امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
يه سوال دارم الان اگه با فريمور LT اولي بريم لايو و بازيهاي قديمي مثل FIFA 9 بازي كنيم بازم احتمال بن شدن هست ؟ (ap2.5 فقط واسه بازي هاي جديد هست كه چك ميشه ديگه)
در واقع آيا اين LT+ فقط به خاطر خطر بازيهاي جديد هست و بازيهاي قديمي رو كماكان با LT قديمي ميشه LIVE رفت؟

دوستان من یه سوالی داشتم . تا حالا از وقتی کنسولو خریدم به لایو وصل نشدم . فقط افلاین بازی میکردم خیلی از بازیارم قبل از ریلیزش میزدم. حالا الان lt plus رو ریختم میخوام تازه به لایو وصل شم ممکنه فلگ شده باشم تا به لایو وصل شم بن شم . چون دیسکایی که قبلا میزاشتم هیچ کدوم شرایط امنیتی نداشتن خیلیاشونم قبل از تاریخ انتشار رسمی بازی میکردم . الان دوستان از کجا باید بفهمم flag شدم .ببخشید زیاد حرف زدم

دوستان من یه سوالی داشتم . تا حالا از وقتی کنسولو خریدم به لایو وصل نشدم . فقط افلاین بازی میکردم خیلی از بازیارم قبل از ریلیزش میزدم. حالا الان lt plus رو ریختم میخوام تازه به لایو وصل شم ممکنه فلگ شده باشم تا به لایو وصل شم بن شم . چون دیسکایی که قبلا میزاشتم هیچ کدوم شرایط امنیتی نداشتن خیلیاشونم قبل از تاریخ انتشار رسمی بازی میکردم . الان دوستان از کجا باید بفهمم flag شدم .ببخشید زیاد حرف زدم
اگه بازیهای جدید یعنی اساسین و ند فور اسپید و فیبل 3 رو نزاشته باشی قلگ نشدی خیالت راحت میتونی بری توی قسمت سیتینگ اونجای که ورژن اپدیت رو میگه اگه در قسمت اینفو بعد از کدهای پایین مقادیر ایکس و وای بود یعنی فلگ شدی وگرنه نشدی (البته میگم اگه این 3 تا بازی جدید رو نزاشته باشی و پیغام ارور نگرته باشی برای اجراشون امکان نداره فلگ شده باشی)

اگر تا به حال لایو وصل نشدید احتمال فلگ شدنتون که نیست مگر با دیسک های جدید. یکی از راه ها این هست که با نرم افزار XVAL 2.0 مقدار X موجود در سیستم اینفوی ایکس باکستون را چک کنید.

اگر تا به حال لایو وصل نشدید احتمال فلگ شدنتون که نیست مگر با دیسک های جدید. یکی از راه ها این هست که با نرم افزار XVAL 2.0 مقدار X موجود در سیستم اینفوی ایکس باکستون را چک کنید.
نه داداش بازیهایه جدیدو نزاشتم . یعنی الان با پروفایل خودم وارد لایو شم نمیفهمه بازیهارو زودتر از ریلیزش انجام دادم بنم کنه. داداش ممنون
الان سیستم اینفو رو دیدم پایین ورژن داشبورد یه E : زده با یه X : جلوشونم یه سری کد نوشته یعنی الان فلگ شدم

آخرین ویرایش:
دوستان اینکه گفتید امکان داره طله باشه درسته فک کنم
چون به منم 160 داده اما هنوز ریدیمش نکردم.
حالا دلیلم اینه که من فک میکردم کنسولم LT داره تو تابستون کلی با بکس بازی کردم بعد 2 ماهی نی
ومدم لایو گفتم این بن ویو بگزره بعد که فهمیدیم چی کاره ایم گلد بخریم.
بعد دیروز که خواستم LT+ نصب کنم فریمور فعلیم رو زده بود 1.6.1 و احتمال میدم که منو شناسای کردن و 160 تا رو دادن تا انلاین شدم مطمعن شن خودمم (:d) بعد تو بن ویو بن کنن
حالا این حدسم بود ... یه وقت به اندوخته های عمی بعضی ها بر نخوره

من یک دستگاه داشتم که سه چراغ شد.از سه تا اکانت اون دستگاهم استفاده کردم با دیسکهای غیر ایمن!حالا من با دستگاه جدیدم فقط یکبار آنلاین شدم(بدون دیسک) که گیمر تگمو روی این دستگاهم داشته باشم.این سه تا بازی جدیدم بازی نکردم.حالا میخواستم بدونم من که فقط میخوام cod رو آنلاین بازی کنم اگر اریجینالشو بخرم(دستگام کپی خوره از این اسلیم ها!) بازم خطر بن هس یا نه؟(ببخشید طولانی شد ولی جواب سوالمو همینجا فقط میتونم بگیرم!!).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or