خبر رسمی افزایش قیمت در سرویس گیم پس

اینکه مایکروسافت تر زده و اون یه ذره مخاطب باقی موندش هم داره چاپیده میشه مهم نیست. فقط همین مهمه که در ستایش اسپنسر دلقک و کلاهبردار بگه گیم پس از پلاس ارزونتره! دغدغه بی طرف وقتی داره سقوط سهامشو میبینه! :-j
بقیشون هرچقدر از حقایق دنیای واقعی بی اطلاع بودن اما لااقل رک و روراست میگفتن فن جعبه ان. اینجا طرف هر پستش ۱۰ بار مستقیم و غیرمستقیم میگه من فن طرفی نیستم ولی در کمال بی طرفی یه پست بر علیه سیاستای ضد مشتری مایکروسافت نمیدم که فیل اسپنسر نیاد Xboxمو با خودش ببره و دوباره گیر PS5 بیفتم! اینقدر سرگرم بی طرفی و تعویض فایوش بوده که خبر نداره اونی که توشه چاله نیست، خندقه! :))
ببین دوست عزیز اولا اینکه دائم زیر هر پست من شکلک خنده میذاری حق الناس هست من اصلا آدم مذهبی ای نیستم ولی حق الناس رو خیلی برام مهمه حالا دوست داری همش طرف رو ناراحت کنی و حق الناس به گردنت باشه ادامه بده هرچند من شما رو داخل بلاک لیستم گذاشتم بخاطر همین کاری که همش انجام میدی .
ببین من اگر ذره ای این فن بازی ها برام مهم بود سه سالو نیم ول نمیکردم برم .شیش ماه پیش هم برگشتم این فن بازی اصلا برام مهم نبوده و نیست ولی خب یه وقتایی مثل الان لازمه ورود کنم اولا من تقریبا ۹۰٪ وقتمو دارم فیفا التیمیت میزنم . نمیگم غیر فیفا بازی ای نمیکنم چون بازی میکنم و پروفایل های psn و ایکس باکسمم هست میتونن کاربرها ببینن هرچند فیفا مو دیگه با این ایدی نمیزنم . برای کاربری مثل من انحصاری مهم نیست (هرچند از هورایزون فوربیدن وست و گاد اف وار های جدید خوشم نمیاد) 3rd party مهمه روی ایکس باکس هم اکانتهای ظرفیتی 3rd party ارزونتره هم گیم پس نسبت به پلاس خیلیا نمیدونن منم خب این چیزا برام مهم بوده ps5 مو فروختم سریز ایکس گرفتم با احدی هم روی دربایستی ندارم .راحت میگم دلیلشو نمیدونم چرا اینقدر دنیا تون کوچیکه برای دوتا کنسول این بحث ها رو میکنید من حقیقتا مطلقا فن نیستم هر دو کنسول رو دوست دارم هیتر هیچ کدوم هم نیستم.
اینکه من قیمت این دوتا رو گذاشتم یعنی ستایش ؟ بعد من داخل ایرانم چجوری اعتراض به قیمت بالای گیم پس کنم حقیقتا صبحی رفته بودم دوش بگیرم فکر کردم گفتم بهرام زمانی با اسپنسر و باند صحبت میکرده @Bahram شاید اینسایدر مایکروسافت باشه هنوز. تگش کنم و انزجار خودمو بابت این حرکت گرون کردن گیم پس بهش بگم و خواستار انتقال این انزجار به (میخواستم بگم اسپنسر و باند دیدم بنده های خدا دیگه کاره ای نیستن ) نادلا و علی الخصوص خانوم امی هود باشم (البته قطعا وقتی میدونن من گیمری از ایران هستم قطعا به هیچجاشون نیست البته قطعا بهرام جان شرایط خاص ما گیمرهای ایرانی رو توضیح دادن ماها gunner نیستیم و ما ea نیستیم ) خلاصه تنها کاری ازم بر میاد اینه :))

حالا دیگه نمیدونم چی جواب بدم مطلقا خوشحال نیستم و طرفداری نمیکنم ولی خب کار اسپنسر و باند نیست خبرشو هم گذاشتم دستور شخص امی هود هست .حالا باز بیا بگو طرفداری از اسپنسر میکنی و مایکرو فنی دوست داری ازت پول بیشتر بگیرن

