اقای Cliff B خالق Geow ، به Blizzard حسادت میکنم .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
blizzcon.jpg

درود .

در حال حاظر میتوان گفت تمامی استودیوهای بزرگ بازی در E3 امسال حضوری فعال را دارند تا بتوانند عناوین خود را بهتر به دید دیگر رقبا و گیمرها برسانند . در این میان شرکت افسانه ای بلیزارد سالهاست که در کنفرانسهای دیگر حضور ندارد، و این شرکت با راه اندازی همایش بزرگ خود یعنی "BlizzCon" که از سال 2006 افتتاح شد ، میزبان سیلی از طرفداران خود در این کنفرانس میباشد.
در همین راستا اقای "Cliffy B" سازنده سری بازیهای زیبای "Gears Of War" در طی صحبتی بیان کرد: که به شرکت بلیزارد و بازی World Of Warcraft حسادت میکند . وی در مصاحبه ای با NowGamer افزود : من به شرکت بلیزارد حسادت میکنم انها واقعا عالی هستند این شرکت درای طرفدار و انجمن خیلی خوبی میباشد . ارزوی من این است که یک روز به همانند "BlizzCon" یک "EpicCon" داشته باشم .
وی همچنین در مورد این سوال که ایا Gears Of War 3 در مقابل دو بازی MW3 و BF3 شانسی دارد ؟ پاسخ داد :
شما نمیتوانید این دو بازی را نادیده بگیرید . ولی امیدوارم با امدن ماه ستامبر بتوانیم یک بازی زیبای شوتر TPS به عنوان جایگزین ارائه دهیم .

SRC

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: "[MTV]"
Geow 3 راحت mw3 ىو شکست میده ولی Bf3 نظر درباره اش سخته.تازه کنفرانس این شرکت ها که قابل مقایسه با Blizz con نیست بابا.Blizzard همیشه یک چیز دیگه بوده.

تاريخ عرضه توي يه ماه هست ولي به قول فردين واقعا چه ربطي دارن؟!

نه سبكشون به هم ميخوره نه پلتفرمشون (دو تا بازي مولتي پلتفرم با Gears ؟)

هركي با Cllif مصاحبه كرده احتمالا قبل مصاحبش يه چيز زده :d

بابا ربط داره دیگه!هر سه عنوان شوتر و از امیدهای فروش خفن در سال جاری اند.
پ.ن:وقتی باران سنگین رو با آلن ویک ملت مقایسه میکنن،چرا دنده جنگی رو با میدان نبرد و جنگاوری نوین مقایسه نکنیم؟:)

بابا ربط داره دیگه!هر سه عنوان شوتر و از امیدهای فروش خفن در سال جاری اند.
پ.ن:وقتی باران سنگین رو با آلن ویک ملت مقایسه میکنن،چرا دنده جنگی رو با میدان نبرد و جنگاوری نوین مقایسه نکنیم؟:)

آخه اون دوتا مولتي پلتفرمن مسلمه كه بيشتر ميفروشن

(البته غير ممكنه كسي 360 داشته باشه و Gears نخره)

ایشون کلا حسود هستند به نمایشگاه تهران برج میلادم حسادت میکردند:d و امیدوار بودن ارشادکن برگزار شود و با سیاره میترا و گرگین رقابت کنند:d

اصلا این گیرز چه ربطی به BF3 و MW3 داشت؟ :دی
هیچی هر 3تاشون 3 دارن!‎:)

(البته غير ممكنه كسي 360 داشته باشه و Gears نخره)

آخه این چه حرفیه میزنی خو...!
این بازی بوست بزنه 5-6 میلیون میفروشه از بین 50 میلیون نفری كه 360 دارن!پس همچینم غیر ممكن نیست.....

بازی خوب و غیرتکراری ساختن و یه نسخه رو سه چهار بار کش ندادن هنری میخواد که نه شما داری کلیف جان و نه کل اون کمپانی معظم و معزز اپیک...رو این حساب هیچوقت حتی نزدیک بلیزارد هم نمیشی! برای خیلی از بازیسازها حتی حضور تو بلیز‌کان به عنوان هوادار افتخاره که شوما قطعا یکی از اونایی. اپیک‌کان رو هم خواهشا بیخیال که همین یه موضوع غیرتکراری :d دنیای گیم(بلیز‌کان) خز میشه!

• Like
Reactions: Scαrface

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or