Rockstar
کاربر سایت
نه دیگه.میگه بعد از اینکه مود کردن خونه ی تکاوچ تموم شد برای اولین بار همونجا به لایو وصل شد.اشکان راجب قسمت دوم پستم چی شما قبل از مود به لایو وصل شدی؟
نه دیگه.میگه بعد از اینکه مود کردن خونه ی تکاوچ تموم شد برای اولین بار همونجا به لایو وصل شد.اشکان راجب قسمت دوم پستم چی شما قبل از مود به لایو وصل شدی؟
اصلا به gamertag ربطی نداره. شما اصلا نمی تونی به سرور های live وصل شی و در قسمت test connection تو قسمت تست XBOX LIVE نتیجه failed می شه درست مثل اینکه مثلا تو قسمت چک کردن به فرض DNS گیر کنه.با یه gamertag دیگه میتونین به لایو وصل شین؟
اصلا به gamertag ربطی نداره. شما اصلا نمی تونی به سرور های live وصل شی و در قسمت test connection تو قسمت تست XBOX LIVE نتیجه failed می شه درست مثل اینکه مثلا تو قسمت چک کردن به فرض DNS گیر کنه.
البته Gamertag هیچ کس بن نشده و می شه ID رو روی یه 360ی که بن نشده وارد کرد و بدون هیچ مشکلی وارد live شد بدون اینکه مشکلی داشته باشه.
دقیقاً همینطوره.یعنی منظورت اینه که طرف با اون 360 ی که در اختیار داره دیگه نمیتونه به live وصل شه اره؟
گیمر تگش رو اگه رو یه 360 دیگه امتحان کنه جواب میده ولی 360 ی که بن شده دیگه نمیشه برا live ش کاری کرد!!
پس حواسم باشه وقتی میخوایم 360 بخرم حتما اکبند باشه و جلوی خودم بازش کنه!!
من هم بند شدم
از یه هفته قبل از این ابدیت دستگاهم شروع کرد به قطع و وصل شدن تا روز قبل از ابدیت بعد درست شود که دوباره امروز قطع شود دیگه وصل نشود
نشونشم همینه که شروع به قطع و وصل شدن میشه منم همینطوری شدم اگه از لایو قطع و وصل شدین دیگه وارد نشین چون دارن شمارو شناسایی میکنن