افزایش قابلیت استخدام در بازی AC:REvelations

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
20110725asscreerev.jpg

درود بر دوستان بازی سنتری​

به نقل از Gamespot نویسنده ی بازی Assassins Creed Revelations اقای Darby McDevitt در نمایشگاه Comic Con تایید کرد که اینبار تمرکز بیشتری بر روی بخش انجمن برادری خواهد داشت.
McDevitt در ادامه گفت : بازیکنان توانایی بیشتری برای استفاده از recruit های (استخدام) Eizo دارند.استخدام ودیدار Assassins ها بسیار متنوع تر از قبل شده است. همچنین گفت تریلر سینماتیک AC :REvelations بیشتر از یک تریلر courtyard assassination که در BRotherHooD بود،به بازی ربط دارد.شاید هم طرح ابتدایی بازی را نشان بدهد.
Darby McDevitt در آخر گفت : Ubisoft قصد دارد بعد از ساختن Revelations به سراغ نسخه ی سوم بازی یعنی Assassins creed III برود. Assassins Creed REvelations پایانی بر سه گانه ی Eizo خواهد بود.​

Assassins creed REvelations در 15 نوامبر 2011 ( 24 آبان ) برای PC,XBOX,PS3 عرضه خواهد شد.​

ولی از نظر من ubi تو این نسل تقریبا گند زد به ip هاش !!!
AC I رو از اون عظمت رسوند به اینجا ! SP به نظر من نسخه اخرش اصلا جالب نبود ! COJ که دیگه اصلا افتضاح !!!
سرمایه گذاری رو IP های جدید فکر می کنم براش بهتر باش تو ادامه این روند ! ( نظر شخصی )
از نظر شما شاید گند زده باشه ولی AC هنوز هم همون محبوبیت رو داره و هیچ چیزی رو که از دست نداده بلکه خیلی چیزها هم بدست اورده:)

