افزایش دسترسی به پهنای باند GPU کنسول Xbox One در آپدیت جدید + 45 APP جدید

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
مایکروسافت به دنبال از بین بردن اختلاف عمل کرد کنسول Xbox One در برابر PS4 است و در حال حاضر با ارایه آخرین کیت نرم افزاری کنسول Xbox One به توسعه دهندگان، امکان دسترسی به پهنای باند بیشتری از GPU کنسول را می دهد.

33203873779046517087.jpg

فیل اسپنر مدیر کل بخش سرگرمی های مایکروسافت در این باره گفت:
dev kit نرم افزاری ماه June، دسترسی بیشتری به GPU کنسول را فراهم می کند. این dev kit عملکرد بیشتر، ابزار های جدید و انعطاف پذیری برای ساختن بازی هایی با کیفیت بالاتر را برای کنسول Xbox One فراهم می کند.

همچنین مایکروسافت امروز اعلام کرد، تا پایان تعطیلات امسال بیش از 45 نرم افزار برای بخش سرگرمی دو کنسول Xbox One و Xbox 360 منتشر خواهد شد و با افزایش 25% تعداد این نرم افزار ها را به 225 می رساند.

از جمله این Apps ها می توان به twitter, HBO GO و Vine اشاره کرد.

لیست کل نرم افزار ها:

• Antena 3. Xbox One: ES
  • • ChiliTV. Xbox One: IT
  • • Comedy Central. Xbox One: US
  • • Crunchyroll. Xbox One: AU, AT, BR, CA, DE, ES, FR, IE, IT, MX, NZ, UK, US
  • • ENCORE Play. Xbox One: US
  • • EPIX. Xbox One: US
  • • Filmbox Live. Xbox 360: AR, AU, AT, BE, BR, CA, CL, CO, CZ, DK, FI, FR, DE, GR, HK, HU, IN, IE, IL, IT, JP, MX, NL, • NZ, NO, PL, PT, RU, SA, SG, SK, ZA, KR, ES, SE, CH, TW, TR, AE, UK, US
  • • Fox Play. Xbox One: MX, BR. Xbox 360: MX, BR, AR, CO, CH
  • • Frightflix. Xbox One: US
  • • FXNOW. Xbox 360: US
  • • Gol TV. Xbox One: ES
  • • GoPro. Xbox One: US, CA, MX, UK, FR, DE, IT, ES, AU, BR, AT, NZ, IR
  • • HBO GO. Xbox One: US: Xbox 360: MX, BR, AR, CO, CH
  • • iHeartRadio. Xbox One: US
  • • Infinity. Xbox One: IT
  • • IVI. Xbox 360: RU
  • • KDrama. Xbox One: AU, AT, BR, CA, DE, ES, FR, IE, IT, MX, NZ, UK, US. Xbox 360: AR, AU, AT, BE, BR, CA, CL, CO, CZ, DK, FI, FR, DE, GR, HK, HU, IN, IE, IL, IT, MX, NL, NZ, NO, PL, PT, RU, SA, SG, SK, ZA, ES, SE, CH, TW, TR, AE, UK, US
  • • maxdome. Xbox One: AT, DE
  • • MLG. Xbox One: US, UK, CA, AU
  • • MOVIEPLEX Play. Xbox One: US
  • • MTV. Xbox One: US
  • • NBA. Xbox One: AT, AU, BR, CA, FR, DE, IE, IT, MX, ES, NZ, UK, US
  • • NHL. Xbox One: US, CA, MX, UK, FR, DE, IT, ES, AU, BR, AT, NZ, IR. Xbox 360: US, CA, MX, UK, FR, DE, IT, ES, JP, AU, BR, NL, SE, RU, TW, PL, IN, HK, TR, BE, AT, NZ, SA, AR, NO, CH, SG, ZA, IR, DK, CO, CL, FI, CZ, HU, IL, GR, PT, SK
  • • Now TV. Xbox One: UK
  • • Picturebox. Xbox 360: UK
  • • Popcornflix. Xbox One: US
  • • ShowTime Anytime. Xbox 360: US
  • • Sky News. Xbox One: UK, IE, US, CA. Xbox 360: UK, IE, US, CA
  • • Sky Online. Xbox One: IT
  • • STARZ Play. Xbox One: US
  • • STV. Xbox 360: UK
  • • Syfy Now. Xbox One: US
  • • Target Ticket. Xbox One: US
  • • TuneIn. Xbox One: US, CA, MX, UK, FR, DE, IT, ES, AU, BR, AT, NZ, IR
  • • TV2. Xbox 360: DK
  • • Twitter. Xbox One: US
  • • USA Now. Xbox One: US
  • • VEO. Xbox One: MX. Xbox 360: MX
  • • Vevo. Xbox One: CA, US, AU, FR, DE, IR, BR,ES, IT, UK, NZ
  • • VH1. Xbox One: US
  • • Vine. Xbox One: US
  • • WATCH ABC. Xbox 360: US
  • • WATCH Disney Channel. Xbox 360: US
  • • WATCH Disney Junior. Xbox 360: US
  • • WATCH Disney XD. Xbox 360: US
  • • Watchever. Xbox One: DE
منبع و منبع

آخرین ویرایش:
اين تردي كه از گف گذاشتي عنوانش اينه ولي تو متنش من نديدم صحبتي نشده. ميشه يه كم توضيح بدي راستيتش من سر در نياوردم.

