دلم خوش بود که میام یه سری به تاپیک های کل کل در Live میزنم و با دوستان احوالپرسی میکنم در عین اینکه خط و نشون می کشم ، ولی برعکس دیدم همه جا خلوت است غیر از این تاپیک ...
الان که می بینم خیلی از رفقای پایه لایو بن شده اند ناراحت میشم و میخوام گریه کنم ، چون یاد اون روزهای می افتم که ساعت 21:30 دقیقه شب که توی لایو On می شدم ؛ نیکنام ، امیر ، فریدون ، مهرداد ، عرفان ، حمید ، مازیار ، نیما و باقی دوستان با هم جمع می شدیم و یکی Host میشد و GoW می زدیم.امیر می گفت از اون طرف پیشروی کن برعکس عمل می کردم و راند رو می باختیم ( :biggrin1: ) ، هر وقت مهرداد عملیات انتحاری انجام میداد در مقابل با Headshot یا ChainSaw جواب می دادیم ، تا ساعت 3-4 صبح با مهرداد حرف میزدم و هر نیم ساعت یکبار با همین مهرداد سر اینکه چی بازی کنیم بحث می کردیم...هی طعنه می زدیم که چرا فلان بازی که آنلاینش خوبه رو نگرفتی و عوضش رفتی این بازی درپیت رو خریدی.... (
)
یاد این خاطرات که می افتم بیشتر دلم می سوزد.بیشتر از همه برای عرفان ، فریدون ، نیکنام و مهرداد متاسفم چون دقیقا میدونم که این دوستان در لایو زندگی می کردند و لایو فقط جنبه سرگرمی نداشت.
همه جا تبعیض تو لایو هم تبعیض.من همش در هفته 1 ساعت تا 1/5 با لایو بازی میکردم و تازه 3 ماه بود وصل شده بودم ولی بن شدم اما اونایی که از صبح تا شب پاشن بن نشدن
بابا حمید جان ! من که هر وقت در این یک ماه Gold ـم On شدن شما رو در حال Be a Pro بازی FIFA 08 می دیدم.گویا خیلی ناراحت هستید چون حافظه تون ضعیف شده...
هر چند هیچ کس منو یادش نمیاد
اختیار داری...در این مدت مثل دو تا برادر بودیم.یعنی ممکن است آدم برادرش رو هم فراموش کند ؟
به این نشونه که تو gears of war متخص chain saw بودی
دیدی یادت نمیاد !
مهرداد متخصص عملیات انتحاری بود.من متخصص CS بودم.
نیما هم به پدر GoW ایران معروف بود...
6 ماه پیش هم که سری اول بن کردن بود فقط gow بازی میکردم
البته در خارج هم اینطوری است.بیشتر دوستانی که در USA , Japan دارم و از طریق وصل شدن به Host های دیگر باهاشون آشنا شدم ، همراه کنسولشون فقط GoW خریدند ! هفته پیش که با یکی از این افراد Message نگاری می کردم ، از اینکه هنوز GoW را روی Hardcore تمام نکردم شوکه شده بود.
-------
إن شاء ا... دوستانی که بن شده اند HDD دستگاه رو نگه دارند و خود دستگاه رو رد کنند.در شرایط عادی با گرفتن یک Core یا Arcade System هم کارتون راه می افتد ولی اگر مایه دار هستید سراغ Elite خواهید رفت.
فقط از این بعد از بازیهایی استفاده کنید که Stealth Patch باشند.
------
در مورد وضعیت خودم :
درایو دستگاهم که Hitachi بود و فرمور 3.5 ...
فقط در مورد استلف بودن همه بازیهایم شک دارم که متاسفانه گلدم جمعه تموم شد و نمی توانم ببینم بن شده ام یا خیر.حالا تا هفته دیگه یه اکانت جور میکنم تا ببینم اوضاع چجوری است.اگر بن شده بودم که دستگاه رو رد میکنم و یه Arcade System می گیرم.
باز هم برای کسانی که بن شدند متاسفم و البته باهاشون ابراز همدردی میکنم چون احتمالا خودم هم بن شده ام !
حامد - Gamer Tag : HamedMGS