XboxLiveVirus
کاربر سایت
منم همین مشکلو با شاتل دارمکسی راهکاری برای بالاتر بردن سرعت دانلود ایرانسل رو PSN نداره ؟
افتضاح تمام عیاره !
30 کیلو بایت هم نمیشه در صورتی که سرعت من چندین مگابایته
منم همین مشکلو با شاتل دارمکسی راهکاری برای بالاتر بردن سرعت دانلود ایرانسل رو PSN نداره ؟
افتضاح تمام عیاره !
30 کیلو بایت هم نمیشه در صورتی که سرعت من چندین مگابایته
داداش چه طوری با اینترنت گوشی نات تایپه 2 گرفتی؟ مدل گوشیتون چیه؟ همیشه نات تایپ 2 میگیرید؟سلام دوستان من اینترت گوشیم رو شر کردم رو ps4 سرعتم ۴ برابر شد!! سرعت من ۸ ولی با کنسول همیشه بین ۱ تا ۱.۵ بود الان شد ۴
همیشه نت دو نمیده این بحث دیگه خیلی کلیشه ای شدهداداش چه طوری با اینترنت گوشی نات تایپه 2 گرفتی؟ مدل گوشیتون چیه؟ همیشه نات تایپ 2 میگیرید؟
با تغییر دی ان اس میشه . اما به مرور سرعتت میاد پایین . اما یه راه حل بهت میگم که تجربه شخصیم بوده و من در اوردی هست اما جواب داد.دوستان سلام بنده به تازگی پلی استیشن چهار خریدم سرعت دانلود از استور واقعا بد هسته در صورتی که سرعت دانلود من یک مگابایته و وقتی با پی سی دانلود می کنم سرعت دانلود همون یک مگه ولی موقع دانلود با پلی استیشن به سیصد یا پونصد کیلوبایت میرسه با تغییر DNS میشه این مشکل رو حل کرد ؟ ممنون میشم اگر راهنماییم کنید
این واسه شرکت Open DNS هست. اینترنت همه مشابه نیست. مثلا من پایین ترین پینگ رو با Level 3 DNS میگیرم که 4.2.2.1 تا 4.2.2.6. بعدش با Google DNS ولی این اوپن دی ان اس واسه من لیتنسی بیشتری داره.سلام دوستان. من ی آموزش برای این نوشتم اما دوستان نمی دونم چرا پاکش کردن . همین جا می گم که استفاده کنید. البته مث پست کامل توضیح نمی دم .
خب داخل تنظیمات نتورک برید و تا قسمت وارد کردن اطلاعات DNS پیش برید بعد مقداری که توی عکس هست رو وارد کنید.عکس ها رو پیوست کردم.