسیدن

نه نه نه نه نه نه نه نه اصلا:-s :-oمن نمی خوام بن بشم نفوس بد نزن :(من هنوز جوون هم نشدم هزار ارزو دارم یعنی چی که همون اول نوشتید کنسول شما در چه تاریخی بن شده؟:-o:-/ البته بنده ی حقیر که از (ban wave 2009) با هزار دوز و کلک جان سالم بدر بردم:> در چند ماهه ی اخیر توسط توطعه ای که بوسیله ی دوستان طراحی شده بود (فلگ) شدم:(( و دیری نخواهد پایید که به هلاکت خواهم رسید #:-s پس اگر به تاپیک شما (ban wave 2011)iم اضافه شد ما هم خبر کنید تا بیایم احساس همدردی کنیم. اینجوری::((:((:((

دوستان یه سوال فنی من وقتی بازی crysis 2 را تو کنسول گذاشتم یه ابدیت برام کرد که باعث شد وقتی باری هایی مثل cod را بزارم توش بلافاصله unreadable disc بزنه البته اون موقع دستگاهم lt+ نبود بعد اینکه lt+ کردم باز هم cod اجرا نشد البته قبل 3 دقیقه و اون ارور دستگاه را خاموش کردم اول میخئاستم بدونم دلیشش چی بوده دوم اینکه ایا من فلگ شدم؟؟؟؟

دوستان یه سوال فنی من وقتی بازی crysis 2 را تو کنسول گذاشتم یه ابدیت برام کرد که باعث شد وقتی باری هایی مثل cod را بزارم توش بلافاصله unreadable disc بزنه البته اون موقع دستگاهم lt+ نبود بعد اینکه lt+ کردم باز هم cod اجرا نشد البته قبل 3 دقیقه و اون ارور دستگاه را خاموش کردم اول میخئاستم بدونم دلیشش چی بوده دوم اینکه ایا من فلگ شدم؟؟؟؟
شما باید بازی رو پچ میکردی
و متاسفانه فلگ شدی...

شما فلگ نشدی فدات شم وقتی ال تی ریختی باید بازی هارو پچ کنی احتمالا بازی cod پچ نشده اگه دقت کنی گفتن سه دقیقه

شما فلگ نشدی فدات شم وقتی ال تی ریختی باید بازی هارو پچ کنی احتمالا بازی cod پچ نشده اگه دقت کنی گفتن سه دقیقه
تا اونجایی که یادمه وقتی کنسول ارور unreadable disc میداد کنسول فلگ میشد چون lt+ نریخته بودن ایشون و وقتی هم ریختن که دیگه فایده ای نداشته
اگه lt+ داشتن این ارور نمیگرفتن

تا اونجایی که یادمه وقتی کنسول ارور unreadable disc میداد کنسول فلگ میشد چون lt+ نریخته بودن ایشون و وقتی هم ریختن که دیگه فایده ای نداشته
اگه lt+ داشتن این ارور نمیگرفتن

ولی اون اروری که قبلا میداد بلافاصله بعد اجرای بازی بود و دستگاه هنگ نمیکرد ولی بعد اینکه lt+ ریختم بعد اجرای بازی کنسول هنگ کرد ولی قبل اینکه ارور بده دستگاهو خاموش کردم یعنی قبل 3 دقیقه

یه خبر جدید تو فروم 360ISO خوندم که راجبه unbbaned کردن تمام کنسول هایی که تا به حال
در لایو بن شده بودن توسط ماکرو نوشته بود!!!!
نمیدونم تا چقدر صحت داره ولی دوستان بن شده میتونن تست بزنن!!!

Accidentally Unbanned All Consoles!

ull all those banned consoles out from under your bed or from in your closet, because Microsoft just made one of the biggest mistakes they have ever done!

Earlier this morning, on April 26th, Microsoft unbanned every single console that has ever been banned from Xbox Live. It is un certain if Microsoft has a backup of all the banned consoles but as for now, there are no signs of the consoles being rebanned. With the unbanning of all the KV's this means all your Jtags will be unbanned as well, however booting them will still result in a near instant ban!

It would be clever if Microsoft did this to inspire the people deprived of PS3 to reuse the server, however this seems more like a human error. Regardless of the situation, someone is going to be in a lot of trouble for this one!

In order to do this you are going to need to take your banned console and plug it into live, then you are going to have to manually update your dash using this file . Simply put that on the root of a USB stick and reboot the console, it should automatically start installing the update.

ولی اون اروری که قبلا میداد بلافاصله بعد اجرای بازی بود و دستگاه هنگ نمیکرد ولی بعد اینکه lt+ ریختم بعد اجرای بازی کنسول هنگ کرد ولی قبل اینکه ارور بده دستگاهو خاموش کردم یعنی قبل 3 دقیقه
خوب ویژگی فریمور جدید همینه که اگه باپچ نداشته باشه فوری بن نمیشید و 3 دقیقه فرصت دارین تا بازی رو از کنسول خارج کنید ...
شما بازیتون بعد از ریختن lt+ پچه ap2.5 نداشته...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or