افت سرعت ؟؟؟؟

سلام
من صبانت دارم
ولی سرعت هنوز اشغاله
من همیشه روی 50 کیلو بایت دانلود داشتم ولی الان 16 به پایین
؟

البته اين نوع افت سرعت صبا مربوط به قبل از جريان قطعي گيت وي كشور هست . پهناي باند بسته شده و سرعت معمولي شده ...

معلوم نیست کدوم از خدا بی خبری هی کشتیشو دمه فیبر نوری زیردریایی ما پارک میکنه، هی این لنگرش میافته رو این زبون بسته. داتکم دوباره افتضاح شده.

از دوستان بپرسین , از بس که من تو یاهو DC شدم بنده خداها دیوانه شدن!
صبا هم افتضاح شده. اصولا داونلودی در کار نیست که بخاد سرعت داشته باشه یا نه!

گفتم که مثل اینترنت تو کشور ما اینه که یه لوله داری که به کل کشور آب میرسونه و حالا چون سوراخ شده دایورتش کردن روی یه شلنگ!!!
من دوستی دارم که هرچند وقت یکبار از امریکا آنلاین میشه و فقط میخنده به این وضعیت ما! من هم چون کاری از دستم برنمیاد همراهیش میکنم!! هرچند آخرش میمونم گریه کنم یا بخندم!؟!!

از دوستان بپرسین , از بس که من تو یاهو DC شدم بنده خداها دیوانه شدن!
صبا هم افتضاح شده. اصولا داونلودی در کار نیست که بخاد سرعت داشته باشه یا نه!

گفتم که مثل اینترنت تو کشور ما اینه که یه لوله داری که به کل کشور آب میرسونه و حالا چون سوراخ شده دایورتش کردن روی یه شلنگ!!!
من دوستی دارم که هرچند وقت یکبار از امریکا آنلاین میشه و فقط میخنده به این وضعیت ما! من هم چون کاری از دستم برنمیاد همراهیش میکنم!! هرچند آخرش میمونم گریه کنم یا بخندم!؟!!
ای بابا شدیم مسخره کل دنیا!:biggrin1:
اینترنت نداشته باشیم سنگین تریم!چون این قدر حرص نمی خوریم...;)

اصولا آسیا تک ایمیل نمیزنه!! ( پشتیبانی .... دیگه!! :cheesygri)
ولی وقتی دیروز دیدم ایمیل زدند و اعلام کردند که سرعت های در چند روز آینده افت خواهد کرد دیگه متوجه شدم که چه توفانی در راهه!! اگر چه هنوز به ما نرسیده این توفان چون هم دیروز و هم تا حالا سرعتم افت چندانی نداشته و همون 60 فیکس بوده. فقط بعد از ظهر یک 100 تایی رفت روی پینگم!!

اصولا آسیا تک ایمیل نمیزنه!! ( پشتیبانی .... دیگه!! :cheesygri)
ولی وقتی دیروز دیدم ایمیل زدند و اعلام کردند که سرعت های در چند روز آینده افت خواهد کرد دیگه متوجه شدم که چه توفانی در راهه!! اگر چه هنوز به ما نرسیده این توفان چون هم دیروز و هم تا حالا سرعتم افت چندانی نداشته و همون 60 فیکس بوده. فقط بعد از ظهر یک 100 تایی رفت روی پینگم!!
رفیق این قضیه واسه دیروز و امروز نیست,منم آسیاتک هستم و 4-5 روز گذشته سرعتم بالای 10 نمیرفت(در مواقع عادی 30-35 میگیرم.)

یه دو سه روزی بود اوضاع تقریبا عادی شده بود، دوباره از دیشب واسه Page باز کردن هم مشکل داشتم!! انگار که اصلا آنلاین نیستم!!

یه نکته ی جالب اینکه صبا دیگه توی سایتش اجازه نمیده برای ماه بعد اکانتمو شارژ کنم، میگه فقط سه ماهه شارژ میکنه!! ،خیلی کیفیت داره سرویسا، می خوان پولمونو بگیرن تا سه ماه دیگه نتونیم حرف بزنیم!

ویرایش: ظاهرا افت سرعت فعلی از جای دیگه هم هست و سه تا فیبر نوری دیگه هم توی مدیترانه بین اروپا و مصر قطع شده و خیلی از کشورای آسیایی و خاورمیانه هم الان مشکل افت سرعت دارن!!!
گفتن تا 10 روز دیگه هم درس کردنشون طول میکشه: منبع خبر

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or