اقای Cliff B خالق Geow ، به Blizzard حسادت میکنم .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
blizzcon.jpg

درود .

در حال حاظر میتوان گفت تمامی استودیوهای بزرگ بازی در E3 امسال حضوری فعال را دارند تا بتوانند عناوین خود را بهتر به دید دیگر رقبا و گیمرها برسانند . در این میان شرکت افسانه ای بلیزارد سالهاست که در کنفرانسهای دیگر حضور ندارد، و این شرکت با راه اندازی همایش بزرگ خود یعنی "BlizzCon" که از سال 2006 افتتاح شد ، میزبان سیلی از طرفداران خود در این کنفرانس میباشد.
در همین راستا اقای "Cliffy B" سازنده سری بازیهای زیبای "Gears Of War" در طی صحبتی بیان کرد: که به شرکت بلیزارد و بازی World Of Warcraft حسادت میکند . وی در مصاحبه ای با NowGamer افزود : من به شرکت بلیزارد حسادت میکنم انها واقعا عالی هستند این شرکت درای طرفدار و انجمن خیلی خوبی میباشد . ارزوی من این است که یک روز به همانند "BlizzCon" یک "EpicCon" داشته باشم .
وی همچنین در مورد این سوال که ایا Gears Of War 3 در مقابل دو بازی MW3 و BF3 شانسی دارد ؟ پاسخ داد :
شما نمیتوانید این دو بازی را نادیده بگیرید . ولی امیدوارم با امدن ماه ستامبر بتوانیم یک بازی زیبای شوتر TPS به عنوان جایگزین ارائه دهیم .

SRC

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: "[MTV]"
آخه این چه حرفیه میزنی خو...!
این بازی بوست بزنه 5-6 میلیون میفروشه از بین 50 میلیون نفری كه 360 دارن!پس همچینم غیر ممكن نیست.....

اين مثل مثلا Forza نيست كه با اينكه انحصاري هست ولي يك عده نميخرن (به هر دليلي)

Gears 3 رو تقريبا همه 360 دارا ميگيرن و يكي از دلايل فروش بيشترش نسبت به 2 اينه كه آخرين شماره حداقل توي اين نسل هست

این جناب کلیف بی،خواب ببینه که حتی به گرد پای سازند های شرکت های مثل بلیزارد برسه!
اظهار نظر های بیجا و حرف های نسنجیدش کاری کرد که اون نتونه هیچ وقت یک بازی ساز بزرگ
باشه؛این در صورتیه که پتانسیل تبدیل شدن به یک بازی ساز بزرگ رو داشت،ولی خوب ظرفیت
محبوبیت یک باره رو نداشت وکاملا لومپن وار رفتار کرد.

مقایسه ی این سه تا بازی از نظر فروش که خوب کاملا مشخص اول COD بعدشم GEOW3 و در اخر B3 البته B3 مطمئنا نسبت به نسخه های قبل با توجه به تریلراش فروش بیشتری خواهد داشت اما مقایسه این سه از نظر کیفیت با توجه به سبکاشون چندان کار درستی نیست ولی بازم برنده کاملا مشخصه مطمئنا هیچ کدوم نه B3 ونه COD یک سوم کیفیت ابر شوتر مکروسافتو تو بخش کیفیت نخواهند داشت هر چند که COD شاید بتونه تو بخش تکنفره از نظر جذابیت به GEOW نزدیک بشه تنها بخشیم که B3 توش برنده میشه همون چند نفرست تو گرافیکم GEOW و U3 از همه سرن

مقایسه ی این سه تا بازی از نظر فروش که خوب کاملا مشخص اول COD بعدشم GEOW3 و در اخر B3 البته B3 مطمئنا نسبت به نسخه های قبل با توجه به تریلراش فروش بیشتری خواهد داشت اما مقایسه این سه از نظر کیفیت با توجه به سبکاشون چندان کار درستی نیست ولی بازم برنده کاملا مشخصه مطمئنا هیچ کدوم نه B3 ونه COD یک سوم کیفیت ابر شوتر مکروسافتو تو بخش کیفیت نخواهند داشت هر چند که COD شاید بتونه تو بخش تکنفره از نظر جذابیت به GEOW نزدیک بشه تنها بخشیم که B3 توش برنده میشه همون چند نفرست تو گرافیکم GEOW و U3 از همه سرن
:)):)):))=))

پستتون سر تا پا غلطه يه موردش رو ميگن تا تهش برو

COD سر وايساده خوب باشه بلاخره الان نظر همه فن هاي COD همينه ولي:
واقعا به نظرت Gears از BF بيشتر ميفروشه؟! از يه بازي كه تو 3 تا پلتفرم مياد؟!

كي ميخوايد ياد بگيريد توي اين سايت كسي رو مجبور نكردن در مورد چيزي اظهار نظر كنه!

واقعا به نظرت Gears از BF بيشتر ميفروشه؟! از يه بازي كه تو 3 تا پلتفرم مياد؟!
اگه قرار بود فروش یه بازی به تعداد پلتفرمایی که بر روش عرضه میشه ربط داشته باشه ،خوب اون موقع هیلو فاتحش خونده شده بود یا سریGT،البته این فقط یه نمونشه بعدشم شما چه جوری سابقه فروش یه بازی مثل GeOW رو با B3 مقایسه میکنی. فکر میکنم برای اینکه بفهمی کدوم بازی بیشتر میفروشه کافیه پیش فروش این دو بازی رو مقایسه کنی و اینقدر به خاطر دوتا دمو جو گیر نشید:)
بازی فقط گرافیک نیس!

اگه قرار بود فروش یه بازی به تعداد پلتفرمایی که بر روش عرضه میشه ربط داشته باشه ،خوب اون موقع هیلو فاتحش خونده شده بود یا سریGT،البته این فقط یه نمونشه بعدشم شما چه جوری سابقه فروش یه بازی مثل GeOW رو با B3 مقایسه میکنی. فکر میکنم برای اینکه بفهمی کدوم بازی بیشتر میفروشه کافیه پیش فروش این دو بازی رو مقایسه کنی و اینقدر به خاطر دوتا دمو جو گیر نشید:)
بازی فقط گرافیک نیس!

اصلا فروش اينا قابل مقايسه نيست آخه! من نميدونم شماها چجوري مقايسه ميكنيد اين ها رو

وقتي هم ميگن فروش هيلو خيلي خفن بوده يعني واسه يه بازي كه تك پلتفرمه خفن بوده!!

والا پيش فروش رو نميدونم ولي يه سر به سايت هاي خارجي بزن تاپيك هاي نظر سنجي اين دوتا رو ببين حتما!

من نميدونم همه دارن ميگن ما امسال BF رو ميگيريم (اونايي كه اوريج ميگيرن) بعد اينهمه پيش فروش از كجا اومده خدا ميدونه

بازي فقط داستان نيست!!

البته فک نکنم کسی شک داشته باشه BF3 در مجموع 3 پلتفرم از گیرز انحصاری بیشتر بفروشه :) مگر اینکه معجزه ای رخ بده و گیرز بد جوری تاریخ سازی کنه :دی ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or