افزایش قابلیت استخدام در بازی AC:REvelations

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
20110725asscreerev.jpg

درود بر دوستان بازی سنتری​

به نقل از Gamespot نویسنده ی بازی Assassins Creed Revelations اقای Darby McDevitt در نمایشگاه Comic Con تایید کرد که اینبار تمرکز بیشتری بر روی بخش انجمن برادری خواهد داشت.
McDevitt در ادامه گفت : بازیکنان توانایی بیشتری برای استفاده از recruit های (استخدام) Eizo دارند.استخدام ودیدار Assassins ها بسیار متنوع تر از قبل شده است. همچنین گفت تریلر سینماتیک AC :REvelations بیشتر از یک تریلر courtyard assassination که در BRotherHooD بود،به بازی ربط دارد.شاید هم طرح ابتدایی بازی را نشان بدهد.
Darby McDevitt در آخر گفت : Ubisoft قصد دارد بعد از ساختن Revelations به سراغ نسخه ی سوم بازی یعنی Assassins creed III برود. Assassins Creed REvelations پایانی بر سه گانه ی Eizo خواهد بود.​

Assassins creed REvelations در 15 نوامبر 2011 ( 24 آبان ) برای PC,XBOX,PS3 عرضه خواهد شد.​

در كل اگر اين گيم تموم بشه اين سبك گيم تموم نميشه !!
قطعا يك عنوان جديد قوي تر از اين ساخته ميشه !!
همونطور كه ميشه گفت پدر اين بازي پرينس او پرشياست !!!
ولي خيلي حرفه اي تر و دنياي ازاد !!

ولی از نظر من ubi تو این نسل تقریبا گند زد به ip هاش !!!
AC I رو از اون عظمت رسوند به اینجا ! SP به نظر من نسخه اخرش اصلا جالب نبود ! COJ که دیگه اصلا افتضاح !!!
سرمایه گذاری رو IP های جدید فکر می کنم براش بهتر باش تو ادامه این روند ! ( نظر شخصی )

ظاهرا بچه ها اشتباهی از جمله ی من برداشت کردن.منظورم این بود که من دیگه دینای گیم رو بیخیال بشم!مهمترین دلیلی که هنوز هم دارم گیم بازی می کنم اینه که ببینم آخر این لامصب چی می شه!
پ.ن:باز بحث گند زدن یوبی تو این نسل رو وسط نکشید ها!:dمی رم سینا رو میارم تا آخرش هم وای میستم آخر یا خودمو بن می کنم یا یکی دیگرو!:dنکنید این کارو با من آقا نکنید!:d:d

ولی از نظر من ubi تو این نسل تقریبا گند زد به ip هاش !!!
AC I رو از اون عظمت رسوند به اینجا ! SP به نظر من نسخه اخرش اصلا جالب نبود ! COJ که دیگه اصلا افتضاح !!!
سرمایه گذاری رو IP های جدید فکر می کنم براش بهتر باش تو ادامه این روند ! ( نظر شخصی )
با بقیه بازی ها موافقم ولی با ac نه ! چون ac 1 واقعا یه اشغال بود ! حالا برای همه شده اسطوره ! یادتون رفته چقدر کارهای تکراری باید انجام میدادیم ؟

• Like
Reactions: MehradCreed
با بقیه بازی ها موافقم ولی با ac نه ! چون ac 1 واقعا یه اشغال بود ! حالا برای همه شده اسطوره ! یادتون رفته چقدر کارهای تکراری باید انجام میدادیم ؟
بازي اُبُهَت ـه خاصي داشت !!
الطائير شخصيت خيلي قوي تري از اتزيو بود
درسته بازي نسبت به برادرهود به شدت ضعف داره
اما يادت نره قدم اول هميشه ماندگار ميشه !!
تو اسم معلم سوم دبيرستانت شايد ياد نياد ..
اما اسم معلم اول ابتدائيت رو هيچوقت يادت نميره

اما يادت نره قدم اول هميشه ماندگار ميشه !!
تو اسم معلم سوم دبيرستانت شايد ياد نياد ..
اما اسم معلم اول ابتدائيت رو هيچوقت يادت نميره

