افزایش قابلیت استخدام در بازی AC:REvelations

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
20110725asscreerev.jpg

درود بر دوستان بازی سنتری​

به نقل از Gamespot نویسنده ی بازی Assassins Creed Revelations اقای Darby McDevitt در نمایشگاه Comic Con تایید کرد که اینبار تمرکز بیشتری بر روی بخش انجمن برادری خواهد داشت.
McDevitt در ادامه گفت : بازیکنان توانایی بیشتری برای استفاده از recruit های (استخدام) Eizo دارند.استخدام ودیدار Assassins ها بسیار متنوع تر از قبل شده است. همچنین گفت تریلر سینماتیک AC :REvelations بیشتر از یک تریلر courtyard assassination که در BRotherHooD بود،به بازی ربط دارد.شاید هم طرح ابتدایی بازی را نشان بدهد.
Darby McDevitt در آخر گفت : Ubisoft قصد دارد بعد از ساختن Revelations به سراغ نسخه ی سوم بازی یعنی Assassins creed III برود. Assassins Creed REvelations پایانی بر سه گانه ی Eizo خواهد بود.​

Assassins creed REvelations در 15 نوامبر 2011 ( 24 آبان ) برای PC,XBOX,PS3 عرضه خواهد شد.​

متاسفانه باید بگم یکم اول فکر کنید بعد انتقاد کنید!
1. اینو همه میدونن که AC یعنی نصفه بازی روی پشت بوم ها راه رفتن و تو شهر دویدن که واقعا جذابیته خودشو داره! شما چی انتظار داری؟ این که نو آوری کنن خلاقیت به خرج بدن اتزیو سوار 747 بشه بره اینور و اونور؟ اگر از این مدل جا به جایی خوشتون نمیاد پس اصلا نباید AC بازی کنید!
2.متاسفانه شما به طور کلی AC 1 رو یادت نمیاد فقط یادت میاد که خیلی خوب و قشنگ بود و کلی هم حال داد!
فقط بگم که طراحی شهر های ac1 نصف ac2 نبودن...
3.تنها مشکل این سیتم این بود که اساسین ها به دلیل راحتی بازی به کار نمیومدن...
4. اینو واقعا قبول دارم.... بالاخره تو یک بازی باید مراحلی وجود داشته باشه تا اشکتو در بیاره یا نه....
5.متاسفانه تو AC1 اینقدر روایت داستان خراب بود که هیچکس نفهمید... به خاطر همین هم میگید مرموز تر بود!!
1.من نمیگم چرا رو پشت بوم ها راه میره.میگم چرا انقدر غیر طبیعی؟؟
2.بله اون زمان که اومد این بازی تو همه چیز نوآوری داشت.از فضاسازی گرفته تا حالت اپن ورلد در شهر های تاریخی و شمشیر بازی جذاب با تم مخفی کاری.دقت کن بازی مال سال 2007 بود.
3.اصلا این سیستم به نظر من برای بازی لازم نبود.لشگر کسی کلا با کلمه ی اساسین تناقض داره. بگذریم که سیستم کاملی هم نبود... و بعضی وقتها شانسی عمل میکرد.
4.خدا رو شکر اینو قبول داری...
5.روایت داستان خیلی هم خوب بود ولی چون ما ربون مادریمون انگلیسی نیست و بازی هم دمویی نداشت که بشه چیز زیادی ازش فهمید و بیشتر بازی دیالوگ بود بعضی ها مثل شما نتونستن باهاش خوب ارتباز برقرار کنن.
مثل اینکه خیلی از دوستان مشکلات عدیده AC نسخه 1 رو یادشون رفته !