• Smile
Reactions: MyJinx
تاپیک های خبری در مورد مایکروسافت مثل قبل نیست. فقط 5 صفحه!!!! حیف!
چیِ مایکروسافت مثل قبله که تاپیک های خبریش مثل قبل باشه!؟

پ ن: این افزایش قیمت از نظر منم خوبه، کاربران گیم پس هزینه می کنن تا شاهد توسعه عناوین AAAA بیشتری از Xbox Game Studios روی PS5 باشیم :>

چیِ مایکروسافت مثل قبله که تاپیک های خبریش مثل قبل باشه!؟

پ ن: این افزایش قیمت از نظر منم خوبه، کاربران گیم پس هزینه می کنن تا شاهد توسعه عناوین AAAA بیشتری از Xbox Game Studios روی PS5 باشیم :>
نگرفتید نکته رو. خبر های منفی حول محور مایکروسافت، یه ده صفحه میم بود تا تازه میرسی به یه کامنت تحلیلی درست حسابی که چرا مثلا این کار اشتباه رو انجام دادن. الان از چهارشنبه تا الان فقط 5 صفحه!!!!! میگم حیف واقعا!!!

نگرفتید نکته رو. خبر های منفی حول محور مایکروسافت، یه ده صفحه میم بود تا تازه میرسی به یه کامنت تحلیلی درست حسابی که چرا مثلا این کار اشتباه رو انجام دادن. الان از چهارشنبه تا الان فقط 5 صفحه!!!!! میگم حیف واقعا!!!
شما نگرفتی، مایکروسافت داره تو زمین سونی توپ می زنه :D توجیحی نداره به قول شما مثل قبل باشه، یک دلیل منطقی بیارکه سونی فن ها چرا باید مسیح اسپنسرو ترول کنن؟ یا سارا رو دوسش نداشته باشن! وقتی خودشون بطور متناوب دارن اون چیزی که اسمش "ترول یا تخریبه" رو به نحو احسنت و بهتر از ما انجامش می دن، نیازی نیست که ورود کنیم! فقط کافیه یک نگاه به سوشال مدیا، کامنت های افرادی مثل جز کوردن که همیشه ماله کش بودن بندازی، متوجه می شی موردی که دنبالشی تبدیل به مجموعه ای از اشتباهاتی شده که قابل "تحلیل" نیست :Dدو سه کاربر دارن هنوز می جنگن! ما هم از خوندن کامنت هاشون لذت می بریم :D شما یک سر به تاپیک عناوین پلی استیشن بنداز، می بینی همون هایی که "قبلا" کل کل می کردن از عناوین پلی استیشن الان لذت می برن :-" میمی هم بهتر از تیتر خبرهای مایکروسافت پیدا نمی کنی!

خب تاپیک سونی هم همینه :دی

تازه تاپیک سونی یک اگهی شغلی فقط باعث میشه ملت جشن و پایکوبی و تظاهرات ضد سونی راه بندازند و 20 30 صفحه اول و اخر سونی رو ترول کنند و زیر سوال ببرند:D اونم سونی که با وجود تمام اشتباهاتش امروز به شدت در موضع قدرت نسبت به مایکروسافت قرار داره،

کیلویی هم حساب کنیم حجم ترول و مسخره بازی و عقده خالی کردن سر "کاه" و کوه ساختن ملت ازش در مورد سونی، خییییییییییلییییییییییی بیشتر هست از مایکروسافت یا نینتندو :دی احتمالا چون دل ملت از سونی پر هست، یک سری جز طرفداران پلی استیشن هستند و ایده الی منتقد سونی هستند یک سری کلکل و مایکروفن هستند یک سری هم فرومر و هیتر...

