گیم پس علاوه بر افزایش قیمت، تغییرات اساسی خواهد داشت
Xbox Game Pass Ultimate price jumps 50%, as more gamers turn to subscription
Xbox Game Pass Ultimate price jumps 50%, as more gamers turn to subscription
ببین دوست عزیز اولا اینکه دائم زیر هر پست من شکلک خنده میذاری حق الناس هست من اصلا آدم مذهبی ای نیستم ولی حق الناس رو خیلی برام مهمه حالا دوست داری همش طرف رو ناراحت کنی و حق الناس به گردنت باشه ادامه بده هرچند من شما رو داخل بلاک لیستم گذاشتم بخاطر همین کاری که همش انجام میدی .اینکه مایکروسافت تر زده و اون یه ذره مخاطب باقی موندش هم داره چاپیده میشه مهم نیست. فقط همین مهمه که در ستایش اسپنسر دلقک و کلاهبردار بگه گیم پس از پلاس ارزونتره! دغدغه بی طرف وقتی داره سقوط سهامشو میبینه!
بقیشون هرچقدر از حقایق دنیای واقعی بی اطلاع بودن اما لااقل رک و روراست میگفتن فن جعبه ان. اینجا طرف هر پستش ۱۰ بار مستقیم و غیرمستقیم میگه من فن طرفی نیستم ولی در کمال بی طرفی یه پست بر علیه سیاستای ضد مشتری مایکروسافت نمیدم که فیل اسپنسر نیاد Xboxمو با خودش ببره و دوباره گیر PS5 بیفتم! اینقدر سرگرم بی طرفی و تعویض فایوش بوده که خبر نداره اونی که توشه چاله نیست، خندقه!![]()

چیِ مایکروسافت مثل قبله که تاپیک های خبریش مثل قبل باشه!؟تاپیک های خبری در مورد مایکروسافت مثل قبل نیست. فقط 5 صفحه!!!! حیف!

نگرفتید نکته رو. خبر های منفی حول محور مایکروسافت، یه ده صفحه میم بود تا تازه میرسی به یه کامنت تحلیلی درست حسابی که چرا مثلا این کار اشتباه رو انجام دادن. الان از چهارشنبه تا الان فقط 5 صفحه!!!!! میگم حیف واقعا!!!چیِ مایکروسافت مثل قبله که تاپیک های خبریش مثل قبل باشه!؟
پ ن: این افزایش قیمت از نظر منم خوبه، کاربران گیم پس هزینه می کنن تا شاهد توسعه عناوین AAAA بیشتری از Xbox Game Studios روی PS5 باشیم![]()
شما نگرفتی، مایکروسافت داره تو زمین سونی توپ می زنهنگرفتید نکته رو. خبر های منفی حول محور مایکروسافت، یه ده صفحه میم بود تا تازه میرسی به یه کامنت تحلیلی درست حسابی که چرا مثلا این کار اشتباه رو انجام دادن. الان از چهارشنبه تا الان فقط 5 صفحه!!!!! میگم حیف واقعا!!!
میمی هم بهتر از تیتر خبرهای مایکروسافت پیدا نمی کنی!چون سونی در زمینه سرویسهای اشتراکی، ادعایی نداره که گوش فلک رو کر کرده باشه. چون سونی، همه تخممرغهاش رو نذاشته تو سبد سرویس اشتراکی. چون سونی هنوز به استانداردهای سطح بالاش در قبال تولید بازی و محتوای انحصاری باکیفیت، پایبند بوده و همین برای جلب رضایت کاملِ 90 درصد مخاطبینِ PS کافیه. چون سونی تکلیفش از ساخت سختافزار و کنسول، مشخصه و در این زمینه هِی شلکن سفتکن بازی در نمیاره. و نهایتاً اینکه سونی دقیقاً میدونه داره با برند PlayStation، چیکار میکنه و چه کاری در آینده خواهد کرد!واقعا مافیا رسانه مغزها شستشو داده! سونی هم دقیقا یک همچین سرویسی داره با نصف امکانات گیم پس ولی هیچکس اعتراضی نمیکنه! اگر این سرویس های اشتراکی بد هست سونی فن ها چرا به سونی اعتراض نمیکنید پلاس تعطیل کنه؟
خوشم میاد 24 ساعت از حرفتون نگذشت که حرفت اشتباه از آب در اومد. شایعه کسنلی کنسول xbox اومد وسط و دوستان شاهکار کردن!!!! "مسیح اسپنسرو" و ایکس باکس و همه با هم. تازه خوبه شایعه بود و رسما رد شد ولی خب دیگه خوشحالم. راضیم ازتون. همینطور ادامه بدین.شما نگرفتی، مایکروسافت داره تو زمین سونی توپ می زنهتوجیحی نداره به قول شما مثل قبل باشه، یک دلیل منطقی بیارکه سونی فن ها چرا باید مسیح اسپنسرو ترول کنن؟ یا سارا رو دوسش نداشته باشن! وقتی خودشون بطور متناوب دارن اون چیزی که اسمش "ترول یا تخریبه" رو به نحو احسنت و بهتر از ما انجامش می دن، نیازی نیست که ورود کنیم! فقط کافیه یک نگاه به سوشال مدیا، کامنت های افرادی مثل جز کوردن که همیشه ماله کش بودن بندازی، متوجه می شی موردی که دنبالشی تبدیل به مجموعه ای از اشتباهاتی شده که قابل "تحلیل" نیست
دو سه کاربر دارن هنوز می جنگن! ما هم از خوندن کامنت هاشون لذت می بریم
شما یک سر به تاپیک عناوین پلی استیشن بنداز، می بینی همون هایی که "قبلا" کل کل می کردن از عناوین پلی استیشن الان لذت می برن
میمی هم بهتر از تیتر خبرهای مایکروسافت پیدا نمی کنی!
