The Kop
کاربر سایت
متاسفانه فقط ایران نیست!:biggrin1:به به! همین الان سرعت لود بازی سنتر واسم درست شد!!نمیدونم چه مرگشه این اینترنت هر روز هم کابل پاره میشه
![]()
کل کابل ها داره پاره می شوند و ما همین جوری نشستیم...!:biggrin1:
متاسفانه فقط ایران نیست!:biggrin1:به به! همین الان سرعت لود بازی سنتر واسم درست شد!!نمیدونم چه مرگشه این اینترنت هر روز هم کابل پاره میشه
![]()
معلوم یک کشتی بی کاری از کنا این کابل های غول آسا رد شده و لنگرش را درست روش انداخته...فعلا كه حق مارو دارن ميخورند !
جالبتر از همه اينه كه هنوز دليل پارگي:biggrin1: معلوم نشده !
خب پس من حق دارم چون این مدت اصلا مشکل افت سرعت نداشتم که متوجه بشم!! جالبه که یک شرکت جایی این مشکلو داره و جایی هم مشکل نداره!!رفیق این قضیه واسه دیروز و امروز نیست,منم آسیاتک هستم و 4-5 روز گذشته سرعتم بالای 10 نمیرفت(در مواقع عادی 30-35 میگیرم.)

جواد جون فعلا که همه اینترنت ها دارن قاطی می کنند!:biggrin1:منم توی هفته گذشته مشکل نداشتم ولی مثل اینکه از دیروز پاچه منم گرفت![]()
فکر کنین برگشتیم به سال 79 تا 80 که با اینترنت فوق العاده سرعت پایین دایال اپ کار میکردیم
اون زمان تو شهر ما کارت شبانه روزی ساعتی 600 تومان بود یعنی 10 ساعت 6 تومن
حالا داریم با 10 تون ای دی اس ال استفاده میکنیم
برید خدا رو شکر کنید تا 2 یا 3 روز اینده مشکله حله
یا علی

فکر خوبیه!اینترنت من از دیروز به اوج خرابیش رسید همش dcمیشه یعنی وقتی کانکت میشم یک دقیقه بعد اش dcمیشه
الان از Dial-upاستفاده میکنم!خیلی بهتره
اینترنت در ایران تحت تاثیر قطعی فیبر نوری نیست يه چيز جالب براي صبا نتي ها! :
رفتم پشتيباني . گفت هر يه ماه يه منطقه رو سرعتهاش رو ميبندن . اين بار نوبت اصفهانه . در اواسط ماه سرعت برميگرده به همون دانلود 60 و يه شهر ديگه به اين وضع يعني سرعت دانلود 16 دچار ميشه!