• Like
Reactions: hosein_fisher
با بقیه بازی ها موافقم ولی با ac نه ! چون ac 1 واقعا یه اشغال بود ! حالا برای همه شده اسطوره ! یادتون رفته چقدر کارهای تکراری باید انجام میدادیم ؟
دقیقا! به این میگن نظر واقعی
2007 که AC پا به خونه گیمر ها گذاشت همه پسش زدند و مسخره تکراری خطابش کردند ولی امروز شده بُت! بازیسنتره دیگه...
وقتی AC اومد هیچکس از داستانش چیزی نفهمید یعنی هیچکس ها معدود ادم هایی بودن که پیگر داستانش شدن خودم وقتی داستان رو برای بقیه تعریف میکردم شوکه میشدن حالا همه دم از عالم بودن AC میزنن
الطائری که اون روز از شخصیتتش فقط راه رفتنش رو فهمیده بودن امروز شده اسطوره و AC1 که فقط کسالتش رو فهمیده بودند شده قبله
البته AC2 هم از این باد و بوران بازی دوستان در امان نبود ، اوائل که تریلر های بازی پخش میشد قربون صدقه ها به راه بود همه عاشق اتزیو شده بودن کسی جرات نداشت چپ بهش نگاه کنه وقتی ریلیز شد اوائل طلفات میداد ولی یواش یواش نظرا برگشت که و اشکالاتی که میگرفتن از بازی بیشت اینا بود: این چی بود یگه چهره های جزییات نداشت ، همچنان یکنواخت بود ، گرافیکش داغون بود ، اخرش یه جنگ نداشت جیگرمون حال بیاد ، شخصیت اصلیش اصلا مرد نبود که بخواد اسسین باشه موهای دمب اسبی دختر باز ...
این انتی اتزیو ـیی که مد شده تَهه خندس سره AC2 میگفتن اتزیو بچست و دختر بازه اسسین هارو برده زیره سوال الطائر حتی به زن ها نگاهم نمیکرد (که البته ماریا...) زمان BH میگفتن سنش دیگه رفته بالا صداش عوض نشده این کجا و الطائر کجا الان هم که میگن پیر خرفت شده ادم قیافشو میبینه حالش به هم میخوره بمیره از شرش خلاص شیم"و باز دیدیم هیچکس از داستان سر در نیاورد
BH یه همچین بلایی سرش اومد
خوب شد حسین و صادق و بقیه فن های واقعی اومدن داستان و اتفاقات بازی رو بنویسند که الان همه مدعی باشند
طرف میاد میگه من از AC1 بیشتر از AC BH لذت بردم ، ، BH فاصله گرفت از سری ، قابلیت های برادرهود مسخره بازی بود و از همه زیبا تر ( Ac B= یک افتضاح برای سری Ac )
کنتر که نمیندازه اهل باد و بوران که میگن همینه
یه جمله زیبا در وصف اینجور مواقع هست که میگه:
این روز ها همه AC fan شدند ، شما چطور؟
بعد از مدت های مدید تنها ادمی که دیدم نظر واقعیش رو داد به دور از جَو های الکی و مثنویی 孢子 بود
شاید یه نفر همه این نظرارو داشته باشه! شاید واقعا لذت برده، شاید واقعا فکر می‌کنه دور شده از سری! شاید فکر می‌کنه افتضاح بود دلیل نمشیه بکوبیمش./:):|
خیر
منی که میبینی فَن متعصب AC هستم و AC1 رو خیلی قبول دارم ولی با قاطعیت میگم هیچ ادم عاقلی از مراحل کسالت اور AC1 بیشتر از مراحل متنوع AC BH لذت نمیبره
خوش ساختی AC BH نسبت به AC1 کاملا مشهوده
حتمالا من عاقل نیستم.:d:d
مگه اینکه خیلی دیگه خوره بوده باشی :d
AC1 درسته بازی کاملی نبود . اما تو مسیری قدم گذاشت که اگه شماره 2 و BH تو اون مسیر قدم میذاشتن و کاملترش میکردن واقعا مزه ی Assassin بودن رو حس میکردی .
تا حدودی با حرف مهراد هم موافقم . اما من انتظار داشتم AC2 نسخه اول رو کامل کنه گیم پلیش رو نه این که صرفا اکشنش کنه تو BH هم بیاد دیگه بگه Call Of Assassin رسما بازی با H&S فرق نکنه . می شد به AC1 پایبند بود و بازی ـی در راستای اصلی ـه AC ساخت .
از یک طرف قبول دارم که راه AC عوض شد از طرفی میگم چطوری سبک گیم پلی AC1 که مخفیکاری محض و کشتن تارگت بود و یجور تنگنا تو سبک وجود داشت رو تغییرات اساسی توش بده؟ یه جورایی نشدنی بود مگر اینکه المان هاش رو دستکاری کنه تا بتونه تغییرات اساسی تو بازی ایجاد کنه
یوبیسافت برای از بین بردن یکنواختی در AC2 بین این تغییرات و پایبند بودن به المان های اصلی گیر کرد و نتونستد یه استاندارد بین این دو سبک ایجاد کنه باز برای BH تِز 100% کردن بازی به المان مخفیکاری بازی خیلی کمک کرد
به نظر عده ای از فن ها اشتباه اساسی که یوبی وارد کردن اتزیو بود چون اتزیو جوون و بی تجربه بود نمیتونست مثله الطائر با تجربه کار کنه از طرفی بزرگ شدن اتزیو و پستی بلندی های زندگیش رو نشون داد که به نظر من خوب از پسش بر اومد که البته متاسفانه از الطائر قافل شد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: 孢子 and Molana
طرف میاد میگه من از AC1 بیشتر از AC BH لذت بردم ، ، BH فاصله گرفت از سری ، قابلیت های برادرهود مسخره بازی بود و از همه زیبا تر ( Ac B= یک افتضاح برای سری Ac )
شاید یه نفر همه این نظرارو داشته باشه! شاید واقعا لذت برده، شاید واقعا فکر می‌کنه دور شده از سری! شاید فکر می‌کنه افتضاح بود دلیل نمشیه بکوبیمش./:):|
خیر
منی که میبینی فَن متعصب AC هستم و AC1 رو خیلی قبول دارم ولی با قاطعیت میگم هیچ ادم عاقلی از مراحل کسالت اور AC1 بیشتر از مراحل متنوع AC BH لذت نمیبره
خوش ساختی AC BH نسبت به AC1 کاملا مشهوده
احتمالا من عاقل نیستم.:d:d
انسان با altairبیشتر همذات پنداری می‌کنه تا باEzio،البته از یک طرفم من می‌خواستم سرو ته داستنشو در بیارم واسه همین با علاقه میرفتم.:d
البته منکر نمی‌شه که چه از نظر گیم پلی و چه از نظر پیچش‌های داستانیAc b بهتر بود.

