امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
به نظرم بن ویو امسال اختصاص به کسانی داره که بازیهای AP2.5 روی داشبورد جدید خواستن اجرا کنن و ارور گرفتن
به نظرم LT نمره 20 گرفت از لحاظ شناسایی نشدن

شرمنده سوال از دید اساتید مبتدیه ولی راهی پیدا شده کنسول بن شده رو از بن در بیاره؟
با این راهای ساده نه نمیشه.ولی یه راهایی داره که تخصصی هست وخرج هم داره به صرفه هم نیست.(برای مثال عوض کردن سریال نامبر یک برد با یه برد دیگه! که به هر حال یک برد سوخت داده میشه! ولی اصلا راهی وجود نداره یک کنسول که بن شده رو از همون حالت از بن در اورد.چون کلا کنسول از طرف سرورها بلاک شدست و هیچ کاری نمیشه کرد)
خرید کنسول جدید بهتره.

با این راهای ساده نه نمیشه.ولی یه راهایی داره که تخصصی هست وخرج هم داره به صرفه هم نیست.(برای مثال عوض کردن سریال نامبر یک برد با یه برد دیگه! که به هر حال یک برد سوخت داده میشه! ولی اصلا راهی وجود نداره یک کنسول که بن شده رو از همون حالت از بن در اورد.چون کلا کنسول از طرف سرورها بلاک شدست و هیچ کاری نمیشه کرد)
خرید کنسول جدید بهتره.
البته این کارها هم فقط روی کنسول j-tag انجام میشه!کلا بی خیالش شید.هیچ راهی وجود نداره!

سلام
یه سوال داشتم: من قبل از بن ویو 2009 لایو بودم(i xtream 1.6 full stealth) وقتی بن ویو شروع شد چون شک نداشتم بن میشم دیگه کانکت نکردم الان وقتی میرم تو xbox.com قسمت request a repair ارور نمیده , xval هم میگه : secdata is clean , کنسول بن شده یا نه؟

re

سلام
یه سوال داشتم: من قبل از بن ویو 2009 لایو بودم(i xtream 1.6 full stealth) وقتی بن ویو شروع شد چون شک نداشتم بن میشم دیگه کانکت نکردم الان وقتی میرم تو xbox.com قسمت request a repair ارور نمیده , xval هم میگه : secdata is clean , کنسول بن شده یا نه؟
دوست من اینا همش چرت و پرته تا کنسولو به لایو وصل نکنی معلوم نیست

آقا جان مادراتون کمک کنید دیگه.
من فلگ شدم ولی هنوز اطلاعاتم تو لیست سیاه رفته برای بن. ینی هنوز آنلاین نشدم. چیکار کنم که فلگ دستگاه بر طرف شه و به live وصل شو؟

دوستان یکی کمک کنه من به لایو وصل شدم برای بازی مردن وار فیر 2 چه جوری باید گروهی بازی کرد باید همدیگر رو اد کنیم؟؟من توی همه بخشهاش رفتم اما فقط خودم بودم و خودم در حالی که توی باتلفید بد کمپانی زارتی رفتیم قاطی چندتا خارجی بازی کردیم...چیکار باید بکنم؟؟

flag یا ban

دوستان من اساسین جدید رو داخل دستگاه گذاشتم و ارور unreadable disk داد
حالا وقتی با اون برنامه ی فهمیدن بن شدن امتحان می کنم می نویسه:
ap2.5 challenge failed
حالا واقعا بن شدم چون هنوز میتونم لایو بازیکنم؟

دوستان من اساسین جدید رو داخل دستگاه گذاشتم و ارور unreadable disk داد
حالا وقتی با اون برنامه ی فهمیدن بن شدن امتحان می کنم می نویسه:
ap2.5 challenge failed
حالا واقعا بن شدم چون هنوز میتونم لایو بازیکنم؟

با توجه به گفته های دوستان شما در حالت آفلاین Flag شدی و با اتصال به لایو دستگاهت برای ماکروسافت شناسایی شده و در بن ویو آینده (که تاریخ مشخصی نداره) احتمالا به جمع بن شدگان خواهی پیوست. تا زمان ban wave میتونی با دستگاه فلگ شدت از محیط لایو لذت ببری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or