کوروش از این جملت داره بغضم می گیره :( :( :(

-----------------------

کوروش خیلی جواب قشنگی داد ولی خب اینم داشته باش که Ac I نبود Ac B وجود نداشت :d نسخه اول شخصیت و داستان پردازی به مراتب بهتری از بقیه نسخه ها داشت ! نسخه دوم ایرادات گیم پلی را تا حدی برطرف کرد و اون حالت خطی درش اورد ولی خب اون داستان قوی و شخصیت پردازی نسخه اول رو نداشت !! اما تو AC : B این روند کلا تغییر کرد ! از دید من سازنده ها اومدن نواقص داستانی رو تو B برطرف کنن ولی چون خواستن تمرکز اصلی روی خط اصلی داستانی باشه اومدن گیم پلی رو بیشتر سوق دادن سمت ماموریت های فرعی !! گیم پلی بازی کوتاه شد ، نحوه روایت داستان کمی پیچیده شد که در عین حال سریع به پایان رسید . خب این خودش نقص به حساب میاد . همیشه بین داستان و گیم پلی یه رابطه مهم و تقریبا مستقم وجود داره . تمرکز بیش از حد روی داستان به گیم پلی بازی ضربه زد . گیم پلی نسخه B از همون روند نسخه دو پشتبانی می کرد که بعد از یه مدت عملا چیزه جدیدی برای بازیباز احساس نمی شد !!! تازه جذاب ترین قسمت Assasin Creed مبارزه های با شمشیر و ایناست که اینقدر B رو از دو کپی کردن که بیش از حد این مبارزه ها تو این نسخه اسون بود و یه جورایی حتی بی مزه شده بود و اگه جذابیتی هم داشت رفته رفته از بین رفت !

خیلی هم آسون شده بود مبارزاتش پوریا ! خیلی خیلی ! این fast Kill ها یا همون Instant Kill هاش خیلی رو اعصاب بودن . همه رو راحت میکشتی خب این به چه دردی خورد ! بیشتر باید مبارزه هاش کمترشه بازی و مخفی کاری بهش اضاف شه . درست مثه یه Assassin قرار نیست نقش ِ جنرال ارتش رو بازی کنی وقتی Assassin هستی که ! هر جا میرفتی هی میرختن سرت . خب اگه یه Assassin اینطوری تو مأموریتش پیش بره که هدف در میره که !

منم همین رو دارم می گم دیگه فرهود جان :d
AC : B کلا خیلی فاصله گرفت از محور اصلی AC !
بیشتر باید مبارزه هاش کمترشه بازی و مخفی کاری بهش اضاف شه
درسته ! همه حرف های من هم همینه :d

این اتزیو بمیره ما از شرش راحت شیم.دیگه چیزی نمی خوایم از این بازی :|
آخه حیف اون الطائر به اون ابهت نبود ولش کردن چسبیدن به این هی چپ و راست هم بازی و انیمیشن ازش میدن؟ :|
کلا با امکانات و قابلیت های برادرهود حال نکردم.به نظرم حذف بشن بهتره.خدا کنه مبارزه هاش رو سخت تر کنن.مبارزه های برادرهود مثل یه شوخی بود.:|

خب پس یه نتیجه گیری می تونیم بکنیم کوروش جان :d
AC I هم اکشن خوبی داشت هم تم مخفی کاری ، AC II تم مخفی کاریش کم شد ولی اکشنش جذاب شد اما AC B هم اکشنش افتضاح شد هم کلا فاصله گرفت !!
Ac B = یک افتضاح برای سری Ac

• Like
Reactions: Manifesto
البته دوستان باید بدونن که توACB برا کشتنBorgia captains مخصوصا اونایی‌ که رو اسب هستند باید از این بی‌چاره‌ها کمک بگیرین!:d
=============================================================
منم با کورش موافقم حتا من از Ac1بیشتر ازAcB لذت بردم.:d

یوبی سافت سر این بازی یه بار قبلا قول تنوع و جذابیت رو داد که دیدیم از AC1 به 2 چیکار کرد.این دفعه هم وقتی می گن تنوع داره صد در صد داره...
من فک نمیکنم زیاد تنوعی تو این Rev باشه چون ادامه 2 هستش و فقط چندتا آپشن فک کنم اضافه میشه
باید اون تنوع و تغییری رو که شما میگی توی 3 دید:دی

یک مورد هم من اضافه کنم که تو AC 1 میتونستی مثلا از سوریه با اسب بری فلسطین که خیلی حال میداد سفر با اسب بین این شهرها. من که هرچی عرب وسط راه بود میکشتم همش بهم میگفتن مرتد:d
کبوتر بازیشم بهتر بود :d

• Like
Reactions: CapitanArsalan
کاری با متن خبر ندارم چون زیاد اهل این کارا نبودم فقط بعضی وقتا (بازی هم که نصفه نیمه ول کردیم نشستم duke بازی کردم * نفهمیدیم داستان چی شد)

فقط این یه تیکه خبر مشکل داره،البته الان نه ها ولی بعدا معلوم میشه که اشتباهه:

Assassins creed REvelations در 15 نوامبر 2011 ( 24 آبان ) برای PC,XBOX,PS3 عرضه خواهد شد.

باید نوشته بشه برای x360 و ps3 در 15نوامبر و چند ماه بعد برای pc عرضه خواهد شد....

-----------------------------
* : عجب خریَّتی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or