خبر رسمی افزایش قیمت در سرویس گیم پس

واقعا مافیا رسانه مغزها شستشو داده! سونی هم دقیقا یک همچین سرویسی داره با نصف امکانات گیم پس ولی هیچکس اعتراضی نمیکنه! اگر این سرویس های اشتراکی بد هست سونی فن ها چرا به سونی اعتراض نمیکنید پلاس تعطیل کنه؟
IMG_0713.jpeg

۲۰۰ دلار ارزون تر با ۲۰۷ تا بازی متفاوت بیشتر .

کدوم حرفم اشتباه در اومد؟ شما گفتی چرا سونی فن ها مثل "قبل" میم نمی ذارن و صفحات رگباری جلو نمی ره، من گفتم دلیلی نداره بذارن چون مایکروسافت بازی هاش با کیفیت بهتر از ایکس باکس برای PS5 میان و از این نظر بهترین میمه :D فهمیدنش خیلی سخت نیست. من چیزی رو شروع نکردم که بخوام ادامش بدم، شما اگر آسمون ریسمون نبافی و چیزی که کامنت می کنی رو خودت بخونی، به کوچه علی چپ نمی زنی و می بینی پاسخ کامنتو دادم. اینجا هم تاپیک افزایش قیمت سرویس گیم پسه! اشتب زدی :D
دیگه سنی از من و شما گذشته دوست عزیز، بیخیال تو رو خدا. فکر کنم از بس توی تمام این سال ها با اون بخت برگشته هایی که دیگه نیستن بحث کردین، دیگه مرز حرفای معمولی هم براتون سخت باشه. بد میگیرید یا نمیدونم الکی یه چیزی میگید. میگم اون "پاسخت به کامنتم" به یه روز هم نکشید که اشتباه از آب در اومد ولی اوکیه، جمله خیلی ساده است. بدون شوخی، جدا و قویا از همه تون تشکر میکنم. به ترول کردن "مسیح اسپنسر" و بقیه ادامه بدین، در همه ی تاپیک ها. واقعا دمتون گرم. موفق باشی.

-----------------------------------
واقعا مافیا رسانه مغزها شستشو داده! سونی هم دقیقا یک همچین سرویسی داره با نصف امکانات گیم پس ولی هیچکس اعتراضی نمیکنه! اگر این سرویس های اشتراکی بد هست سونی فن ها چرا به سونی اعتراض نمیکنید پلاس تعطیل کنه؟
برادر عزیز، دوست عزیز، یه چیزی میگی برای خودت. معلومه کسی اعتراض نمیکنه، فقط سیاست های غلط مایکرو بیشتر بهش پرداخته و اعتراض میشه. تا بوده همین بوده. افزایش قیمت همیشه برای مایکرو بد بوده، ولی سونی همیشه مجازه افزایش بده. نمیدونم چند وقته توی این سایتی ولی بزار یه مثال برات بزنم. یادم میاد، اسپایدرمن 1 ریمستر شد بعد خبر اومد بنا به دلایلی سیو نسخه ی اصلی رو نمیشناسه (البته بعدا اجازه دادن). توی تاپیکش داشتن از Insomniac تشکر میکردن که با این حرکتش اجازه میده بازی رو از اول بریم. اعتراض کجا بود.

View attachment 395436

۲۰۰ دلار ارزون تر با ۲۰۷ تا بازی متفاوت بیشتر .
مقایسه‌شون‌ منطقی نیست. چنتا Day one روی Plus هستش؟ کی میره بازی‌های x360 و PS3 و قبل‌تر از اون رو بازی‌ کنه؟ مثل بازی‌های EA و Ubi که داخل التیمیت هست واقعا کمتر کسی سمتشون میره!

از لحاظ کیفیت، میشه به بازی‌های با کیفیت موجودش نگاه کرد.

از لحاظ کمیت میشه به پول‌هایی که قرار نیست بابت هربازی پرداخت کنی و Day one در دسترس هست مقایشه کنی.

عدد‌ها اینجا هیچ منطقی برای مقایسه نیستن.

----------------------------------------------------

اصل ضرر MS رو همون Day one هستش. می‌خواد جبران خسارتی(ضرر فروش بلقوه‌ش) که از COD بهش وارد شده رو از همه بگیره🤣🤣 یا ماهی ۳۰ دلار بدید یا برید COD جدید رو کامل بخرید.

۱۵ میلیون کاربر گیمپس اکانت‌شون ۳۰ دلاری بشه و بقیه کلا کنسل کنن حتی! ضرر بلقوه COD جبران میشه و تبدیل به سود میشه! بقیه ماه‌ها ضرر Day one ها تبدیل به سود میشه!

