The Kop
کاربر سایت
این وطر که معلومه هنوز بعضی شرکت ها نتونستند سرعت ها را عادی کنند!سلام
من صبانت دارم
ولی سرعت هنوز اشغاله
من همیشه روی 50 کیلو بایت دانلود داشتم ولی الان 16 به پایین
؟
این وطر که معلومه هنوز بعضی شرکت ها نتونستند سرعت ها را عادی کنند!سلام
من صبانت دارم
ولی سرعت هنوز اشغاله
من همیشه روی 50 کیلو بایت دانلود داشتم ولی الان 16 به پایین
؟
پرسیدن نمی خواد که، توی تنظیمات مودم چک کن، ببین DownStream و Upstream رو چه سرعتایی زده،باید 512 و 128 باشه، اگر بسته باشن شده 128 و 128 !!مطمئنی ؟
من خودم پرسیدم
گفتن همچین خبری نیست
ای خدا حتی با اکانت هم سرعت دانلود من 1 kb هستش:censored:معلوم نیست کدوم از خدا بی خبری هی کشتیشو دمه فیبر نوری زیردریایی ما پارک میکنه، هی این لنگرش میافته رو این زبون بسته. داتکم دوباره افتضاح شده.
ای بابا شدیم مسخره کل دنیا!:biggrin1:از دوستان بپرسین , از بس که من تو یاهو DC شدم بنده خداها دیوانه شدن!
صبا هم افتضاح شده. اصولا داونلودی در کار نیست که بخاد سرعت داشته باشه یا نه!
گفتم که مثل اینترنت تو کشور ما اینه که یه لوله داری که به کل کشور آب میرسونه و حالا چون سوراخ شده دایورتش کردن روی یه شلنگ!!!
من دوستی دارم که هرچند وقت یکبار از امریکا آنلاین میشه و فقط میخنده به این وضعیت ما! من هم چون کاری از دستم برنمیاد همراهیش میکنم!! هرچند آخرش میمونم گریه کنم یا بخندم!؟!!
رفیق این قضیه واسه دیروز و امروز نیست,منم آسیاتک هستم و 4-5 روز گذشته سرعتم بالای 10 نمیرفت(در مواقع عادی 30-35 میگیرم.)اصولا آسیا تک ایمیل نمیزنه!! ( پشتیبانی .... دیگه!! :cheesygri)
ولی وقتی دیروز دیدم ایمیل زدند و اعلام کردند که سرعت های در چند روز آینده افت خواهد کرد دیگه متوجه شدم که چه توفانی در راهه!! اگر چه هنوز به ما نرسیده این توفان چون هم دیروز و هم تا حالا سرعتم افت چندانی نداشته و همون 60 فیکس بوده. فقط بعد از ظهر یک 100 تایی رفت روی پینگم!!