الماس درخشان صنعت بازی : 10 بازی برتر راکستار

بهترین بازی راکستار از نظر شما کدام است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    156
لعنتی این نظرسنجی از انتخاب همسر سخت ترهx_x

شدیدا بین vice city و San andreas و rdr 2 مونده بودم

ولی در آخر آرتور نامرد کارش رو کرد و به rdr 2 رای دادم:x(بهترین بازی تمام عمر گیمری من)

انصافا vice city و San andreas هم زمان خودشون چیزی کم نداشتن و هر عنوانی غیر از rdr 2 بود من یکی از این ۲ تا رو انتخاب میکردم

با تمام احترامی که برای اسطوره ها قائل هستم از جمله مکس پین و سری GTA که من رو در 12 سالگی با دنیای راکستار آشنا کردند ... ولی باید بگم در سال 2020 بازی به دستم رسید که با اختلاف نه تنها بهترین بازی این شرکت بلکه بهترین بازی قرن و زندگی من شد و اون هم چیزی نیست جز RDR 2 ... چرا که آرتور مورگان تونست جای مکس پین رو هم در قلبم بگیره و تبدیل به بهترین شخصیتی بشه که توی زندگیم تجربه ش کردم. نمیشه ولی آرزو میکنم یک نسخه از RDR ساخته بشه و به قبل از همه این جریانات بپردازه ... زمانی که آرتور حکم جان رو داشته و داچ حکم آرتور ... حتما دوباره قلبم میشکنه

1- RDR2
-
-
2- Vice City
3- Sanandreas
4- Gta V / RDR
5- GTA IV

با اینکه با همشون تقریبا زندگی کردم مخصوصا Vice City که باهاش بزرگ شدم اما بنظرم اون تاثیری که RDR2 روم گذاشت شدیدا خاص بود، موقعی که بچه ای ناخداگاه شدید درگیر بازی میشی و چون کار و زندگی هم نداری 24 ساعت میشینی پاش و بخشی از زندگیت میشه اما اگه یک بازی بتونه مثل RDR2 تو بزرگی اینقد تحت تاثیرت بزاره یعنی شاهکار کرده، یعنی الان هرکی بیاد بگه دیگه صنعت گیم مثل قدیم نیست و بازیا نمیتونن عمیق و تاثیرگذار باشن RDR2 ـو میزنم تو گوشش :D حالا از قضیه فنیش هم بگذریم که بنظرم بهترین شخصیت اصلی و ویلین رو داشت بین کل بازیایی که راکستار ساخته اونم با اختلاف خیلی زیاد (نظر شخصی)

برای من L.A.Noire قطعا در رتبه اول قرار میگیره:D یه حس عجیب و جالبی داشتم با اون بازی.خلاصه که خیلی فوق العاده بود.
بعد از اون با اختلاف خیلی کمی GTA:VC قرار میگیره.بقیه ی عناوین راک استار همشون رو تو یه رتبه میتونم بذارم و با اسم هر کدومشون کوله باری از خاطره برام مرور میشه:D

قطعا GTA IV بهترین و انقلابی ترین بازی راکستار بود. توی زمان خودش یه جورایی باور نکردنی بود
شاید بگید GTA III ولی بنظر من هیچ بازی مثل IV نتونست سطح استاندارد های بازی سازی رو اینقدر بالا ببره

بعدش بهترین بازی راکستار رو RDR و RDR 2 میدونم... هر چند با GTA Vice City و San Andreas هم یک عمر خاطره داریم

آخرین ویرایش:
مرسی بهزاد
برا من بیشتر از همه RDR و RDR2 فوق العاده بودن بعدش هم GTA V
به RDR رای دادم اون زمان خیلی بهم چسبید
من میخواستم دقیقا همین جوری بنویسم که دیگه شما نوشتید . کاملا هم نظرم با شما .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or