آخرین ویرایش:
دقیقا! به این میگن نظر واقعی نه این نظر های خنده دار
2007 که AC پا به خونه گیمر ها گذاشت همه پسش زدند و مسخره تکراری خطابش کردند ولی امروز شده بُت! بازیسنتره دیگه...
وقتی AC اومد هیچکس از داستانش چیزی نفهمید یعنی هیچکس ها معدود ادم هایی بودن که پیگر داستانش شدن خودم وقتی داستان رو برای بقیه تعریف میکردم شوکه میشدن حالا همه دم از عالم بودن AC میزنن
الطائری که اون روز از شخصیتتش فقط راه رفتنش رو فهمیده بودن امروز شده اسطوره و AC1 که فقط کسالتش رو فهمیده بودند شده قبله
البته AC2 هم از این باد و بوران بازی دوستان در امان نبود ، اوائل که تریلر های بازی پخش میشد قربون صدقه ها به راه بود همه عاشق اتزیو شده بودن کسی جرات نداشت چپ بهش نگاه کنه وقتی ریلیز شد اوائل طلفات میداد ولی یواش یواش نظرا برگشت که و اشکالاتی که میگرفتن از بازی بیشت اینا بود: این چی بود یگه چهره های جزییات نداشت ، همچنان یکنواخت بود ، گرافیکش داغون بود ، اخرش یه جنگ نداشت جیگرمون حال بیاد ، شخصیت اصلیش اصلا مرد نبود که بخواد اسسین باشه موهای دمب اسبی دختر باز ...
این انتی اتزیو ـیی که مد شده تَهه خندس سره AC2 میگفتن اتزیو بچست و دختر بازه اسسین هارو برده زیره سوال الطائر حتی به زن ها نگاهم نمیکرد (که البته ماریا...) زمان BH میگفتن سنش دیگه رفته بالا صداش عوض نشده این کجا و الطائر کجا الان هم که میگن پیر خرفت شده ادم قیافشو میبینه حالش به هم میخوره بمیره از شرش خلاص شیم"و باز دیدیم هیچکس از داستان سر در نیاورد
BH یه همچین بلایی سرش اومد
خوب شد حسین و صادق و بقیه فن های واقعی اومدن داستان و اتفاقات بازی رو بنویسند که الان همه مدعی باشند
کنتر که نمیندازه اهل باد و بوران که میگن همینه
یه جمله زیبا در وصف اینجور مواقع هست که میگه:
این روز ها همه AC fan شدند ، شما چطور؟
بعد از مدت های مدید تنها ادمی که دیدم نظر واقعیش رو داد به دور از جَو های الکی و مثنویی 孢子 بود

