مگه اونایی که درایو هیتاچی دارن هم میتونم لایو بازی کنن ؟منم بن شدم! امروز صبح تست کردم دیدم بله!
درایو: lg/hitachi
مدل: 59b
فیرم ویر: 2.2 (قدیمی)
بازی: فقط کپی (کپی هارو از خیلی ها گرفتم)
ریجن دستگاه: NTSC/UC
محل ثبت نام: امریکا! (محمد جان اصلا به ثبت نام ربطی نداره! به نوع درایو هم ربطی نداره.)
در ضمن این فیرمور جدیده هم هیچ تاثیری نداشته چون فروم های خارجی خوندم کسانی بودن که با وجود داشتن این فریمور های جدید یعنی 5.3 برای سامسونگ و 2.4 برای هیتاچی باز بن شدن.
محمد جان به gamerscore ربطی نداره اصلا، کسانی بودن که زیر 1000 تا اچیومنت داشتن و کنسولشونو تازه خریده بودن و باز بن شدن.اول اینکه فکر نکنم از بازی ها باشه چون ما هم مثل بقیه بازی خریدیم و تقریبا همه مثل همیم حتی بازی هامونو با هم عوض کردیم پس احتما بازی خیلی کمه فقط یه نکته این وسط هست اونم اینه که ماکروسافت کسانی رو که گیمر اسکور بالا داشتن و بازی انلاین هم زیاد میکردن شناسایی کرده و زیر نظر گرفته و بن کردشون
بابا شما دیگه خیلی از مرحله پرتی فکر کنم.مگه اونایی که درایو هیتاچی دارن هم میتونم لایو بازی کنن ؟
خوب همون اول همه میگفتن اونایی که درایو هیتاچی دارن بن میشن
مگه فقط درایو های سامسونگ نمیتونستن به لایو وصل بشن ؟
پس چرا بعضی ها با درایو هیتاچی هم بازی میکردن ؟ یعنی احتمال نمیدادن که بن شن ؟
با توجه به اینکه فقط دو نفر تا حالا تو این سایت بن شدن من به یه نتیجه رسیدم که میگم براتون ببینین ممکنه درست باشه؟
اول اینکه فکر نکنم از بازی ها باشه چون ما هم مثل بقیه بازی خریدیم و تقریبا همه مثل همیم حتی بازی هامونو با هم عوض کردیم پس احتما بازی خیلی کمه فقط یه نکته این وسط هست اونم اینه که ماکروسافت کسانی رو که گیمر اسکور بالا داشتن و بازی انلاین هم زیاد میکردن شناسایی کرده و زیر نظر گرفته و بن کردشون
به نظر عاقلانه میاد چون زیر نظر گرفتن همه کار سختیه و اکثرا کسانی که امتیاز بالا دارن کنسولشون هک شدس این یه تئوری شما ببینین میتونین کسی رو پیدا کنین با امتیاز پایین که بن شده باشه؟
اگه نظر دیگه ای هم دارین بگین
پ.ن:امیر اگه دقت کنی به jin هم که بالای 10000 امتیاز داره گیر دادن با اینکه بازی ارجینال میخره دیگه نمیزارن فیلم دانلود کنه در حالی که بقیه راحتن!