MS با این‌ مدیریتش سال‌هاست گند زده ولی این ۱۰ دلار واقعا براش بازی رو عوض می‌کنه و به سود دهی خوبی میرسونتش.

IMG_20251007_202043_130.jpg
مایکروسافت به‌صورت رسمی تأیید کرد که قیمت اشتراک Game Pass برای کاربران فعلی در اروپا افزایش نخواهد یافت، تا زمانی که تجدید خودکار اشتراک خود را لغو نکرده باشند.
این تصمیم به‌دلیل اجرای قانون حفاظت از حقوق مصرف‌کننده در اروپا اتخاذ شده است.
اما در صورت لغو تجدید خودکار، کاربر باید هزینه اشتراک را با نرخ جدید و افزایش‌یافته پرداخت کند.

View attachment 395569
مایکروسافت به‌صورت رسمی تأیید کرد که قیمت اشتراک Game Pass برای کاربران فعلی در اروپا افزایش نخواهد یافت، تا زمانی که تجدید خودکار اشتراک خود را لغو نکرده باشند.
این تصمیم به‌دلیل اجرای قانون حفاظت از حقوق مصرف‌کننده در اروپا اتخاذ شده است.
اما در صورت لغو تجدید خودکار، کاربر باید هزینه اشتراک را با نرخ جدید و افزایش‌یافته پرداخت کند.
البته به خاطر قوانین اروپاست که باید هرگونه افزایش قیمت سرویس ها ۶۰ روز قبل به کاربران اطلاع داده بشه
پ.ن: دو ماه دیگه اینم گرون میشه

سرویس اشتراکی همه شرکت های دنیا همینه. از جمله دیجی کالای خودمون:D اولش قیمت ارزون میدن جا بیافته. بعد گرونش میکنن. اصلا جای تعجب نداشت....

این دیگه با خریداره فلان سرویس اشتراکی ارزشش رو داره یا نه.

حالا خارجی ها اعتراض بکنن یک چیزی من موندم چرا اینجا به خاطر گرانی یک چیزی دارید اعتراض میکنید؟ حداقل روزی 1000 چیز داره اینجا گران میشه و کَک هیچکس نمیگزه خوب این 10 دلارم بگذارید کنار اون 1000 تا چیز

حالا خارجی ها اعتراض بکنن یک چیزی من موندم چرا اینجا به خاطر گرانی یک چیزی دارید اعتراض میکنید؟ حداقل روزی 1000 چیز داره اینجا گران میشه و کَک هیچکس نمیگزه خوب این 10 دلارم بگذارید کنار اون 1000 تا چیز
اینجا مربوط به صنعت بازی سازی میشه ٬ میخوایی از گرونی مرغ و برنج حرف بزنیم؟!

دیگه زدی تو جاده خاکی. خودت خوب میدونی کک کسی بگزه چه اتفاقی میفته واسش :D

من گاهی شک میکنم که شاید اسپنسر داره بهت حقوق میده

بی‌نظیری برادر، بی‌نظیر! وقتی میگم بی‌نظیر، منظورم صرفاً یک توصیف کلّی و یا بیانِ کنایی نیست؛ به معنای حقیقی کلمه و به عنوان مصداقی بیرونی، عینی و ملموس، بی‌نظیری! خلاصه خدا حفظت کنه و سایه‌ات بر سر بازی‌سنتر مستدام باشه.

من قشنگ ترول های تروا 10 15 و بیشتر از این سال پیش رو یادمه :دی

اما از حق نگذریم همیشه یک لایه فان هم داشت و ترول هاش "بانمک" بودن بیشتر از اینکه رو مخ باشند :دی فضارو تلطیف میکنه با ترول هاش و کلا فان هم بود همیشه :دی

گیمر هم هست واقعا، فرومر نیست، این خودش خیلی مهمه...

من قشنگ ترول های تروا 10 15 و بیشتر از این سال پیش رو یادمه :دی

اما از حق نگذریم همیشه یک لایه فان هم داشت و ترول هاش "بانمک" بودن بیشتر از اینکه رو مخ باشند :دی فضارو تلطیف میکنه با ترول هاش و کلا فان هم بود همیشه :دی

گیمر هم هست واقعا، فرومر نیست، این خودش خیلی مهمه...
اینکه با همه جانب داریها و جبهه گیری هایی که هممون داریم یه وقتایی بابت خیلی از مسائل ، ولی ته ته ذهن و دلمون چون با ایشون موافقیم برامون کامنتهایی که میذارن جالب و دلنشین هست.. :-bd

• Like
Reactions: MrElectricWizard

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or