کاملا ً با نظراتت موافقم .
خود من هیچ ادعای فن بودن ندارم و از هر بازی ای که خوشم بیاد با لذت بازی می کنم در غیر اینصورت هم هیچوقت ادعاهای نجومی نمی کنم !
من هر سه بازی منتشر شده از این عنوان رو بازی کردم یکی از یکی بهتر و هر چی جلوتر اومد بهتر و متنوع تر شد ! دیگه نمی دونم بعضیها چی می خوان !!! اگه AC طبق نسخه ی اولش تکرار می شد میومدن فریاد می زدن که بازی فلانه و بهمانه همین حرفی که در مورد COD میزنند حالا که تفاوتهایی و تنوع هایی داده شده ولی به هیچ وجه اصالت بازی از بین نرفته میان حرفایی میزنند که آدم میمونه اینا دیگه کی هستن ! اگه بازی کلا ً تغییرات اساسی داشته باشه میان میگن بازی ای که اصالتش رو عوض کنه ارزش تف انداختن هم نداره !!!؟
یا حسین ! اینا دیگه کی هستن !؟
نسخه ی اول بازی تا مرحله ی آخر واقعا ً یک سری ماموریت های مشابه و تکراری بود و در مرحله ی آخر یکدفعه تغییر کرد و زیبا شد اما چون در آن زمان بازی ای توی این سبک آنچنان وجود نداشت ایده جدیدی به حساب میومد و موفق شد اما در نسخه ی دوم بازی کامل شد و حتی شخصیت پردازی خیلی غنی تر و بهتر صورت گرفت نسخه ی AC:B چون شماره ی جدیدی از بازی نبود و ادامه ی روایت داستانی نسخه ی دوم بود مسلما ً تغییرات شگفت انگیزی نمی توانست داشته باشد اما همان تغییراتی هم که صورت گرفت واقعا ً عالی بود در نسخه ی جدیدی که قرار است منتشر شود هم مسلما ً گیم پلی ای مشابه به AC:B با تغییراتی تکاملی مواجه خواهیم شد و انتظار یکی بازی جدید را باید از نسخه ی سوم داشته باشیم که شک ندارم ان نسخه هم کماکان عالی خواهد بود .

• Like
Reactions: MehradCreed
با بقیه بازی ها موافقم ولی با ac نه ! چون ac 1 واقعا یه اشغال بود ! حالا برای همه شده اسطوره ! یادتون رفته چقدر کارهای تکراری باید انجام میدادیم ؟
AC1 درسته بازی کاملی نبود . اما تو مسیری قدم گذاشت که اگه شماره 2 و BH تو اون مسیر قدم میذاشتن و کاملترش میکردن واقعا مزه ی Assassin بودن رو حس میکردی .
تا حدودی با حرف مهراد هم موافقم . اما من انتظار داشتم AC2 نسخه اول رو کامل کنه گیم پلیش رو نه این که صرفا اکشنش کنه تو BH هم بیاد دیگه بگه Call Of Assassin رسما بازی با H&S فرق نکنه . می شد به AC1 پایبند بود و بازی ـی در راستای اصلی ـه AC ساخت .

یه جورایی نشدنی بود مگر اینکه المان هاش رو دستکاری کنه تا بتونه تغییرات اساسی تو بازی ایجاد کنه

مهراد AC1 خیلی فاصله داشت تا مخفی کاری محض . اما مخفی کاری داشت زیاد . این که میتونستن مخفی کاری بازی رو کامل تر کنن به اضافه یه سری مأموریت های خاص که اتفاقا تو BH هم اضافه کردن اما اونجوری که تو AC1 و به گیم پلیش میتونستن اضافه کنن یه چیز دیگه می شد .
میتونستن نحوه ی قتل شخصیت ها و نقشه های قتلشون رو عوض کنن . میدونی یه عالم کار می شد کرد . AC1 همه شخصیت ها رو یه جور میکشتی یه جور بهشون میرسیدی . میدونی منظورم چیه ؟ من میخواستم چالشش تو مخفی کاری بیشتر شه نه این که صرفا بیان اکشنش کنن تا از خسته کننده بودن در بیاد . بازی ِ چالش برانگیز هم هیچوئقت خسته کننده نمی شه !

آخرین ویرایش:
آین بحث خیلی کهنه شده.من قبا نظرم رو گفتم.تمام این قضایا که AC بد شده . یوبی افت کرده و...همه و همه از وقتی شروع شد که Drm روی بازی های یوبی رفت.من هیچوقت اون بحث هایی که سر AC1 با دوستام داشتم رو یادم نمی ره.که هی دوستان می گفتن AC تکراری می شه و..و من می گفتم این بازی شروع یه ایده ب ود و کامل می شه.سر AC2 دوستان قبول کردن ولی از وقتی Bh روش drm قرار گرفت همه شروع کردنبه این بازی از Ac1 پسرفت کرده و شخصیت پردازی الطیر بهتره و...کجای شخصیت پردازی الطیر بهتره؟هیچی از الطیر معلوم نبود.هیچی!به این نمی گن شخصیت پردازی...
پ.ن:البته خودم هم الطیر رو خیلی دوست دارم(مدرکش هم نام کاربریمه)ولی شخصیت اتزیو کاملتر بود,روایت داستان بازی از AC1 به بعد بهتر شد و گیم پلی فوق العاده بهتر شد.تنها مشکلی به نظرم آسون شدن مبارزات هست.که البته این آسونی تو همون AC1 همو وجود داشت.