غير از اين تاپيك تو يه فوروم تمام منابع قدرت GPU رو هموني كه من گفتم اعلام كردن
1.23 مال قبل آپکلاک GPU بود. X1 GPU فرکانسش 853Mhz هست

من نمی دونم فاز مایکرو فنا چیه؟؟

تا یه حرفی از تلو میاریم آمپرشون میره رو 1000 و ما رو سونی فن زبون نفهم خطاب می کنن.
حالا این دوستمون یه گیفی واسه شوخی گذاشته هر چی از دهنشون در میاد می گن

خیلی دوست دارم فازتون رو بدونم

تا یه حرفی از تلو میاریم آمپرشون میره رو 1000 و ما رو سونی فن زبون نفهم خطاب می کنن.

فاز شما چیه؟؟

تو e3 همه چی مشخص میشه . اینکه قدرت کدوم کنسول بیشتره اصلا مهم نیست انحصاری ها برنده جنگ کنسولو مشخص میکنه

اب خنک + یه استراحتی کن شاید حال هوات عوض شه

مثلا مایکرو اینو نگه داشته بود تا اواسط نسل از سونی عقب نیفته!خخخخخخخ

آخه من نمی دونم یه شرکت که کل تخصصش تو زمینه نرم افزار هست چرا باید نخود هر آش بشه؟؟ کنسول درست نمی کرد بهش بر می خورد؟؟؟

مطمئنم خود رئساشم الان می دونن چه اشتباهی کردن تو جایی که سونی هست وارد رقابت شد. بنده خبر موثق دارم شرکت با ادامه این روند تو سال 2018 ورشکست میشه ( در زمینه کنسول) و بخش کنسولش کلا تعطیل میشه

کار هر بزی نیست خرمن کوفتن / گاو نر می خواهد و مرد کهن
شما که این قدر بدت میاد چرا پس خریدیش؟؟؟؟یا خالی بندی به لیست کنسولات اضافی کردیش؟؟؟؟؟
شما که میگید نمیتونه رقابت کنه اصلا xbox و xbox 360 رو دیدی که این حرف رو میزنی؟؟؟؟
لینک خبر موثق رو بده که تو یه آدم نمیدونم 10-11 ساله میدونی ورشکست میشه ولی 143 نفر سیاست مدار ماکرو خبر ندارن.حد اقل بیان کلاس تو تو بهشون سیاست اقتصاد یاد بده

فاز شما چیه؟؟

تو e3 همه چی مشخص میشه . اینکه قدرت کدوم کنسول بیشتره اصلا مهم نیست انحصاری ها برنده جنگ کنسولو مشخص میکنه

شاید اینطور باشه ، قدرت گرافیکی و حتی بازی انحصاری شاید تاثیر داشته باشه ، ولی الانه تو بخوای یه بازی مثل Call of Duty یا بتلفیلد 24 ساعت در طول روز بازی کنی صد در صد xbox بخاطر live انتخاب میکنی و یا کنترلر بهتر ، مثلا تعداد سرور های مایکروسافت 3 برابر سونی هست ، برای ما ایرانی که بخوایم آنلاین بازی کنیم این خیلی مهم میتونه باشه
الانه بخاطر همین مایکروسافت xBox One بزرگ زده دیگه راحت بتونی 24 ساعت بازی کنی ، این نظر شخصیم بود

شما فرض کنید 10 درصد GPU گیر بوده ولی بهترین گرافیک کنسولی (RYSE) مال XO هست بعد این سونی دوستان چی میگن در مورد قدرت PS4..؟

قدرت روی کاغذ بدرد چهارتا حسابدار و ریاضی دان می خوره نه گیمری که می خواد بهترین گرافیک (RYSE) رو تجربه کنه

اين تردي كه از گف گذاشتي عنوانش اينه ولي تو متنش من نديدم صحبتي نشده. ميشه يه كم توضيح بدي راستيتش من سر در نياوردم.

غير از اين تاپيك تو يه فوروم تمام منابع قدرت GPU رو هموني كه من گفتم اعلام كردن
o02v70yltqujscnimtg3.jpg

یه پنل از چگونگی کار GPU یه ورش ساختمان GPU یه ورش نحوه ارتباطش با RAM

بابا تر قران اینقدر رایز ، رایز نکنید...یه جوری میگید انگار بهترین گرافیکی هست که دیدید..فقط همین عکسی که از بازی Infamous تو بازی گرفتم رو ببنید بعد دیگه باسه ما صحبت از گرافیک نکنید..اونم یه بازی Open World

بابا تر قران اینقدر رایز ، رایز نکنید...یه جوری میگید انگار بهترین گرافیکی هست که دیدید..فقط همین عکسی که از بازی Infamous تو بازی گرفتم رو ببنید بعد دیگه باسه ما صحبت از گرافیک نکنید..اونم یه بازی Open World

البته برای شفاف سازی باید بگم شهر به این خلوتی نیست ..... تو این موقع همشون رفتند شمال ....

ایناها .....
http://i.minus.com/ibq15rLwmgFDCC.gif

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or