دوست عزیز هر وقت مشکل داشتی برو یکی دو بار Test Internet Connection بگیر درست میشهسلام دوستان اگه کسی جواب این مشکل منو میدونه بگه،من کلا با نت همراه اول انلاین میشم و هیچ بازی ای هیچ مشکلی نداره ولی تایتان فال ۲ کلا به سرور وصل نمیشه با همراه اول و فقط با ایرانسل کار میکنه میخواستم ببینم راهی هست ک بشه درستش کرد و با نت همراه اول بازی کرد؟
سلام دوستان اگه کسی جواب این مشکل منو میدونه بگه،من کلا با نت همراه اول انلاین میشم و هیچ بازی ای هیچ مشکلی نداره ولی تایتان فال ۲ کلا به سرور وصل نمیشه با همراه اول و فقط با ایرانسل کار میکنه میخواستم ببینم راهی هست ک بشه درستش کرد و با نت همراه اول بازی کرد؟
سلام
موقع بازي انلاين بتلفيلد ١ اول پينگم روي ١٣٠ بود
ولي بعد از اپديت پينگم شده روي ١٨٠
راهي هست پينگ بازي رو بيارم پايين ؟!
اين تعويض dna ج نداد
سلامسلام دوستان راهی هستش
با مبیننت بشه بشه این انلاین رد دید ۲ رو اجرا کرد؟
خدایی حسرت به دل موندیم!!!هیچ کاریشم نمیشه کرد!
کسی تونسته بازی رو با هر روشی انلاین بازی کنه؟
یا کلا بستنش؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
با dns میشه بازی کرد که 50/50 وصل شدنش ولی با vpn حتما وصل میشه
vpn همون فیلتر شکنهداداش وی پی ان چجوریه؟؟؟چجوری باید زد؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
مشکل از همین نتهای نامحدود شبانست . یه کم حجم دانلودت میره بالا دانلودتو مختل میکنناقا کسی میدونه چرا من با نت شبانه همراه اول با خود ps4 بعضی فایل هارو میتونم دانلود کنم بعضیا رو نه؟
الان borderlands هی دانلود میشه قطع میشه، دیترویت ۸ گیگ دان شد دیگه اصلا نمیگیره ، اپدیت دستینی ۲ هم از اول نمیگیره
کجاس مشکل؟
ممنون
من سیم کارت همراه اول رو روی مودم ۳ میلیونی که بهترین دریافت و پایداری نت 4G رو داره امتحان کردم اما بازم با ps4 قطعی داره.اینا خودشون عمدا بستن پورت هارو کسی ترافیک اونور مصرف نکنهمنم امین مشکلو دارم من قبلا اکس باکس خیلی راحتدشبی 60 گیگ دان میکردم با نت همراه اول الان ps4 خیلی بازی در میاره 1 ساعت خوب دان میکنه باز قطع میشه اصن یه وضی