• Like
Reactions: Saber
آین بحث خیلی کهنه شده.من قبا نظرم رو گفتم.تمام این قضایا که AC بد شده . یوبی افت کرده و...همه و همه از وقتی شروع شد که Drm روی بازی های یوبی رفت.من هیچوقت اون بحث هایی که سر AC1 با دوستام داشتم رو یادم نمی ره.که هی دوستان می گفتن AC تکراری می شه و..و من می گفتم این بازی شروع یه ایده ب ود و کامل می شه.سر AC2 دوستان قبول کردن ولی از وقتی Bh روش drm قرار گرفت همه شروع کردنبه این بازی از Ac1 پسرفت کرده و شخصیت پردازی الطیر بهتره و...کجای شخصیت پردازی الطیر بهتره؟هیچی از الطیر معلوم نبود.هیچی!به این نمی گن شخصیت پردازی...
پ.ن:البته خودم هم الطیر رو خیلی دوست دارم(مدرکش هم نام کاربریمه)ولی شخصیت اتزیو کاملتر بود,روایت داستان بازی از AC1 به بعد بهتر شد و گیم پلی فوق العاده بهتر شد.تنها مشکلی به نظرم آسون شدن مبارزات هست.که البته این آسونی تو همون AC1 همو وجود داشت.
منم اتزیو بیشتر دوست دارم چون خودمون بزرگش کردیم خودمون قهرمانش کردیم خودمون به اینجا رسوندیمش ولی الطائر همون اول یک آدم کامل بود و از طرفی الطائر همون اول مشخص بود چیکارست ولی اتزیو نه اتزیو همون اولش یک آدم بی حوصله بود و میخواست همه را بکشه ولی کم کم اروم تر شد و البته خشن تر و قوی تر و باید بگم اوج این بازی تو AC:R رقم میخوره البته الطائر واقعا شخصیت جالبی داره اینطور که پیداست تو AC:III ممکنه باشه :d

منم اتزیو بیشتر دوست دارم چون خودمون بزرگش کردیم خودمون قهرمانش کردیم خودمون به اینجا رسوندیمش ولی الطائر همون اول یک آدم کامل بود و از طرفی الطائر همون اول مشخص بود چیکارست ولی اتزیو نه اتزیو همون اولش یک آدم بی حوصله بود و میخواست همه را بکشه ولی کم کم اروم تر شد و البته خشن تر و قوی تر و باید بگم اوج این بازی تو AC:R رقم میخوره البته الطائر واقعا شخصیت جالبی داره اینطور که پیداست تو AC:III ممکنه باشه :d
یجا خوندم که سم هاوسر گفته بود هرچی تلاش کردم شخصیتی شبیه تامی ورستی رو شخصیت پردازی کنم نتونستم
بعضی شخصیت ها و بازی ها و ... هستن که سازنده اون رو یکبار میسازه ولی نمیتونه دوباره چیزی شبیه اون رو بازسازی کنه
الطائر بخاطر لباسش-رفتارش-نوع راه رفتنش-مدل حرف زدنش مخفی بودنش از نظر ظاهر یا هرچیز دیگه ای عموما پر طرفدار تره (منظورم جز بازی سنتر نیست ، انجمن های دیگه)
اتزیو تو BH هم به نظرم به خونسردیه الطائر نبود ، ظاهرا تو Revelations قرارهبه خونسردی لازم برسه احیاناً (رجوع شود به صحنه اخر تریلر گیم پلی E3
البته الطائر واقعا شخصیت جالبی داره اینطور که پیداست تو AC:III ممکنه باشه :d
دِ نه دیگه AC III با یک کاراکتر جدید برای یک Trilogy جدید:d