در حالی که مایکرو تکلیف اکثریت باهاش روشنه و برای همین خیلی خبری از ترول مایکرو نیست، بیشتر سونی اینجا ترول میشه، مایکرو اخه خودش تغییراتی داده که در کانتکست ورسز اصلا نیاز به ترول شدن نداره دیگه خودش خودش رو ترول میکنه :D هرچند همینم شوخی میکنم و به نظرم مایکرو تغییرات مفیدی برای خودش و گیمینگ اعمال کرده (منظور 2 سال اخیر بعد اکوزیشن ها و مولتی شدن بازی ها)

حتی یک سری خبرنگار داریم که میشه گفت "فقط" اخبار مثبت مایکرو و اخبار منفی سونی رو پوشش میدن :دی و این مواقع که خبر منفی (رسمی نه شایعه و اگهی شغلی و بامبول و رویا :دی) از مایکرو میاد هیچ خبری ازشون نیست :D

حس میکنم نقش اسپنسر تو تصمیم گیری‌های اخیر مایکروسافت با من که اینجا تو اتاقم نشستم و دارم تو بازیسنتر پست میذارم فرقی نداشته باشه:دی با اغراق

سال ۲۰۱۷ وقتی مایکروسافت همچنان در رقابت با سونی بود، اسپنسر اومد ایده گیم‌پس رو عملی کرد و شروع خوبی هم داشت. بعدش اومدن گسترشش دادن ولی از یه جایی به بعد جوابگو نبود و باز هم نتونستن ورق رو برگردونن. بعد از اون خود ساتیا نادلا اومد دست برد، افرادش رو گذاشت و ایده‌ها و سیاست‌های جدیدش رو عملی کرد؛ این دیدگاه منه.

الان برا مایکروسافت زیاد مهم نیست که کلی از مشترکین قدیمی و وفادار گیم‌پس رو از دست میده، چون تمرکز اصلی مایکروسافت با سیاست‌های جدیدش مولتی‌پلتفرم و پی‌سی و کلاود و ایناست. گیم‌پس یه سیاسته که زمان اسپنسر اومد، شروع خوبی داشت و محبوب شد ولی صرفه اقتصادی نداشت، پس بخاطر محبوبیت از بین نبردنش ولی اونقدر گرونش کردن که اکثریت نخوان دیگه سمتش برن و به همون خرید بازی دوباره روی بیارن.

من خودم امید داشتم وقتی افراد دیگه‌ای بجز اسپنسر میان راس کار، مایکروسافت دوباره جون بگیره. فکر میکردم مشکل از خودشه و اگه شخص دیگه‌ای بیاد ممکنه وضع درست بشه، ولی از چاله افتادن تو چاه. اون اسپنسر لاقل گیمر بود، میفهمید گیمرا چی میخوان و تلاشش رو میکرد ولی گند میزد اکثرا:دی الان افرادی که تو مایکروسافت در مورد برند ایکس باکس تصمیم میگیرن اشخاص اداری‌ای هستن که اصلا نمیفهمن گیم چیه، فقط تحلیل مالی و اینکه چطور پول بیشتری به جیب بزنن براشون مهمه.

وضع گیم‌پس خیلی جالب شده. عملا غیر از طرح آلتیمیت، اون ۲تای دیگه هیچ ارزشی ندارن و دو طرح اسنشال و اکسترای پلاس خیلی معقول‌تر هستن. هم از نظر قیمت هم تعداد بازی. به نظرم قیمت آلتیمیت همچنان افزایش پیدا خواهد کرد و در نهایت گیم‌پس با تبلیغات هم معرفی میکنن. ازین‌ور گرونش میکنن بعد اون رو هم رونمایی میکنن ملت میگن آخ جون گیم‌پس مجانی. بعد میری تو بازی هر یک ربع آگهی رو میکنن تو حلقت و بعد یه مدت که عصبی شدی میری همون آلتیمیت رو میخری :D اینا تمرکز اصلیشون رو ۳تا چیزه. گیم‌پس، کلود و هوش مصنوعی. ولی هر کار میکنن مهم نی فقط به Playground Games کار نداشته باشن و خرابش نکنن که ما هورایزن بزنیم صفا کنیم :D

واقعا مافیا رسانه مغزها شستشو داده! سونی هم دقیقا یک همچین سرویسی داره با نصف امکانات گیم پس ولی هیچکس اعتراضی نمیکنه! اگر این سرویس های اشتراکی بد هست سونی فن ها چرا به سونی اعتراض نمیکنید پلاس تعطیل کنه؟

