افتخار پشت افتخار

дŁ!ЯêŽд

کاربر سایت
3D%20Gaming%20Glasses%20for%20PC.jpg

مثل اینکه خبر سه بعدی شدن بازی های پلی استیشن 3 جدی تر شده به تازگی خبر های جدیدی از این عینک منتشر شده است. همانطور که در عکس می بینید رنگ شیشه های این عینک هم متفاوت است چون معمولا عینک های سه بعدی به دو رنگ آبی و قرمز هستند ولی این عینک سبز و آبی است.نحوه ی کار به این صورت است که تصاویر بازی به صورت تصاویری سایه دار بارنگ پیکسل هستند یعنی یک تصویر رنگی با سه سایه به رنگ های قرمز ,آبی و زرد .بدون عینک تصاویر مبهم و سایه دارند ولی با زدن عینک تصاویر به شکلی بسیار جالب یکی شده و به صورت سه بعدی از صفحه ی تلویزیون خارج می شوند .البته این تصاویر را نمی شود به صورت عکس نشان داد چون باید همزمان با دوچشم از هر دو شیشه نگاه شود ولی یک تصویر نمادین سه بعدی در ادامه ی مطلب قرار داده شده.با وجود کم بودن تلویزیون های سه بعدی و دستگاه هایی که این قابلیت را دارن این توانایی برای کنسول پلی استیشن 3 و سونی یک افتخار بزرگ است.

ضمنا در GDC امسال آقای John Koller اعلام کرد که( MAG(Massive Action Game فقط بر روی کنسول PS3 امکان پذیر است یعنی شما هر نوع بازی اکشنی رو حتی تا تعداد ۲۵۶ نفر همزمان هم می توانید بازی کنید!او همچنین اضافه کرد که به دلیل سرعت بالای پلی استیشن ۳ و سخت افزار آن, این کنسول قادر به انجام بازی هایی با چنین حجم های بالایی خواهد بود.

این تصویر مربوط به بازی motor storm است که با این عینک اجرا شده .

realD-motorstorm_1231592032.jpg

3dmonitor.jpg

عجب حالی میده این جوری بازی کردن.

اطلاعات زیاد از این عینک در کار نبود ولی اگر خبر را ببینیم فک کنم هنوز عینک عرضه نشده باشد در هر صورت اگر باز از این عینک اطلاعاتی بدستم اومد باز در اختیارتون میزارم
ممنونم

معمولاً واژه ی "پشت" وقتی میان دو کلمه ی مشابه در تیتر خبر استفاده میشه که دو اتفاق همسان افتاده باشه و متن خبر هم هر دو اتفاق(در اینجا افتخار)رو پوشش بده...
چند موضوع مبهم برام ایجاد شده:
اینکه منظور از افتخار در این خبر چیه؟بعد اینکه افتخار اول چی بوده که این افتخار دوم پشتش اومده؟راجع به MAG هم فکر کنم همه No Comment باشن بهتره...
موضوع مهمتر اینکه لطف کنید منبع برای خبرها بذارین...
یا من خبرو متوجه نشدم یا خبر بد نقل شده...
الآن من متوجه نمی شم این MS با بازی کردن MS به صورت usual چه فرقی میکنه؟
این تصویر که به نظر من کاملاً Fake ه...چون با یه نمه تکون دادن دوربین هنگام عکس برداری هم میشه این کارو کرد!!

درود بر دوستان عزیز
این تکنولوژی رو اول از همه سامسونگ توی پلاسماهاش استفاده کرد ولی چون خیلی استقبال نشد امتیازش رو داد به nvidia (البته دقیق نمی دونم خود سامسونگ طراحش بوده یا خودشم از جای دیگه گرفته بوده ولی میدونو انحصارش مال سامسونگ بوده ) الان هم nvidia با این تکنولوژی یک سخت افزاری ساخته و روانه بازار کرده به نام GeForce 3d vision قیمتش هم 199$ هست (من هر چی گشتم اینجا پیدا نکردم ) هر چی هم گشتم جایی رو پیدا نکردم که گفته باشه سونی توی PS3 می خواد ازش استفاده کنه . این چیزی هم که شما قرار دادین احتمالا مثل head tracking در حد یک فعل هست تا به عمل برسه کلی کارداره (شاید این هم مثل head tracking هیچگاه عملی نشه .)

http://www.nvidia.com/object/GeForce_3D_Vision_Main.html

پاینده باشید دوستان

لطفآ از این به بعد لینک خبر اصلی رو بزارین در غیر این صورت تاپیک قفل میشه.
=================
در مورد این ویژگی هم توی GDC 09 و یه جای دیگه (فکر کنم CES بود شایدم نه) سونی اون رو به رسانه ها نشون داده و توی بعضی سایتها اطلاعاتی ازش هست. مثلآ IGN
همین IGN یه سری سوال و جواب ساده هم نوشته در موردش :
+ چیز باحالیه ؟
* مطمئنآ !
+ روی رانندگی من (احتمالآ منظورش گیم پلی هست) تآثیر خاصی هم میذاره ؟
* توی Gran Turismo 5 Prologue که تآثیری روی نحوه رانندگی نداشت.
+ می ارزه یه تلویزیون جدید به خاطرش بگیرم ؟
* حداقل در حالت فعلی که نه , ولی اینها نشون دهنده راهی هست که در آینده احتمالآ طی میشه و نتایج خیره کننده ای هم خواهد داشت.

