با این راهای ساده نه نمیشه.ولی یه راهایی داره که تخصصی هست وخرج هم داره به صرفه هم نیست.(برای مثال عوض کردن سریال نامبر یک برد با یه برد دیگه! که به هر حال یک برد سوخت داده میشه! ولی اصلا راهی وجود نداره یک کنسول که بن شده رو از همون حالت از بن در اورد.چون کلا کنسول از طرف سرورها بلاک شدست و هیچ کاری نمیشه کرد)شرمنده سوال از دید اساتید مبتدیه ولی راهی پیدا شده کنسول بن شده رو از بن در بیاره؟
البته این کارها هم فقط روی کنسول j-tag انجام میشه!کلا بی خیالش شید.هیچ راهی وجود نداره!با این راهای ساده نه نمیشه.ولی یه راهایی داره که تخصصی هست وخرج هم داره به صرفه هم نیست.(برای مثال عوض کردن سریال نامبر یک برد با یه برد دیگه! که به هر حال یک برد سوخت داده میشه! ولی اصلا راهی وجود نداره یک کنسول که بن شده رو از همون حالت از بن در اورد.چون کلا کنسول از طرف سرورها بلاک شدست و هیچ کاری نمیشه کرد)
خرید کنسول جدید بهتره.
دوست من اینا همش چرت و پرته تا کنسولو به لایو وصل نکنی معلوم نیستسلام
یه سوال داشتم: من قبل از بن ویو 2009 لایو بودم(i xtream 1.6 full stealth) وقتی بن ویو شروع شد چون شک نداشتم بن میشم دیگه کانکت نکردم الان وقتی میرم تو xbox.com قسمت request a repair ارور نمیده , xval هم میگه : secdata is clean , کنسول بن شده یا نه؟
هیچ کاریش نمیشه کرد ! دیگه خلاصی !آقا جان مادراتون کمک کنید دیگه.
من فلگ شدم ولی هنوز اطلاعاتم تو لیست سیاه رفته برای بن. ینی هنوز آنلاین نشدم. چیکار کنم که فلگ دستگاه بر طرف شه و به live وصل شو؟
از کجا فهمیدی فلگ شدی؟آقا جان مادراتون کمک کنید دیگه.
من فلگ شدم ولی هنوز اطلاعاتم تو لیست سیاه رفته برای بن. ینی هنوز آنلاین نشدم. چیکار کنم که فلگ دستگاه بر طرف شه و به live وصل شو؟
دوستان من اساسین جدید رو داخل دستگاه گذاشتم و ارور unreadable disk داد
حالا وقتی با اون برنامه ی فهمیدن بن شدن امتحان می کنم می نویسه:
ap2.5 challenge failed
حالا واقعا بن شدم چون هنوز میتونم لایو بازیکنم؟