کدوم حرفم اشتباه در اومد؟ شما گفتی چرا سونی فن ها مثل "قبل" میم نمی ذارن و صفحات رگباری جلو نمی ره، من گفتم دلیلی نداره بذارن چون مایکروسافت بازی هاش با کیفیت بهتر از ایکس باکس برای PS5 میان و از این نظر بهترین میمهخوشم میاد 24 ساعت از حرفتون نگذشت که حرفت اشتباه از آب در اومد. شایعه کسنلی کنسول xbox اومد وسط و دوستان شاهکار کردن!!!! "مسیح اسپنسرو" و ایکس باکس و همه با هم. تازه خوبه شایعه بود و رسما رد شد ولی خب دیگه خوشحالم. راضیم ازتون. همینطور ادامه بدین.
چرا نمیگیم،میگیم خوبم میگیم ولی شما متعصبین نمیبینید.من اول لعنت میفرستم به XBOX که باعث این سیستم اشتراکیه بعد هم به سونی که از این روش تقلید کرد.من خودم به شخصه یه پلاس خشک و خالی میخام که فقط برا آنلاین بازی کردن باشه و ارزونتر باشه.بازی زورکی و به انتخاب سونی و ماکروسافت نمیخام.واقعا مافیا رسانه مغزها شستشو داده! سونی هم دقیقا یک همچین سرویسی داره با نصف امکانات گیم پس ولی هیچکس اعتراضی نمیکنه! اگر این سرویس های اشتراکی بد هست سونی فن ها چرا به سونی اعتراض نمیکنید پلاس تعطیل کنه؟
من نمیدونم چرا بعضیا هستن فکر میکنن اسپنسر هیچکارست ؟!حس میکنم نقش اسپنسر تو تصمیم گیریهای اخیر مایکروسافت با من که اینجا تو اتاقم نشستم و دارم تو بازیسنتر پست میذارم فرقی نداشته باشهبا اغراق
سال ۲۰۱۷ وقتی مایکروسافت همچنان در رقابت با سونی بود، اسپنسر اومد ایده گیمپس رو عملی کرد و شروع خوبی هم داشت. بعدش اومدن گسترشش دادن ولی از یه جایی به بعد جوابگو نبود و باز هم نتونستن ورق رو برگردونن. بعد از اون خود ساتیا نادلا اومد دست برد، افرادش رو گذاشت و ایدهها و سیاستهای جدیدش رو عملی کرد؛ این دیدگاه منه.
الان برا مایکروسافت زیاد مهم نیست که کلی از مشترکین قدیمی و وفادار گیمپس رو از دست میده، چون تمرکز اصلی مایکروسافت با سیاستهای جدیدش مولتیپلتفرم و پیسی و کلاود و ایناست. گیمپس یه سیاسته که زمان اسپنسر اومد، شروع خوبی داشت و محبوب شد ولی صرفه اقتصادی نداشت، پس بخاطر محبوبیت از بین نبردنش ولی اونقدر گرونش کردن که اکثریت نخوان دیگه سمتش برن و به همون خرید بازی دوباره روی بیارن.
من خودم امید داشتم وقتی افراد دیگهای بجز اسپنسر میان راس کار، مایکروسافت دوباره جون بگیره. فکر میکردم مشکل از خودشه و اگه شخص دیگهای بیاد ممکنه وضع درست بشه، ولی از چاله افتادن تو چاه. اون اسپنسر لاقل گیمر بود، میفهمید گیمرا چی میخوان و تلاشش رو میکرد ولی گند میزد اکثراالان افرادی که تو مایکروسافت در مورد برند ایکس باکس تصمیم میگیرن اشخاص اداریای هستن که اصلا نمیفهمن گیم چیه، فقط تحلیل مالی و اینکه چطور پول بیشتری به جیب بزنن براشون مهمه.
اسپنسر هیچکارس چون همه اتفاقا تقصیر دان متریکه! مگه نمیدونستی؟! این چهارمی از ۳تا رقیب تقصیر متریکه دیگه! فیل اسپنسر فقط نشسته دیابلو ۴ پلی داده حیوونکی.من نمیدونم چرا بعضیا هستن فکر میکنن اسپنسر هیچکارست ؟!
اگر اسپنسر این وسط هیچکارست بقیه تصمیم میگیرن پس چرا سمت CEO مایکروسافت گیمینگ رو داره سالانه چندین میلیون دلار حقوق بهش میدن ؟
اسپنسر ۱۱ ساله بالا سر xbox بوده 90+ میلیاد دلار خرح کرده جا بهتر کردن شرایط ، xbox رو به نابودی کامل کشونده ولی هر اتفاق بدی افتاده اسپنسر بی تقصیره تصمیم نادلا و سارا باند و دان متریک بوده .