از اونجایی هم که ما بدون عینک و بدون PS3 نمیتونیم بفهمیم قضیه چی هست , IGN این عکس رو مثال زده و گفته "این عکس رو پرینت کنین. بعد دور اون یارویی که داره پرت میشه زمین رو قیچی کنین و جلوتر از عکس بیارین ! این تقریبآ چیزی هست که توی بازی اتفاق میفته."
hands-on-with-gt5-prologue-and-motorstorm-in-3d-20090325075708015-000.jpg

سلام
خبر خوبی بود مرسی
میگم واسه بازی کردن به صورت 3 بعدی علاوه بر عینک باید TV مخصوص رو هم داشته باشیم .
-----------------------------------------
پ . ن . افتخار لازم نیست :biggrin1: فعلا بره دستگاهشو درست کنه که من الان PS3 که 700 هزارتومان خریده بودم از دستم رفت . :biggrin1:
بچه ها برای مراسم هفتش همتون بیاید بهشت زهرا قسمت هنرمندان . :biggrin1:

آقا ما که تا حالا صد باز از این عینک سه بعدی کنا زدیم رو چشممون نفهمیدیم چه فرقی کرد جز بدتر شدن خدا کنه این واقعا چیزی باشه که میگن حالا تصویر بیاد بیرون چی میشه یعنی میاد روی هوا از کیفیتش کاسته نمیشه والا چه میدونم نمیتونم واقعا درک کنم این کارا برای چی هست

فکر نمیکنم توی این نسل اجرا بشه چون اولا نسل رو پایان هست(تقریبا!)و خیلی زمان میبره تا جا بیوفته!دوما هم چون به نظرم شایعه ای بیش نیست!

Last edited by a moderator:
اصلا خبر اصلی اینم بیاد -به یک شکلی بیان شده که این اتفاق فقط روی ps3ممکنه رخ بده
-
هر چند یادمه قبلا برای pcهم همچین چیزی اومده- اون اسم تاپیک هم باعث جنجالی کردن تاپیک شد محمد هم راست میگه افتخار قبلی چی بود که این جدیدش باشه؟؟؟!!!

لطفا از دادن اسپم حتی جهت بالا بردن امار پست جدا جلو گیری کنید

مدیران هستن و قضاوت بر عهده آنهاست اگر جنجالی و چیزی پیش میومد آنها بودن که جلوگیری کنن شما هم بهتره چیزی که در موردش نمیدونی فقط به خواندن آن اکتفا کنی
خیلی ممنون از نصایح اخلاقیتون-پند و اندرزش رو بیشتر کن خوشمزه تر میشه

آخرین ویرایش:
معمولاً واژه ی "پشت" وقتی میان دو کلمه ی مشابه در تیتر خبر استفاده میشه که دو اتفاق همسان افتاده باشه و متن خبر هم هر دو اتفاق(در اینجا افتخار)رو پوشش بده...
چند موضوع مبهم برام ایجاد شده:
اینکه منظور از افتخار در این خبر چیه؟بعد اینکه افتخار اول چی بوده که این افتخار دوم پشتش اومده؟راجع به MAG هم فکر کنم همه No Comment باشن بهتره...
موضوع مهمتر اینکه لطف کنید منبع برای خبرها بذارین...
یا من خبرو متوجه نشدم یا خبر بد نقل شده...
الآن من متوجه نمی شم این MS با بازی کردن MS به صورت usual چه فرقی میکنه؟
این تصویر که به نظر من کاملاً Fake ه...چون با یه نمه تکون دادن دوربین هنگام عکس برداری هم میشه این کارو کرد!!​

سونی کلآ از اولم افتخار بوده ( نظر شخصی ) حالا شما نمیتونی اینو درک کنی به من ربطی نداره در ضمن تو چند تاپیک دیدم که همش داری به منبع گیر میدی آریا گفت از این به بعد منبع را بزار که من هم سعی میکنم از این به بعد بزارم در ضمن با صحبت هایی که آریا کرد فک کنم شما کاملآ جوابتو گرفته باشی

