خبر رسمی افزایش قیمت در سرویس گیم پس

حالا خارجی ها اعتراض بکنن یک چیزی من موندم چرا اینجا به خاطر گرانی یک چیزی دارید اعتراض میکنید؟ حداقل روزی 1000 چیز داره اینجا گران میشه و کَک هیچکس نمیگزه خوب این 10 دلارم بگذارید کنار اون 1000 تا چیز
و من همچنان منتظر اون یدونه ایرادم :)

3.jpg

آخرین ویرایش:
من نمیدونم چرا بعضیا هستن فکر میکنن اسپنسر هیچکارست ؟! :D
اگر اسپنسر این وسط هیچکارست بقیه تصمیم میگیرن پس چرا سمت CEO مایکروسافت گیمینگ رو داره سالانه چندین میلیون دلار حقوق بهش میدن ؟
اسپنسر ۱۱ ساله بالا سر xbox بوده 90+ میلیاد دلار خرح کرده جا بهتر کردن شرایط ، xbox رو به نابودی کامل کشونده ولی هر اتفاق بدی افتاده اسپنسر بی تقصیره تصمیم نادلا و سارا باند و دان متریک بوده .
حاجی دقت کن اشتباه برداشت نشه، من نمیگم اسپنسر منجی عالم هست که در حقش ظلم و اجحاف شده:دی بنظر من اسپنسر شخصی بود که سال 2014 ایکس باکس رو در حالت نیمه‌جان و تقریبا مُرده بعد اون افتضاح معرفی و لانچ Xbox One دست گرفت، و در همون حالت خلسه و مُرده هم نگهش داشت. اصلا نتونست و زورش نرسید که وضع رو بهتر کنه و پیشرفتش بده، اصلا مدیر توانایی نبود وگرنه به قدر کافی وقت داشته و حتی یک نسل رو میگیم داشته گندکاری مدیر قبلی رو جمع میکرده، اما نسل خودش هم باز گند زد.
اگه بخوام به بی عرضگی و مدیریت اشتباهش اشاره کنم، مثلا اینکه استودیو آرکین میاد برا سونی دث‌لوپ رو میسازه، با متای 88 و یکی از نامزدهای گوتی، از طرف دیگه برا مایکروسافت Redfall رو میسازه که جزو اپیک فیل‌ترین بازیای چند سال اخیره (میدونم یکی رو Arkane Lyon و اون یکی Arkane Austin ساخته، ولی جفتشون استودیوهای قابل و توانایی بودن و ردفال با اختلاف بدترین ساخته‌ای هست که اسم آرکین رو یدک میکشه)
یا مثلا بازی انحصاری اینسامنیاک برا ایکس باکس Sunset Overdrive بود که در عین اینکه بازی بدی نیست و نمره بدی هم نگرفته (81) ولی آیا کسی هست که استودیو رو با این بازی بشناسه؟ همه اسم اینسامنیاک میاد ذهنشون میره سمت رچت اند کلنک و اسپایدرمن و بازیاش برا سونی.
کلی اخراج و تعطیلی استودیو و کنسل شدن پروژه‌های مختلف و... اینا رو من ضعف مدیریتی میدونم، وگرنه شانسی نیست هر استودیویی میاد با مایکروسافت همکاری میکنه معمولا یه چیز ضعیف یا معمولی نسبت به استانداردهای خودش میسازه.
از طرف دیگه حرکات خوب و خوش قلبانه:دی مثل اوردن Backward Compatibility و گیم‌پس داشته، حداقل میبینیم که ته دلش آدم بدی نیست:دی اما اونجا هم به دلیل ضعف مدیریت و نداشتن مغز اقتصادی، جوابی که میخواست رو نگرفت و در نهایت باعث شد قیمت سرویس اونقدر بره بالا که دیگه مثل قبل ارزش نداشته باشه.
الان هم انقدر بهش فرصت دادن و کاری نکرده، از طرفی کلی بودجه صرف خرید اکتیویژن شده و مایکروسافت نتیجه میخواد که از اسپنسر نگرفته. پس معلومه آدم این کار نیست و به یه "بله قربان" گو تبدیل شده چون ایده‌های خودش جواب ندادن و وقتش هم تموم شده.

اکس باکس 2014 خیلی هم مرده نبودا... مثلا درست یادم باشه هالوین 2014 (یا 15) فروشش از پی اس 4 تو امریکا بیشتر شده بود همینم کلی امیدواری ایجاد کرده بود برای اکس فن ها...

از 2015 16 17 بود که دیگه همه ازش ناامید شدن و عملا باخت داده بود (منظور فروش کنسول، وگرنه بازی های بدی نداشت همون موقع هم هرچند نسل قبل پلی استیشن خییییلیییی قوی تر بود، الانم هست ولی خب نسل قبل بازی های شاخص سونی خیلی زودتر اومدن، تو 3 سال اول از ناتی تا فرام سافور همه شاهکار دادن بیرون، بعدشم که سانتا و هورایزن و کوجی و باقی...

نسل قبل فقط پولی فونی دیر اومد انتظارات هم ازش بیشتر بود (همونم اسپورت خدای مولتی پلیر بود و سینگل خوب و پر محتوایی هم داشت نهایتا) که ایشونم با جی تی 7 به شدت جبران کرد...

