افت سرعت ؟؟؟؟

rs.com

فکر کنم بخاطر کمبود پهنای باند پورت های راپید شیر رو بستن اما با فیلت*شکن میتونید دانلود کنید.من خودم اینجوری الان دان میکنم

وقتی که اینترنتمون اینطوری افتضاح میشه کسی از آقایون جیکش هم در نمیاد و تا 2 3 روز از خرابی اصلی ترین خط فیبر نوری کشور بی خبریم!! ، اما وقتی صحبت برنامه های آینده میشه می بینیم خبرای نوشته شده ی بی خاصیت رو توی روزنامه ها جلمون ردیف می کنن که چه ها که نمیکنیمو و چقد پهنای باند اضافه کردیمو، از 20 طرف به شاهراه اطلاعاتی وصلیمو! و این حرفا، هیچ وقتم عملی نمیشه!

اینهمه پول داریم واسه این DSL کاملا کم سرعت می ریزیم جیب مخابرات که دروغ بشنویم ، بازم 2 روز دیگه میاد مصاحبه ، میگه هیچ خبری نبود...همه چی امن و امانه،:eek:

فکر کنین برگشتیم به سال 79 تا 80 که با اینترنت فوق العاده سرعت پایین دایال اپ کار میکردیم
اون زمان تو شهر ما کارت شبانه روزی ساعتی 600 تومان بود یعنی 10 ساعت 6 تومن
حالا داریم با 10 تون ای دی اس ال استفاده میکنیم

برید خدا رو شکر کنید تا 2 یا 3 روز اینده مشکله حله

یا علی

فکر کنین برگشتیم به سال 79 تا 80 که با اینترنت فوق العاده سرعت پایین دایال اپ کار میکردیم

یا علی
:eek::eek::eek:بله دیگه تا افرادی مثل شما بیاند و این حرفا رو بزنند و به همین راضی باشند ! بهتر از این هم نمیشه! اخه عزیزه من الان توی هند 512 مجانیه ! ;) بعد ما داریم برای 128 ! 26 تومن پول میدیم

:eek::eek::eek:بله دیگه تا افرادی مثل شما بیاند و این حرفا رو بزنند و به همین راضی باشند ! بهتر از این هم نمیشه! اخه عزیزه من الان توی هند 512 مجانیه ! ;) بعد ما داریم برای 128 ! 26 تومن پول میدیم
شک نکنید حق ما در ضمینه اینترنت داره خورده می شه! دایل آپ هند 512 هست:دی( البته اسمش که دایل آپ نمی شه;) )

یا علی
شما اصلا فکر کن که برگشتی به سال 1280 ، زمان قاجار که اصلا برق هم نبود با چراغ نفتی روشن میکردی اتاقو!!!

چطو باید فک کنیم که برگشتیم به عقبو خدا رو شکر کنیم!!! اما فک نکنیم پولی که میدیم ماله سرویسای پیشرفته ی امروزیه که تازه چند برابر استاندارد دارن از ما می گیرن؟؟؟! اونم با این کیفیت پایین که توی کشورا بالاترین تعداد قطعی رو داشته باشیم در سال؟؟
استدلال شما بیشتر بدرد راضی کردن عوام میخوره ، نه قشری که برای کارشون هم به اینترنت وابستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or