واقعا مافیا رسانه مغزها شستشو داده! سونی هم دقیقا یک همچین سرویسی داره با نصف امکانات گیم پس ولی هیچکس اعتراضی نمیکنه! اگر این سرویس های اشتراکی بد هست سونی فن ها چرا به سونی اعتراض نمیکنید پلاس تعطیل کنه؟
چون سونی در زمینه سرویس‌های اشتراکی، ادعایی نداره که گوش فلک رو کر کرده باشه. چون سونی، همه تخم‌مرغ‌هاش رو نذاشته تو سبد سرویس اشتراکی. چون سونی هنوز به استانداردهای سطح بالاش در قبال تولید بازی و محتوای انحصاری باکیفیت، پایبند بوده و همین برای جلب رضایت کاملِ 90 درصد مخاطبینِ PS کافیه. چون سونی تکلیفش از ساخت سخت‌افزار و کنسول، مشخصه و در این زمینه هِی شل‌کن سفت‌کن بازی در نمیاره. و نهایتاً اینکه سونی دقیقاً می‌دونه داره با برند PlayStation، چیکار می‌کنه و چه کاری در آینده خواهد کرد!

شما نگرفتی، مایکروسافت داره تو زمین سونی توپ می زنه :D توجیحی نداره به قول شما مثل قبل باشه، یک دلیل منطقی بیارکه سونی فن ها چرا باید مسیح اسپنسرو ترول کنن؟ یا سارا رو دوسش نداشته باشن! وقتی خودشون بطور متناوب دارن اون چیزی که اسمش "ترول یا تخریبه" رو به نحو احسنت و بهتر از ما انجامش می دن، نیازی نیست که ورود کنیم! فقط کافیه یک نگاه به سوشال مدیا، کامنت های افرادی مثل جز کوردن که همیشه ماله کش بودن بندازی، متوجه می شی موردی که دنبالشی تبدیل به مجموعه ای از اشتباهاتی شده که قابل "تحلیل" نیست :Dدو سه کاربر دارن هنوز می جنگن! ما هم از خوندن کامنت هاشون لذت می بریم :D شما یک سر به تاپیک عناوین پلی استیشن بنداز، می بینی همون هایی که "قبلا" کل کل می کردن از عناوین پلی استیشن الان لذت می برن :-" میمی هم بهتر از تیتر خبرهای مایکروسافت پیدا نمی کنی!
خوشم میاد 24 ساعت از حرفتون نگذشت که حرفت اشتباه از آب در اومد. شایعه کسنلی کنسول xbox اومد وسط و دوستان شاهکار کردن!!!! "مسیح اسپنسرو" و ایکس باکس و همه با هم. تازه خوبه شایعه بود و رسما رد شد ولی خب دیگه خوشحالم. راضیم ازتون. همینطور ادامه بدین.

• Like
Reactions: meisam2007
خوشم میاد 24 ساعت از حرفتون نگذشت که حرفت اشتباه از آب در اومد. شایعه کسنلی کنسول xbox اومد وسط و دوستان شاهکار کردن!!!! "مسیح اسپنسرو" و ایکس باکس و همه با هم. تازه خوبه شایعه بود و رسما رد شد ولی خب دیگه خوشحالم. راضیم ازتون. همینطور ادامه بدین.
کدوم حرفم اشتباه در اومد؟ شما گفتی چرا سونی فن ها مثل "قبل" میم نمی ذارن و صفحات رگباری جلو نمی ره، من گفتم دلیلی نداره بذارن چون مایکروسافت بازی هاش با کیفیت بهتر از ایکس باکس برای PS5 میان و از این نظر بهترین میمه :D فهمیدنش خیلی سخت نیست. من چیزی رو شروع نکردم که بخوام ادامش بدم، شما اگر آسمون ریسمون نبافی و چیزی که کامنت می کنی رو خودت بخونی، به کوچه علی چپ نمی زنی و می بینی پاسخ کامنتو دادم. اینجا هم تاپیک افزایش قیمت سرویس گیم پسه! اشتب زدی :D