دوستانی که دارن به شدت از اساسین های بعد از1 طرفداری می کنن چند تا از دلیل هامو براشون میگم که چرا حال نکردم:
1.اتزیو در اساسین2 و برادرهود عملا اسپایدر من شده بود!!!! فقط تار ها رو کم داشت.در صورتی که الطائر حتی با اینکه شغلش این بود و کلی تعلیم دیده بود به اون سرعت نبود.
2.شهر های تاریخی اساسین1 یه عظمت خاصی داشت که تو 2 و برادرهود نبود.
3.این سیستم استخدام که تو برادرهود اضافه شد علاوه بر اینکه کلا اساسین رو زیر سوال برد سیستم ناقص و بدرد نخوری هم بود تا حدودی.
4.مبارزه ها تو برادرهود خیلی بچه گانه بودن.
5.داستان اساسین 1 تاریخی تر و باور پذیرتر و البته مرموز تر بود.
و دلایل دیگه ای که فعلا به ذهنم نمی رسه....

• Like
Reactions: Manifesto
دوستانی که دارن به شدت از اساسین های بعد از1 طرفداری می کنن چند تا از دلیل هامو براشون میگم که چرا حال نکردم:
1.اتزیو در اساسین2 و برادرهود عملا اسپایدر من شده بود!!!! فقط تار ها رو کم داشت.در صورتی که الطائر حتی با اینکه شغلش این بود و کلی تعلیم دیده بود به اون سرعت نبود.
2.شهر های تاریخی اساسین1 یه عظمت خاصی داشت که تو 2 و برادرهود نبود.
3.این سیستم استخدام که تو برادرهود اضافه شد علاوه بر اینکه کلا اساسین رو زیر سوال برد سیستم ناقص و بدرد نخوری هم بود تا حدودی.
4.مبارزه ها تو برادرهود خیلی بچه گانه بودن.
5.داستان اساسین 1 تاریخی تر و باور پذیرتر و البته مرموز تر بود.
و دلایل دیگه ای که فعلا به ذهنم نمی رسه....
متاسفانه باید بگم یکم اول فکر کنید بعد انتقاد کنید!
1. اینو همه میدونن که AC یعنی نصفه بازی روی پشت بوم ها راه رفتن و تو شهر دویدن که واقعا جذابیته خودشو داره! شما چی انتظار داری؟ این که نو آوری کنن خلاقیت به خرج بدن اتزیو سوار 747 بشه بره اینور و اونور؟ اگر از این مدل جا به جایی خوشتون نمیاد پس اصلا نباید AC بازی کنید!
2.متاسفانه شما به طور کلی AC 1 رو یادت نمیاد فقط یادت میاد که خیلی خوب و قشنگ بود و کلی هم حال داد!
فقط بگم که طراحی شهر های ac1 نصف ac2 نبودن...
3.تنها مشکل این سیتم این بود که اساسین ها به دلیل راحتی بازی به کار نمیومدن...
4. اینو واقعا قبول دارم.... بالاخره تو یک بازی باید مراحلی وجود داشته باشه تا اشکتو در بیاره یا نه....
5.متاسفانه تو AC1 اینقدر روایت داستان خراب بود که هیچکس نفهمید... به خاطر همین هم میگید مرموز تر بود!!

متاسفانه باید بگم یکم اول فکر کنید بعد انتقاد کنید!
1. اینو همه میدونن که AC یعنی نصفه بازی روی پشت بوم ها راه رفتن و تو شهر دویدن که واقعا جذابیته خودشو داره! شما چی انتظار داری؟ این که نو آوری کنن خلاقیت به خرج بدن اتزیو سوار 747 بشه بره اینور و اونور؟ اگر از این مدل جا به جایی خوشتون نمیاد پس اصلا نباید AC بازی کنید!
2.متاسفانه شما به طور کلی AC 1 رو یادت نمیاد فقط یادت میاد که خیلی خوب و قشنگ بود و کلی هم حال داد!
فقط بگم که طراحی شهر های ac1 نصف ac2 نبودن...
3.تنها مشکل این سیتم این بود که اساسین ها به دلیل راحتی بازی به کار نمیومدن...
4. اینو واقعا قبول دارم.... بالاخره تو یک بازی باید مراحلی وجود داشته باشه تا اشکتو در بیاره یا نه....
5.متاسفانه تو AC1 اینقدر روایت داستان خراب بود که هیچکس نفهمید... به خاطر همین هم میگید مرموز تر بود!!
چی میگی تو؟ بنده خدا راست میگه دیگه منم با حرفاش موافقم! اتزیو الان از بابابزرگ منم پیر تر شده بازم با همون سرعت میدود(!!!)و از دیوار بالا میره! الطائر جووون نمیتونست انقد سریع باشه! تازه همه بهش سنگ مینداختن! چون مردم احمق بودن!(جدی میگم هوش مصنوعیو نمیگم:دی)
کلا با حرفای بهنام عزیز موافقم

