Kiddo_hunter Lilith کاربر سایت Jul 16, 2014 #46 Crash Bully:-b Tekkenb-) Reactions: Iman Shadow, Sega_genesis and ehsanservat
bewin کاربر سایت Jul 16, 2014 #47 به مناسب sniper elite III Reactions: Sega_genesis, YORDA, ClaP TraP and 1 other person
dani_redline کاربر سایت Jan 19, 2017 #51 من میخواستم god of ware بازی کنم سی دی بالا نمیاد. چطوری رایت کنم ازش ؟ فک کنم خش باعث میشه نخونه. نکته:dvd-9 هستش Reactions: Sega_genesis
من میخواستم god of ware بازی کنم سی دی بالا نمیاد. چطوری رایت کنم ازش ؟ فک کنم خش باعث میشه نخونه. نکته:dvd-9 هستش
M E S S I 10 کاربر سایت Oct 30, 2017 #52 PES GOD OF WAR 2 RE4 GTA:SA Reactions: Iman Shadow and Sega_genesis
Ffmmdreza کاربر سایت Oct 21, 2023 #53 الان به Gran Turismo 4 برگشتم Reactions: Amir rad, Sega_genesis and MrElectricWizard
yar_66 کاربر سایت Mar 17, 2024 #55 سلطان eleven 10 حیف زبان منوها انگلیسی نیست کسی میدونه تنظیماتش کدومه و زبان چجوری میشه عوض کرد؟ Reactions: Amir rad
yar_66 کاربر سایت Mar 23, 2024 #56 نوشته شده توسط Game of Death: این نسخه رو دانلود و تست کن. (روی "این نسخه" سبز رنگ خط بالا کلیک کن و بعد روی Find Links کلیک کن و بعد براحتی فایل World Soccer Winning Eleven 10 (English Patched).7z رو دانلود کن.) بیشتر... من کنسول ps2 ندارم کنسولم ps4 کپی خور هست برای اون میخوام میتونی لینک پیدا کنی؟ دمت گرم Reactions: Game of Death
نوشته شده توسط Game of Death: این نسخه رو دانلود و تست کن. (روی "این نسخه" سبز رنگ خط بالا کلیک کن و بعد روی Find Links کلیک کن و بعد براحتی فایل World Soccer Winning Eleven 10 (English Patched).7z رو دانلود کن.) بیشتر... من کنسول ps2 ندارم کنسولم ps4 کپی خور هست برای اون میخوام میتونی لینک پیدا کنی؟ دمت گرم
saeid0034 کاربر سایت May 10, 2024 #57 نوشته شده توسط yar_66: سلطان eleven 10 حیف زبان منوها انگلیسی نیست کسی میدونه تنظیماتش کدومه و زبان چجوری میشه عوض کرد؟View attachment 331583 بیشتر... گوگل ترنسلیت باز کن برو توی بخش دوربینش و بگیر روی تلویزیون خودش ترجمه میکنه برات، تنظیمات رو پیدا کن و برو داخلش... Reactions: Iman Shadow
نوشته شده توسط yar_66: سلطان eleven 10 حیف زبان منوها انگلیسی نیست کسی میدونه تنظیماتش کدومه و زبان چجوری میشه عوض کرد؟View attachment 331583 بیشتر... گوگل ترنسلیت باز کن برو توی بخش دوربینش و بگیر روی تلویزیون خودش ترجمه میکنه برات، تنظیمات رو پیدا کن و برو داخلش...