آخرین ویرایش:
چرا نمیگیم،میگیم خوبم میگیم ولی شما متعصبین نمیبینید.من اول لعنت میفرستم به XBOX که باعث این سیستم اشتراکیه بعد هم به سونی که از این روش تقلید کرد.من خودم به شخصه یه پلاس خشک و خالی میخام که فقط برا آنلاین بازی کردن باشه و ارزونتر باشه.بازی زورکی و به انتخاب سونی و ماکروسافت نمیخام.
تو این چند سالی که پلاس اکسترا داشتم هر بازی که خریدم بعد یکی دو ماه آوردن رو اکسترا و تا مغز استخوان با سوزش مواجه شدم :)
اگه دنبال مشتری مداری هستن یه سرویس بدن که هر ماه رو اکسترا 1-2 بازی به انتخاب خودمون برداریم و شانسی نباشه

ezgif-8106e44fd88941.gif

• Like
Reactions: Solidsnake_1
حس میکنم نقش اسپنسر تو تصمیم گیری‌های اخیر مایکروسافت با من که اینجا تو اتاقم نشستم و دارم تو بازیسنتر پست میذارم فرقی نداشته باشه:دی با اغراق

سال ۲۰۱۷ وقتی مایکروسافت همچنان در رقابت با سونی بود، اسپنسر اومد ایده گیم‌پس رو عملی کرد و شروع خوبی هم داشت. بعدش اومدن گسترشش دادن ولی از یه جایی به بعد جوابگو نبود و باز هم نتونستن ورق رو برگردونن. بعد از اون خود ساتیا نادلا اومد دست برد، افرادش رو گذاشت و ایده‌ها و سیاست‌های جدیدش رو عملی کرد؛ این دیدگاه منه.

الان برا مایکروسافت زیاد مهم نیست که کلی از مشترکین قدیمی و وفادار گیم‌پس رو از دست میده، چون تمرکز اصلی مایکروسافت با سیاست‌های جدیدش مولتی‌پلتفرم و پی‌سی و کلاود و ایناست. گیم‌پس یه سیاسته که زمان اسپنسر اومد، شروع خوبی داشت و محبوب شد ولی صرفه اقتصادی نداشت، پس بخاطر محبوبیت از بین نبردنش ولی اونقدر گرونش کردن که اکثریت نخوان دیگه سمتش برن و به همون خرید بازی دوباره روی بیارن.

من خودم امید داشتم وقتی افراد دیگه‌ای بجز اسپنسر میان راس کار، مایکروسافت دوباره جون بگیره. فکر میکردم مشکل از خودشه و اگه شخص دیگه‌ای بیاد ممکنه وضع درست بشه، ولی از چاله افتادن تو چاه. اون اسپنسر لاقل گیمر بود، میفهمید گیمرا چی میخوان و تلاشش رو میکرد ولی گند میزد اکثرا:دی الان افرادی که تو مایکروسافت در مورد برند ایکس باکس تصمیم میگیرن اشخاص اداری‌ای هستن که اصلا نمیفهمن گیم چیه، فقط تحلیل مالی و اینکه چطور پول بیشتری به جیب بزنن براشون مهمه.
من نمیدونم چرا بعضیا هستن فکر میکنن اسپنسر هیچکارست ؟! :D
اگر اسپنسر این وسط هیچکارست بقیه تصمیم میگیرن پس چرا سمت CEO مایکروسافت گیمینگ رو داره سالانه چندین میلیون دلار حقوق بهش میدن ؟
اسپنسر ۱۱ ساله بالا سر xbox بوده 90+ میلیاد دلار خرح کرده جا بهتر کردن شرایط ، xbox رو به نابودی کامل کشونده ولی هر اتفاق بدی افتاده اسپنسر بی تقصیره تصمیم نادلا و سارا باند و دان متریک بوده .

من نمیدونم چرا بعضیا هستن فکر میکنن اسپنسر هیچکارست ؟! :D
اگر اسپنسر این وسط هیچکارست بقیه تصمیم میگیرن پس چرا سمت CEO مایکروسافت گیمینگ رو داره سالانه چندین میلیون دلار حقوق بهش میدن ؟
اسپنسر ۱۱ ساله بالا سر xbox بوده 90+ میلیاد دلار خرح کرده جا بهتر کردن شرایط ، xbox رو به نابودی کامل کشونده ولی هر اتفاق بدی افتاده اسپنسر بی تقصیره تصمیم نادلا و سارا باند و دان متریک بوده .
اسپنسر هیچکارس چون همه اتفاقا تقصیر دان متریکه! مگه نمیدونستی؟! این چهارمی از ۳تا رقیب تقصیر متریکه دیگه! فیل اسپنسر فقط نشسته دیابلو ۴ پلی داده حیوونکی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or