امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
بن ويو با ٢ نفر شروع نميشه. هروقت يدفه ٢٠ ٣٠ نفر بن شدن اونوقت شروع شده. تا ريليز Black Ops هم احتمال ميدم شروع نميشه. اونايي هم كه بن شدن ، دليلش متفاوته ..

ای بابا من تازه می خواستم برم تو کاره لایو!
یه سوال:من یه بار به لایو وصل شدم آپدیت کردم و فوتبال بازی کردم احتمال داره تو لیست سیاه باشم؟(اون موقع فریمورم LT نبود)

منم خیلی تازه کارم :دی
میخواستم بدونم اگه فریمورم lt باشه و بازی هامم stealth patch باشن مشکلی کلا پیش نمیاد برا بن شدن ؟!
نه دوست عزیز با lt هم خطر بن وجود داره ( ولی با درصد کمتر ) ولی اینکه بگیم چون lt هستیم بن نمیشیم اشتباه هست .

همه LT دارن اکثرا هم بازیاشون SP هست ولی بازم همگی بن میشیم ;)
پس اگه اینطوری چه فرقی میکنه ادم یه فریمور مضخرف که فقط بشه باهاش بازی های کپی رو اجرا کرد + چند تا بازی کپی بدون sp داشته باشه و باهاش بره لایو ؟ )x

پس اگه اینطوری چه فرقی میکنه ادم یه فریمور مضخرف که فقط بشه باهاش بازی های کپی رو اجرا کرد + چند تا بازی کپی بدون sp داشته باشه و باهاش بره لایو ؟ )x

هیچ فرقی نمیکنه مهندس!

هر سال یه 4 5 نفری از ویو در میرن که اونم کاملا شانسیه

من امروز صبح و دیروز BBC2 زدم و امشب هم وصل شدم اچیویمنت ها آپدیت شه خبری نبود.
فقط 2 بار یه اروری اومد که نوشته بود شما دوباهر می توانید اکانت خودر ا فعال کنید و چند روز ممکنه یکمی از امکانات نباشه و اینا!
آخرش همم یه کد STATUS داده بود.
همین قدر بیشتر نتوستم بخونم که رفت!
می شه بگین وقتی بن بشیم چه اتفاقی می افته؟
منظورم وقتیه که وصلیم همونجا چی میشه؟؟؟رو صفحه می نویسه Banned یا....؟؟؟؟

من امروز صبح و دیروز BBC2 زدم و امشب هم وصل شدم اچیویمنت ها آپدیت شه خبری نبود.
فقط 2 بار یه اروری اومد که نوشته بود شما دوباهر می توانید اکانت خودر ا فعال کنید و چند روز ممکنه یکمی از امکانات نباشه و اینا!
آخرش همم یه کد STATUS داده بود.
همین قدر بیشتر نتوستم بخونم که رفت!
می شه بگین وقتی بن بشیم چه اتفاقی می افته؟
منظورم وقتیه که وصلیم همونجا چی میشه؟؟؟رو صفحه می نویسه Banned یا....؟؟؟؟

وقتی بن میشید همون اول موقع وصل شدن به لایو یه ارور میاد که میگه به سلامتی بن شدید :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or