1 : تکراری بودن بیش از حد مراحل ( به حرفاشون گوش بده ! یه کیف بزن برو پیش رییس منطقه یه پر بگیر تو یه جا گیرش بیار بکشش پر رو بمال بهش فرار کن تمام نفر بعد ) فقط شخصیت هاش عوض میشد
2 : راه رفتن های الکی یه وقت میدیدی با این اسب باید 4 نعل از این کشور تا اون کشور توی جاده ای بری که نه جذابیتی داشت نه چیزی
3 : گنگ بودن داستان یعنی واقعا خود من اگه اون متنی که دوستان عزیز نوشته بودند رو نخونده بودم علنا هیچی نفهمیده بودم !
4 : دوباره تکراری بودن مراحل ایندفعه با دزموند ! برو رو دستگاه حالت بد میشه بلند میشی یکم فک میزنی میری میخوابی و....
5 : شما وقتی مخفی میشدی دیگه مخفی شدی هیچ سربازی بهت مشکوک نمیشد ! فقط کافی بود خودت رو مثل کشیک ها در بیاری یا سریع بری روی پشت بوم توی کاه ها !
6 : شخصیت پردازی ضعیف به جان خودم اگه توی AC 2 اون داستان الطائر و عشقش رو نشون نمیدادند اصلا باورم نمیشد که این طرف عاشق بوده باشه بس که شخصیتش خشک و بی روح بود همش دنبال قتل و ... بود یه ذره توی بازی در مورد خودش ما کاری انجام دادیم ؟
7 : یه اساسین شنا بلد نیست ؟ وقتی برای بار اول افتاد تو اب و مثل گربه شده بود فقط تا 10 دقیقه به این سوتی بازی میخندیدم
همین AC BH که دوستان مورد لطف قرارش میدند ! تمامی این مشکلات توش برطرف شده بود و تازه همین انجمن برادری چیز بدی نیست شما فکر کنید همون المعلم نسخه 1 هستید و
خودتون زیاد توی جنگ ها شرکت نمیکنید اتفاقا خیلی هم لذت بخش بود که کارکترها رو از افرادی که فقیر و ضعیف بودند برسونی به یکی مثل خودت
یا مثلا این جنگولک بازی ها با این دزموند از 10 ساعت با الطائر بیشتر به من حال داد یه حس جالبی داشت که این ژانگولری و این زخم لب تو خون ایناست :d
1. اینو موافقم.ولی این بازی برای شروع سری عالی بود.نسبت به سالی که عرضه شد.
2.اتفاقا اسب سوای جذاب بود و تنوع خوبی داشت. :-؟
3.اینو بالا توضیح دادم.
4.اینم رجوع شود به مورد 1 :d
5.اینو کاملا مخالفم.فرق زیادی بین هوش مصنوعی اساسین 1 و 2 نبود.و به خوبی پیدا میکردن اگر تو محدوده ی دیدشون بودی.(با اینکه اساسین 1 مال 2 سال قبل بود.)
6.فیلم هندی نیست که هی عشق و عاشقی بزنن تنگش!! الطائر یکی از محبوب ترین شخصیت هاست.دقیقا به همین علت کم حرف و مرموز بودن و ابهتش.
7.تو نسخه ی 1 آب در قسمت کمی از بازی وجود داشت. قبول دارم که این یه ایراده ولی ایراد آزار دهنده ای نبود که باعث اذیت بشه.
این چیزی هم که آخر نوشتی نظر شخصی خودته و دلیل نمیشه چون شما بیشتر باهاش حال کردی بهترین باشه.

آخرین ویرایش:
واقعا فیض میبریم از این گفتارها و پندارها

آساسینز کرید از شماره پیشرفتش طوری بود که طرفدارهای واقعی نسخه 1 رو از خودش دلسرد کرد و اونایی که از نسخه اول خوششون نیومد کم کم از نسخه های بعدی حداقل یه کم بیشتر خوششون اومد .. یعنی در کنار بعضی پیشرفتها یه پسرفتهایی هم بود .. گیم پلی نسخه 1 با وجود اینکه همه میگن تکراری بود و نمیدونم چی بود اما در طول بازی با اینکه محسوس بود برای من یکی اصلا خسته کننده نبود .. محیطها و حال و. هوای جدیتر بازی .. مرتبط بودن با تاریخ واقعی .. برای من خیلی جذابتر از کندو کاو تو یه شهر که هر جاش یه تیکه چوب و الوار زده بیرون تا جناب اتزیو بتونه ازش بالا بره.. دیگه جریان پرواز کردن و مبارزات گند نسخه دوم بماند .. لذت پیدا کردن یه تمپلار تو نقشه بازی و مبارزه باهاش رو ترجیح میدم به کل بازی آساسینز کرید 2 ..از روز اولی هم که آساسینز رو بازی کردم همینارو گفتم .. یعنی یه ذره عقیدم عوض نشده .. آساسینز کرید سوم قابل تحمل تر بود .. یعنی با اینکه اون آساسینز کرید اورجینال و اصیل برای من نبود اما یه بازی خوب بود ... البته اگه این موسیقی ها که بعضا تکرارین روش نبود عمرا بازیش میکردم .. ولی در کل بهتر از 2 بود .. خلاصه اونی که از روز اول اومدن آساسینز کرید 1 عاشقش شد بدونه که تو این فرنچایز دیگه قرار نیست همچین چیزی براش تکرار بشه..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or