افزایش قابلیت استخدام در بازی AC:REvelations

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
20110725asscreerev.jpg

درود بر دوستان بازی سنتری​

به نقل از Gamespot نویسنده ی بازی Assassins Creed Revelations اقای Darby McDevitt در نمایشگاه Comic Con تایید کرد که اینبار تمرکز بیشتری بر روی بخش انجمن برادری خواهد داشت.
McDevitt در ادامه گفت : بازیکنان توانایی بیشتری برای استفاده از recruit های (استخدام) Eizo دارند.استخدام ودیدار Assassins ها بسیار متنوع تر از قبل شده است. همچنین گفت تریلر سینماتیک AC :REvelations بیشتر از یک تریلر courtyard assassination که در BRotherHooD بود،به بازی ربط دارد.شاید هم طرح ابتدایی بازی را نشان بدهد.
Darby McDevitt در آخر گفت : Ubisoft قصد دارد بعد از ساختن Revelations به سراغ نسخه ی سوم بازی یعنی Assassins creed III برود. Assassins Creed REvelations پایانی بر سه گانه ی Eizo خواهد بود.​

Assassins creed REvelations در 15 نوامبر 2011 ( 24 آبان ) برای PC,XBOX,PS3 عرضه خواهد شد.​

تو نسخه قبل این قابلیت اوایل یکم جذاب بود ولی یکم بیشتر جلو میرفتیم این قابلیت جذابیتی نداشت...امیدوارم اینا همش حرف نباشه و واقعا این قابلیت رو جذاب تر کرده باشن

ممنون بابت خبر

کلا این ویژگی های AC:brotherhood برام عجیب بود!ویژگی که نبودن خرت و پرت ...!همین یار ها دقیقا به گفته ی دوست بالاییمون فقط برای پول دراوردن بود و اصلا نیازی به استفاده ازشون تو Combat ها نبود.اون چتر هم چیز بی فایده ای بود و جز تو جمع کردن یه سری پرچم و ... فایده ای نداشت. و خیلی چیز دیگه.
کلا به جای اینکه بیان اینا رو وسیع تر کنن یکم گیم پلی بازی رو منسجم تر کنن و دقیقا به قول دوستمون کاری کنن که تو روند گیم پلی یک تاثیر مثبت داشته باشه!
اینا چیه ...

خدا کنه محض رضای خدا یکم سختش کنن تو برادری اون همه امکانات یه طرف خجالتی بودن گاردها یه طرف ننه جون آدمم میتونست از پس گاردها بر بیاد یادش بخیر تو نسخه اول آخرای بازی آدم جرات نمیکرد به گاردا چپ نگاه کنه.

هر چی به پایان AC نزدیک می شیم منم احساس می کنم به ترک دنیای گیم دارم نزدیک می شم!:((:((
تو نسخه قبل این قابلیت اوایل یکم جذاب بود ولی یکم بیشتر جلو میرفتیم این قابلیت جذابیتی نداشت...امیدوارم اینا همش حرف نباشه و واقعا این قابلیت رو جذاب تر کرده باشن

ممنون بابت خبر
یوبی سافت سر این بازی یه بار قبلا قول تنوع و جذابیت رو داد که دیدیم از AC1 به 2 چیکار کرد.این دفعه هم وقتی می گن تنوع داره صد در صد داره...

دوستان را نمیدونم ولی به من همیشه از این قابلیت ها استفاده میکردم و کلی بذت میبردم مثلا از راه دور وایسادی سربازا جلوت دارند میرند با یک سوت میریختن سرش خیلی فاز میداد :d

هر چی به پایان AC نزدیک می شیم منم احساس می کنم به ترک دنیای گیم دارم نزدیک می شم!:((:((
..
به نظر من AC تموم میشه سال دیگه ولی پایانی برای این سری بازی ها نیست یوبی سافت قطعا برنامه ریزی کرده بعد دزموند چیکار کنه داستانش را اگه یادت باشه از فئودال ژاپن و حتی جنگ جهانی دوم سخن گفته بودن پس AC تاریخ مصرف نداره

الطائر جان:دی بیخیال شو حالا شما کوتاه بیا دنیای گیم رو کوتاه نکن:دی
BSB_787 جان:دی :
من با قسمت اول حرفت موافقم:) منم برای اینکه بازیو برا خودم اکشن ترش کنم رو پشتبوم وامیستادم یارامو میریختم سرشون با چترم پیاده میشدم رو جنازه ها:دی
اون دوستمونم راست میگه تو شماره 1 دشمنا خیلی سر سخت بودن و منم تا جایی که جا داشت سعی میکردم از دسترس دشمنا دوز باشم اما تو BH ...:دی

من توي برادرهود هم يادم ميرفت ازشون استفاده كنم ! :d
كلا بايد بازي رو طوري طراحي كننكه ادم مجبور باشه استفاده كنه

درسته ! این اساسین ها یک المان خوب و جذابی می تونست باشه اما به نظرم تو به اجرا دراوردنش گند زدن !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or