امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
2-شما از وقتی که کد رو وارد میکنی(کد اکانت یکساله)اون میگذره ولی اگه بعد از بن شدنت کنسولت رو عوض کنی میتونی با ریکاور کردن پروفایلت اون اکانت رو بر گردونی(ولی اون مدت که استفاده نکردی از وقت اکانتت میرهمثلا اگه یک ماه بین عوض کردن کنسول بن شدت با یه کنسول بن شده بگذره یک ماه هم از وقت اکانت یکسالت گذشته)
ممنون از جوابتون ...;)
همین سوالم از همش مهمتر بود.

آقا من بازي فيفا 11 رو بدون اينكه چك كنم اصلا حواسم نبود گذاشتم يك ساعت هم لايو زدم (ssv1 ) بود حالا ميخواستم بدونم ديگه حتمي بن ميشم يا جاي اميدواري هست؟(چند درصد؟) آخه كنسولم رو تازه خريدم قبلي سوخته بود اين يكي هم كه اينجوري اغفال شدم

سلام دوستان.... از ایکس باکس لایو میشه داونلود کرد یا خرید کرد؟ موجب بن شدن نمیشه؟ نمیدونم چرا ولی با این که تو ذهن خودم هیچ ارتباطی بین این دو تا (خرید از لایو و بن شدن) نمیبینم ولی فکر کنم یه همچین چیزی شنیدم گفتم از شما بپرسم !

سلام دوستان.... از ایکس باکس لایو میشه داونلود کرد یا خرید کرد؟ موجب بن شدن نمیشه؟ نمیدونم چرا ولی با این که تو ذهن خودم هیچ ارتباطی بین این دو تا (خرید از لایو و بن شدن) نمیبینم ولی فکر کنم یه همچین چیزی شنیدم گفتم از شما بپرسم !
خیر ربطی ندارن...

من هم سر بازی های آرکید بن شدم:((

عجب!!!
تو بازی آرکید فکر نکنم کسی بیشتر از من بازی کرده باشه! من بن نشدم! تاره چند دقیق پیش داشتم بازی می کردم! بعد شما...! مطمئنید بن شدید؟!:d
چون چند هفته پیش هم چند نفر رو بن کردن (آرکید هم بازی نمی کردن!)

تو هیچ فروم خارجی خبری مبنی بر بن شدن افراد از بازی کردن آرکید داده نشده! فقط تو BC این چیزها رو مشاهده می کنیم!:d

سلام دو سوال...
1.الان دوره ی بن در لایو هست؟!؟
2.اگه نه میتونم موقتا با دیسکای بدون استیل پچم شبکه ای بازی کنم؟!؟

سلام

1-نه ظاهرا هنوز بن ویو جدید شروع نشده.
2-معمولا زمان falg (شناسایی) شدن کنسولها ربطی به تاریخ بن ویو نداره پس نباید به هیچ عنوان از دیسک های نامطمئن در محیط لایو استفاده کرد.

سلام

1-نه ظاهرا هنوز بن ویو جدید شروع نشده.
2-معمولا زمان falg (شناسایی) شدن کنسولها ربطی به تاریخ بن ویو نداره پس نباید به هیچ عنوان از دیسک های نامطمئن در محیط لایو استفاده کرد.
بابا مگه نمی گن امسال بن ویو نداریم؟!!!
قضیه چیه آخر؟:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or