• Like
Reactions: MoonD
همه ما، چه طرفدارهای برند ایکس باکس چه طرفدارهای برند پلی استیشن حداقل یک بار با خودمون فکر کردیم که آقا چرا مایکروسافت ۴ تریلیون دلاری برای رقابت با ژاپنی‌ها مثلاً نمیاد بهترین بازی‌ها رو بسازه، یا چرا استودیوهاش جمع میشن یا بازی‌هاش کنسل میشن یا کلی بازی‌ساز رو اخراج می‌کنه. یا مثلا چرا نمیاد کنسول SX رو به جای 650 دلار 350 دلار بفروشه تا همه برن اینو بخرن، پولاش که هیچوقت تموم نمیشن! واقعاً چرا؟

به نظر من دلیلش اینه که مایکروسافت اصلاً نیازی به رقابت نداره و تمام هدفش از ابتدا این بوده که ناشر بازی باشه. یه روز اگه کل ایکس باکس رو جمع کنه هم هیچ مشکل و هیچ خللی در روند کارش ایجاد نمی‌شه که هیچ، از کلی هزینه بخش تحقیق و توسعه و عرضه به بازار و مدیریت استودیو و هزینه برای خلق آی‌پی‌ هم خلاص می‌شه.

بنابراین در نهایت همین آی پی های اکتیویژن و بازی های بتسدا مثل دووم و فالوت و الدر اسکرول، کار رو براش در میارن.

یه آرشیو عظیمی هم از بازی های نسل 6 تا 9 داره که اونا رو هم روی گیم پس عرضه میکنه و بعدا به پلن کلود خودش منتقل میشن و با یه تلویزیون یا یه دانگل و دسته میتونی همه رو تجربه کنی.

این کنسول دستی و هیبریدی و... هم یه جور آزمایشه بیشتر. اینا رو هم در نهایت کنسل میکنه. میشه خود نتفلیکس. یه هزینه ای بابت عرضه بازی هاش روی استیم و پلی استیشن و نینتندو پرداخت میکنه و کلی از روی آی پی هاش سود میکنه. دیوانگیه اگه این هدف نهایی‌ش نباشه.

همه ما، چه طرفدارهای برند ایکس باکس چه طرفدارهای برند پلی استیشن حداقل یک بار با خودمون فکر کردیم که آقا چرا مایکروسافت ۴ تریلیون دلاری برای رقابت با ژاپنی‌ها مثلاً نمیاد بهترین بازی‌ها رو بسازه، یا چرا استودیوهاش جمع میشن یا بازی‌هاش کنسل میشن یا کلی بازی‌ساز رو اخراج می‌کنه. یا مثلا چرا نمیاد کنسول SX رو به جای 650 دلار 350 دلار بفروشه تا همه برن اینو بخرن، پولاش که هیچوقت تموم نمیشن! واقعاً چرا؟

به نظر من دلیلش اینه که مایکروسافت اصلاً نیازی به رقابت نداره و تمام هدفش از ابتدا این بوده که ناشر بازی باشه. یه روز اگه کل ایکس باکس رو جمع کنه هم هیچ مشکل و هیچ خللی در روند کارش ایجاد نمی‌شه که هیچ، از کلی هزینه بخش تحقیق و توسعه و عرضه به بازار و مدیریت استودیو و هزینه برای خلق آی‌پی‌ هم خلاص می‌شه.

بنابراین در نهایت همین آی پی های اکتیویژن و بازی های بتسدا مثل دووم و فالوت و الدر اسکرول، کار رو براش در میارن.

یه آرشیو عظیمی هم از بازی های نسل 6 تا 9 داره که اونا رو هم روی گیم پس عرضه میکنه و بعدا به پلن کلود خودش منتقل میشن و با یه تلویزیون یا یه دانگل و دسته میتونی همه رو تجربه کنی.

این کنسول دستی و هیبریدی و... هم یه جور آزمایشه بیشتر. اینا رو هم در نهایت کنسل میکنه. میشه خود نتفلیکس. یه هزینه ای بابت عرضه بازی هاش روی استیم و پلی استیشن و نینتندو پرداخت میکنه و کلی از روی آی پی هاش سود میکنه. دیوانگیه اگه این هدف نهایی‌ش نباشه.
یه نکته مهم رو در نظر نگرفتی و اونم ارزش ذاتی و غیر فنی برند هستش.همون چیزی که اپل،سونی،سامسونگ،بنز و... بین مشتری ایجاد کردن.یعنی مشتری چشم بسته به برند اطمینان داره و همیشه برا خرید محصول جدید اون کمپانی لحظه شماره میکنه.ولی ماکروسافت با سیاستهای سالهای اخیرش این ارزش رو از بین برده و دیگه مشتری ذاتی نداره.طرف گوشی ویندوز فون خریده بود و کلیم باهاش حال میکرد بعد یهو جوری جمش کرد که انگار اصلا نبود

الان برام سواله که، طبق گفته خودشون قرار نیست از بازار کنسول های خانگی برن بیرون، اما توی نسل بعد چه چیزی برای ارائه توش دارن؟ عامل فروش کنسول اکثرا بازی های انحصاری هست و با این وضع فعلی واقعا برام جالب هست که ایکس‌باکس میخواد در مورد سخت افزار نسل بعد چیکار کنه و چطوری فروش داشته باشه.

• Like
Reactions: SiminSecret
الان برام سواله که، طبق گفته خودشون قرار نیست از بازار کنسول های خانگی برن بیرون، اما توی نسل بعد چه چیزی برای ارائه توش دارن؟ عامل فروش کنسول اکثرا بازی های انحصاری هست و با این وضع فعلی واقعا برام جالب هست که ایکس‌باکس میخواد در مورد سخت افزار نسل بعد چیکار کنه و چطوری فروش داشته باشه.
چیزی از کنسول نصیبش نمیشه تمرکزش روی game pass و بازی هاش هست اگه بازی خوب بسازه چه روی game pass یا روی کنسول ها فروش میکنه پس مشکلی ندارند

• Like
Reactions: MoonD

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or