سلام
خبر خوبی بود مرسی
میگم واسه بازی کردن به صورت 3 بعدی علاوه بر عینک باید TV مخصوص رو هم داشته باشیم .
-----------------------------------------
پ . ن . افتخار لازم نیست :biggrin1: فعلا بره دستگاهشو درست کنه که من الان PS3 که 700 هزارتومان خریده بودم از دستم رفت . :biggrin1:
بچه ها برای مراسم هفتش همتون بیاید بهشت زهرا قسمت هنرمندان . :biggrin1:
میخوای قیمت هر تکنولوژی که اول میاد همینطوری بمونه و تغییر نکنه ؟ میخواستی تا الان PS2 همون قیمت اولیه که اومد بمونه و تغییر نکنه هر تکنولوژِی که اول میاد قیمتش بالاس و بعدها تغییر میکنه . طرز درست استفاده کردن از دستگاه هم به ماندگاریش کمک میکنه ;)

اصلا خبر اصلی اینم بیاد -به یک شکلی بیان شده که این اتفاق فقط روی ps3ممکنه رخ بده
-
هر چند یادمه قبلا برای pcهم همچین چیزی اومده- اون اسم تاپیک هم باعث جنجالی کردن تاپیک شد محمد هم راست میگه افتخار قبلی چی بود که این جدیدش باشه؟؟؟!!!

لطفا از دادن اسپم حتی جهت بالا بردن امار پست جدا جلو گیری کنید
مدیران هستن و قضاوت بر عهده آنهاست اگر جنجالی و چیزی پیش میومد آنها بودن که جلوگیری کنن شما هم بهتره چیزی که در موردش نمیدونی فقط به خواندن آن اکتفا کنی

خیلی ممنون از نصایح اخلاقیتون-پند و اندرزش رو بیشتر کن خوشمزه تر میشه

شما بهتره طرز صحبت کردنتو توی یک جمع عوض کنی

آخرین ویرایش:
باز هم علیرضا جان ممنون از خبر .
البته من حرفی از قیمت نزدم . من گفتم TV مخصوص میخواد که هنوز جوابم رو نگرفتم .
علیرضا جان در مورد استفاده فکر نمی کنم تا به حال کسی اندازه من از لوازم الکتریکیش خوب مراقبت کرده باشه . به هر حال من که سعادت داشتن 360 رو نداشتم ولی همین رو میدونم که کیفیت ساخت قطعات Sony در هر زمینه ای در بالاترین حد خود قرار داره و باید این رو هم قبول کنیم هر وسیله الکتریکی با بالاترین کیفیت ساخت هم ممکنه خراب بشه . PS3 هم از این قضیه مستثنی نیست . حالا دیگه اون شانس من بوده که بعد از 1 روز بازی نکردن و با 10 دقیقه بازی دستگاه به رحمت خدا رفته دیگه اون به شانس من بر میگرده .
پایدار باشید .

درود بر دوستان عزیز
این تکنولوژی رو اول از همه سامسونگ توی پلاسماهاش استفاده کرد ولی چون خیلی استقبال نشد امتیازش رو داد به nvidia (البته دقیق نمی دونم خود سامسونگ طراحش بوده یا خودشم از جای دیگه گرفته بوده ولی میدونو انحصارش مال سامسونگ بوده ) الان هم nvidia با این تکنولوژی یک سخت افزاری ساخته و روانه بازار کرده به نام GeForce 3d vision قیمتش هم 199$ هست (من هر چی گشتم اینجا پیدا نکردم ) هر چی هم گشتم جایی رو پیدا نکردم که گفته باشه سونی توی PS3 می خواد ازش استفاده کنه . این چیزی هم که شما قرار دادین احتمالا مثل head tracking در حد یک فعل هست تا به عمل برسه کلی کارداره (شاید این هم مثل head tracking هیچگاه عملی نشه .)

http://www.nvidia.com/object/GeForce_3D_Vision_Main.html

پاینده باشید دوستان

دوست عزیز اون موقعها که این تکنولوژی وجود داشت سامسونگ هنوز به وجود نیومده بود که طراحیش کنه , این تکنولوژی همون تکنولوژی تصاویر استریو هست که اولین بار 10-12 سال پیش بر روی کارتهای گرافیک هم معرفی شد (تا قبل از اون فقط در سینماها وجود داشت) اتفاقا من خودم یه کارت گرافیک Asus V3800 داشتم که از این عینکا داشت اون چیزیم که شما نوشتی ایجاد تصاویر سه بعدی بدون استفاده از عینک بود که اولین بار فیلیپس ابدا کرد ولی به خاطر اینکه تصاویر باید با دوربینهای خاصی فیلم برداری میشدن استقبال نشد.
کارت Asus V3800 هم از چیپستهای فیلیپس برای ایجاد تصاویر سه بعدی استفاده میکرد البته برای استفاده از اون عینک حتما باید از مونیتوری استفاده میکردید که حداقل Refresh Rate 100Hz داشت ولی الان Nvidia به صورت رسمی و با عینکهای بی سیم این قابلیت رو روی کارتهاش گذاشته و کیتی هم که معرفی کرده شامل عینک بی سیم, نرم افزار مخصوص و یک مونیتور 22 اینچی 120Hz سامسونگ هست که رفرش ریت مناسبی هم تو رزولوشنهای نسبتا بالا داره.

000041-00.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or