مثل اینکه خیلی از دوستان مشکلات عدیده AC نسخه 1 رو یادشون رفته !

1 : تکراری بودن بیش از حد مراحل ( به حرفاشون گوش بده ! یه کیف بزن برو پیش رییس منطقه یه پر بگیر تو یه جا گیرش بیار بکشش پر رو بمال بهش فرار کن تمام نفر بعد ) فقط شخصیت هاش عوض میشد

2 : راه رفتن های الکی یه وقت میدیدی با این اسب باید 4 نعل از این کشور تا اون کشور توی جاده ای بری که نه جذابیتی داشت نه چیزی

3 : گنگ بودن داستان یعنی واقعا خود من اگه اون متنی که دوستان عزیز نوشته بودند رو نخونده بودم علنا هیچی نفهمیده بودم !

4 : دوباره تکراری بودن مراحل ایندفعه با دزموند ! برو رو دستگاه حالت بد میشه بلند میشی یکم فک میزنی میری میخوابی و....

5 : شما وقتی مخفی میشدی دیگه مخفی شدی هیچ سربازی بهت مشکوک نمیشد ! فقط کافی بود خودت رو مثل کشیک ها در بیاری یا سریع بری روی پشت بوم توی کاه ها !

6 : شخصیت پردازی ضعیف به جان خودم اگه توی AC 2 اون داستان الطائر و عشقش رو نشون نمیدادند اصلا باورم نمیشد که این طرف عاشق بوده باشه بس که شخصیتش خشک و بی روح بود همش دنبال قتل و ... بود یه ذره توی بازی در مورد خودش ما کاری انجام دادیم ؟

7 : یه اساسین شنا بلد نیست ؟ وقتی برای بار اول افتاد تو اب و مثل گربه شده بود فقط تا 10 دقیقه به این سوتی بازی میخندیدم

همین AC BH که دوستان مورد لطف قرارش میدند ! تمامی این مشکلات توش برطرف شده بود و تازه همین انجمن برادری چیز بدی نیست شما فکر کنید همون المعلم نسخه 1 هستید و
خودتون زیاد توی جنگ ها شرکت نمیکنید اتفاقا خیلی هم لذت بخش بود که کارکترها رو از افرادی که فقیر و ضعیف بودند برسونی به یکی مثل خودت

یا مثلا این جنگولک بازی ها با این دزموند از 10 ساعت با الطائر بیشتر به من حال داد یه حس جالبی داشت که این ژانگولری و این زخم لب تو خون ایناست :d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hosein_fisher
چی میگی تو؟ بنده خدا راست میگه دیگه منم با حرفاش موافقم! اتزیو الان از بابابزرگ منم پیر تر شده بازم با همون سرعت میدود(!!!)و از دیوار بالا میره! الطائر جووون نمیتونست انقد سریع باشه! تازه همه بهش سنگ مینداختن! چون مردم احمق بودن!(جدی میگم هوش مصنوعیو نمیگم:دی)
کلا با حرفای بهنام عزیز موافقم
دوست خوبم شما چی میگی؟
اگر انتقاد درست داری بگو اگر نداری لازم نیست حرف دیگران رو بدون هیچ دلیلی تایید کنی
من هر مخالفتی کردم با دلیل بوده بعضی جاها هم حتی با نظر ایشون موافق بودم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or