امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
چرا توی فروم team-executer چیزی از بن ویو ننوشته؟
این دوستانی که بن شدن قبلا با ارور unreadable disc یا سیاه شدن صفحه(نداشتن پچ روی بازی)مواجه شدن؟

چرا توی فروم team-executer چیزی از بن ویو ننوشته؟
به خاطر اینکه معلوم نیست این افراد خیلی خیلی کم که می گن بن شدن چرا بن شدن. هیچ موج بنی تا الان اتفاق نیوفتاده و به صورت رسمی هم هیچ جا اعلام نشده که مایکروسافت شروع به بن کردن در ماه May کرده.

بن شدن از xbox live خودش 10 ها دلیل می تونه داشته باشه که یکیش استفاده از بازی های کپی هست. متاسفانه تو ایران هرکی اکانتشم بن می شه فکر می کنه مایکروسافت کنسولشو بن کرده.

به خاطر اینکه معلوم نیست این افراد خیلی خیلی کم که می گن بن شدن چرا بن شدن. هیچ موج بنی تا الان اتفاق نیوفتاده و به صورت رسمی هم هیچ جا اعلام نشده که مایکروسافت شروع به بن کردن در ماه May کرده.

بن شدن از xbox live خودش 10 ها دلیل می تونه داشته باشه که یکیش استفاده از بازی های کپی هست. متاسفانه تو ایران هرکی اکانتشم بن می شه فکر می کنه مایکروسافت کنسولشو بن کرده.
پس الان با بن ویو مواجه نیستیم!!!

پس الان با بن ویو مواجه نیستیم!!!
همه چی توضیح داده شد دیگه چیزی هنوز تایید نشده که بن ویو راه افتاده باشه

هیچ موج بنی تا الان اتفاق نیوفتاده و به صورت رسمی هم هیچ جا اعلام نشده که مایکروسافت شروع به بن کردن در ماه May کرده.

تو سایتهای خارجی هم همه راجب بن شدن پروفایل گفتن!
نمیدونم چرا بیخوری این می رو اضافه کردین!
شاید اصلا از همین فردا شروع شه بن ویو اما فعلا که خبری نشده چرا باید اون ماه می اضافه شه و ملت رو گیج کنیم؟

تو سایتهای خارجی هم همه راجب بن شدن پروفایل گفتن!
نمیدونم چرا بیخوری این می رو اضافه کردین!
شاید اصلا از همین فردا شروع شه بن ویو اما فعلا که خبری نشده چرا باید اون ماه می اضافه شه و ملت رو گیج کنیم؟

حق با شماست، من هم از دیروز همه جا خوندم که موضوع بن پروفایل بوده، اون گزینه رو برداشتم.

یه طورایی خوشحالم که بالاخره مایکروسافت کاری بر علیه کسانی که گیمرپوینت دستکاری میکنند و یا از چیت استفاده میکنند انجام داده.

دوستان من هر روز 3 ساعت بازی می کنم تو لایو ولی تا حالا اتفاقی برام نیفتاده فکر کنم داستان بن شدن رو ما خیلی گنده کردیم همین جور الکی که کنسول بن نمیشه. یه LT+ برا لایو بازی کردن کافی نظرتون چیه؟

دوستان من هر روز 3 ساعت بازی می کنم تو لایو ولی تا حالا اتفاقی برام نیفتاده فکر کنم داستان بن شدن رو ما خیلی گنده کردیم همین جور الکی که کنسول بن نمیشه. یه LT+ برا لایو بازی کردن کافی نظرتون چیه؟
رئیس قضیه بن پروفایل هست! و بن شدن کاربرانی که اچیومنت هاشون رو دستکاری کردن!برای اونایی که کنسولشون رو فلش کردن(درایو)فعلا بنی اتفاق نیفتاده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or